Rozšírené hľadanie
Sobota 18. Máj 2024 |
meniny má Viola
10 tipov na zimnú výbavu do vozidla

17.05.2024 10:45 V zime sa počas jazdy automobilom môžete dostať do situácií, v ktorých sa vám zíde zimná výbava. Výbava na zimu sa diametrálne odlišuje od tej letnej. Čítané: (6)

Kedy darovať zážitkový darček

17.05.2024 10:45 Zážitkové darčeky sa stávajú top tipmi pre dary k rôznym príležitostiam. Možno si lámete hlavu, kedy a aký zážitkový darček darovať. Nie je na tom nič zložité. Stačí, aby ste obdarovaného aspoň trochu poznali a vycítili, aké zážitky ho potešia. Alebo sa môžete riadiť našimi odporúčaniami. Darček pre partnerku k výročiu Výročie. Deň v roku, ktorý chcete mať obaja výnimočný. The post Kedy darovať zážitkový darček appeared first on people.sk. Čítané: (1)

Praktické tipy, ako si začať vyrábať vlastné oblečenie

17.05.2024 10:45 Videli ste vo výklade krásne nohavice, no nemajú vašu veľkosť? Vyhliadli ste si dizajnérske šaty no ich cena sa pohybuje príliš vysoko? Čo tak vyrobiť si vlastné oblečenie? Naučiť sa… See More Príspevok Praktické tipy, ako si začať vyrábať vlastné oblečenie je zobrazený ako prvý na Tvorte s nami. Čítané: (1)

Poradíme vám, ako sa pripraviť na dovolenku na lodi

17.05.2024 10:45 Dovolenka na lodi je skvelý spôsob, ako si vychutnať krásy mora a objavovať nové miesta.… Príspevok Poradíme vám, ako sa pripraviť na dovolenku na lodi zobrazený najskôr Destinácia.sk. Čítané: (1)

Vyberáme loď na prenájom: Jachty verzus katamarány

17.05.2024 10:45 Jachty a katamarány sú dva najbežnejšie typy plavidiel, ktoré sa používajú na rekreačné účely. Oba typy lodí ponúkajú jedinečné výhody, ale majú tiež nevýhody, ktoré je dôležité zvážiť pri rozhodovaní pre výber lode na dovolenku na mori. Čítané: (1)

Rozvíjame vašu značku: Získajte viac viditeľnosti online s našou bezplatnou službou porovnávania

17.05.2024 10:45 Vážení podnikatelia a firmy, V dnešnom digitálnom svete je online viditeľnosť kľúčovým faktorom pre úspech. Sme presvedčení, že každá firma si zaslúži mať šancu ukázať svoje jedinečné vlastnosti a kvality online. Preto sme zaviedli novú službu porovnávania, ktorá vám pomôže získať viac viditeľnosti na internete úplne zadarmo! Naša platforma vám umožňuje porovnávať všetky dostupné služby ... Príspevok Rozvíjame vašu značku: Získajte viac viditeľnosti online s našou bezplatnou službou porovnávania zobrazený najskôr Pisem.sk. Čítané: (1)

Pozor na vyššie pokuty za telefonovanie počas jazdy!

17.05.2024 10:45 Medzi najčastejšie príčiny dopravných nehôd patrí nepozornosť vodičov. Niekedy ide naozaj o sekundy, počas ktorých mizne hranica medzi bezpečnou jazdou a kolíziou. Čítané: (1)

Uskladnite nábytok pred zimou – záhradné domčeky

17.05.2024 10:45 Využívanie záhrady sa v letných mesiacoch orientuje predovšetkým na odpočinok a relaxáciu, prípadne na dopestovanie plodín alebo okrasných rastlín. K odpočinku väčšinou slúži záhradný nábytok. Kam ho však schovať v zime? Ak máte u rodinného domčeka záhradku, alebo radi trávite čas na záhradke, ktoré je od vášho trvalého bydliska vzdialenejšia , určite ste Príspevok Uskladnite nábytok pred zimou – záhradné domčeky zobrazený najskôr Staviteľ.sk. Čítané: (1)