Rozšírené hľadanie
Nedeľa 8. September 2024 |
meniny má Miriama

Vaša spoľahlivá voľba pre stavebné a energetické projekty

Datum: 27.06.2024

Spoločnosť ENZA s.r.o., sídliaca na severe Slovenska v okrese Čadca, je na trhu už od roku 1997. S dlhoročnými skúsenosťami a takmer 5000 úspešnými projektmi, sa spoločnosť rozšírila o svoje služby aj za hranice Slovenska a momentálne realizuje zákazky v rámci celej strednej Európy.

Vaša spoľahlivá voľba pre stavebné a energetické projekty

Naša špecializácia na energetický sektor, moderný strojový park a schopnosť prispôsobiť sa náročným klimatickým a terénnym podmienkam nás robí lídrom v odbore.

Komplexné služby pod jednou strechou

ENZA s.r.o. ponúka širokú škálu služieb a produktov, ktoré sú nevyhnutné pre úspech vašich projektov. Ponúkame široký sortiment štrkov, piesku a kameniva pre stavebné projekty, záhradnú úpravu alebo priemyselné využitie. Naša konkurenčná výhoda spočíva v tom, že nákladný a osobný pneuservis a predaj štrku a kameniva sú k dispozícii na jednom mieste, v Krásne nad Kysucou (Krásno nad Kysucou 1523, 023 02). Tento jedinečný prístup šetrí váš čas aj náklady a zaručuje maximálnu efektivitu.

Profesionálne zemné a výkopové práce

Naše služby zahŕňajú kompletné zemné a výkopové práce, ktoré sú kľúčové pre úspešné dokončenie vašich stavebných projektov:

  • Terénne úpravy: Úpravy a formovanie povrchu terénu podľa vašich potrieb, vrátane vytvárania svahov a nivelácie pozemkov.
  • Zemné práce: Vykopávanie, násypy a presun zeme, prípravné práce pre stavbu základov.
  • Stabilizácia terénu: Výstavba výkopových oporných múrov a oporných stien pre bezpečnú a stabilnú konštrukciu.
  • Výstavba základov stožiarov VN a VVN: Kompletné výkopové a betonážne práce pre výstavbu a stabilizáciu stožiarov.

Ak potrebujete prepraviť stavebné mechanizmy a nadrozmerné náklady, môžete sa spoľahnúť na nás. Zabezpečujeme plynulú prepravu s využitím špeciálnych prepravných vozidiel, ktoré sú prispôsobené pre bezpečnú dopravu veľkých a ťažkých strojov. Tým prispievame k úspešnému dokončeniu vašich stavebných projektov a spokojnosti zákazníkov.

V oblasti lesníctva a ťažby dreva sme tiež aktívni. Naše činnosti pomáhajú udržať bezpečnosť a integritu inžinierskych sietí, zároveň sa staráme o lesné prostredie a udržateľné hospodárenie s lesnými zdrojmi. Poskytujeme veľkoplošné odstraňovanie zelene a komplexné vegetačné úpravy, čím prispievame k zdravej a vyváženej prírode.

Používame modernú techniku pre špeciálne projekty, ako sú úpravy terénu v lesníctve, nabíjanie larzenov, údržba cestnej komunikácie, a dokonca aj demolačné a búracie práce. Naši profesionálni pracovníci a moderné vybavenie zaručujú efektívnu a bezpečnú realizáciu aj tých najnáročnejších úloh.

Ak chcete svoje projekty zveriť do rúk odborníkov a zaistiť si úspech, neváhajte nás kontaktovať. Pre viac informácií alebo objednávku našich služieb nás môžete osloviť na telefónnom čísle 041/4386 133. ENZA s.r.o. je vaším spoľahlivým partnerom pre stavebné a energetické projekty.

 

 

Čítané: 571 x