Rozšírené hľadanie
Nedeľa 8. September 2024 |
meniny má Miriama

Škrabance, odlupovanie farby na plastových oknách a ich žltnutie? Obráťte sa na profesionálov!

Datum: 30.06.2024

Plastové okná sú skvelou voľbou pre mnohé domy a byty vďaka svojej odolnosti, nízkej údržbe a energetickej účinnosti. Avšak, časom sa aj na nich môžu objaviť rôzne problémy, ako sú škrabance, odlupovanie farby a žltnutie.

Plastové okná

Tieto problémy nielenže znižujú estetickú hodnotu vašich okien, ale môžu ovplyvniť aj ich funkčnosť a životnosť.

Našťastie existuje riešenie! Obráťte sa na profesionálov, ktorí sa špecializujú na opravu plastových okien. Tí vám pomôžu obnoviť krásu a funkčnosť vašich okien a predĺžiť ich životnosť.

Aké služby ponúkajú profesionáli?

  • Oprava škrabancov:Profesionáli dokážu odstrániť drobné škrabance z povrchu plastových okien pomocou špeciálnych leštiacich a brúsnych materiálov. V prípade hlbších škrabancov je možné použiť aj tmel na plasty, ktorý sa po nanesení a vytvrdnutí natrie farbou tak, aby zodpovedal farbe okna.
  • Odstránenie odlupujúcej sa farby:Ak sa farba na vašich plastových oknách začala odlupovať, profesionáli ju dokážu odstrániť a naniesť novú vrstvu farby. To pomôže ochrániť okná pred koróziou a predĺžiť ich životnosť.
  • Bielenie žltých okien:Žltnutie plastových okien je bežný jav, ktorý je spôsobený vystavovaním slnečnému žiareniu. Profesionáli dokážu žlté okná vybieliť pomocou špeciálnych čistiacich prostriedkov a obnoviť tak ich pôvodnú farbu.
  • Výmenu poškodených tesnení:Tesnenia okolo okien hrajú dôležitú úlohu pri izolácii vášho domova a zabraňovaní prievanu. Ak sú tesnenia poškodené, je dôležité ich vymeniť, aby ste predišli úniku tepla a vlhkosti.
  • Nastavenie okien:Ak sa vaše okná ťažko otvárajú alebo zatvárajú, profesionáli ich dokážu nastaviť tak, aby fungovali hladko a bez problémov.

Výhody profesionálnej opravy plastových okien

  • Kvalitná práca:Profesionáli disponujú skúsenosťami a znalosťami potrebnými na to, aby vaše okná opravili kvalitne.
  • Záruka:Väčšina profesionálnych firiem ponúka záruku na svoje služby, takže si môžete byť istí, že vaša investícia je chránená.
  • Ušetrenie času a námahy: Oprava plastových rámov a aj oprava plastových dverí je časovo náročná. Obrátením sa na profesionálov ušetríte čas a námahu a môžete sa venovať dôležitejším veciam.

Ako si vybrať spoľahlivú firmu na opravu plastových okien

V prvom rade požiadajte priateľov, rodinu a susedov o odporúčania na spoľahlivé firmy na opravu okien. Pred výberom konkrétnej firmy si prečítajte recenzie online a zistite, aké skúsenosti mali iní zákazníci. Následne si vyžiadajte cenové ponuky od viacerých firiem, aby ste si mohli porovnať ceny a služby. Taktiež sa uistite, že je firma poistená pre prípad nehôd alebo poškodenia vášho majetku.

Nečakajte, kým sa vaše plastové okná úplne zničia! Obráťte sa na profesionálov včas, predĺžte životnosť vašich okien a ušetrite peniaze za výmenu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Čítané: 666 x