Rozšírené hľadanie
Nedeľa 8. September 2024 |
meniny má Miriama

Čo robiť, keď nehnuteľnosti rastú ako po daždi?

Datum: 12.07.2024

Čo robiť, keď nehnuteľnosti rastú ako po daždi? Zistite, ako reagovať na rastúce ceny nehnuteľností, správne investovať a ochrániť svoje finančné záujmy.

Čo robiť, keď nehnuteľnosti rastú ako po daždi?

Všetko sa zväčšuje. Telefóny, TV obrazovky, jedlo na tanieri, dokonca autá – až do takej miery, že ľudia majú niekedy pocit, že sa zmenšujú parkovacie miesta. Maľované čiary sú tak blízko seba, že ak zaparkujete dve autá vedľa seba, je problém aj dvere otvoriť. Otázka teda znie: všetko sa zväčšuje alebo sa všetko zmenšuje, aby sa viac vecí zmestilo a tlačilo? V mestách sa stavajú nové a nové bytovky na menšej a ešte menšej ploche, čo spôsobuje nový problém.

Chcete si kúpiť nehnuteľnosť, ale momentálne je na trhu toľko možností – domy, byty, kancelárie že zistiť, či je stavba kvalitná a či má všetko, čo potrebujete, nie je jednoduché. Je v tom garážové státie? Sú tam skryté poplatky? Ak hľadáte nehnuteľnosť v Košiciach, verte tomu, že ich je naozaj dosť.

Inforeal je realitná kancelária v Košiciach, ktorá je tu pre vás. Nielenže ochotne vysvetlia a poradia, ale dokážu za veľmi efektívny čas postarať sa snáď o všetko. Foriem financovania, kataster nehnuteľností Košice, práva, geodézie, hypoték – jednoducho naozaj všetko, aby to uľahčilo rozhodovanie a hlavne čas každému jednému klientovi, ktorý hľadá bývanie presne také, aké chce.

Kompletný servis a dokonalá znalosť lokálneho trhu

Inforeal ponúka kompletný servis a dokonalú znalosť lokálneho trhu. Ich skúsenosti nadobudnuté aktívnou praxou od roku 2001 im umožňujú poskytovať klientom služby na najvyššej úrovni. Okrem toho sa môžu pochváliť skúsenosťami z viacerých odborov. 

Inovatívnosť a silný marketing

Inforeal sa vyznačuje inovatívnosťou a silným marketingom. Tieto vlastnosti im umožňujú efektívne propagovať a predávať nehnuteľnosti, čím zabezpečujú spokojnosť svojich klientov. 

Ohodnotenie nehnuteľnosti

A čo tak zistiť, za koľko sa dá predať vaša nehnuteľnosť? Zabudnite na špekulácie, Inforeal je tu pre každého a ohodnotenie nehnuteľnosti je hračka. Navštívte ich na adrese Vodná 3, 04001 Košice, a sami uvidíte, že pre profesionálov nájsť presne to pravé pre vás nebude žiadny problém.

Prečo si vybrať Inforeal?

  • Dokonalá znalosť lokálneho trhu
  • Skúsenosti z viacerých odborov – právo, geodézia, kataster nehnuteľností, hypotéky a iné formy financovania
  • Kompletný servis
  • Inovatívnosť a silný marketing
  • Skúsenosti nadobudnuté aktívnou praxou od roku 2001

Reality Košice s názvom Inforeal je spoľahlivý partner pri hľadaní nehnuteľnosti v Košiciach. Nielenže vám pomôžu nájsť vysnívaný domov, ale postarajú sa aj o všetky potrebné kroky na zabezpečenie bezproblémového priebehu celého procesu.

 

Čítané: 617 x