Rozšírené hľadanie
Nedeľa 8. September 2024 |
meniny má Miriama

Viete, aké služby je možné doobjednať u agentúr prenajímajúcich jachty?

Datum: 06.07.2024

Bezstarostná plavba na jachte závisí od mnohých faktorov. Okrem výberu jachty sa zamerajte aj na doplnkové služby, ktoré sa dajú u agentúr prenajať.

Viete, aké služby je možné doobjednať u agentúr prenajímajúcich jachty?

Tieto služby urobia pobyt na palube ešte príjemnejším a aj luxusnejším. Aké služby odporúčame k prenájmu jachty doplatiť?

Služby kapitána a posádky

Možno ste už niekoľkokrát riadili loď na Slovensku vďaka preukazu vodca malého plavidla. Avšak počas plavby na mori potrebujete preukaz kapitána resp. veliteľa námorného rekreačného plavidla. Ak túto licenciu nemáte, môžete si k jachte prenajať skúseného kapitána. Kapitán sa postará o navigáciu, bezpečnosť plavby a všetky technické záležitosti. Okrem kapitána je možné doplatiť aj služby ďalších členov posádky, napríklad kuchára, hostesku, stevarda alebo dokonca maséra či inštruktora potápania. Títo profesionáli sa postarajú o vaše pohodlie a zabezpečia, aby ste si dovolenku užili naplno.

Catering a nákupy

Nemusíte sa trápiť s nákupmi a varením na lodi. Väčšina agentúr ponúka cateringové služby, ktoré zabezpečia kompletné stravovanie počas celej plavby. Môžete si vybrať z rôznych menu od jednoduchých jedál až po luxusné gurmánske zážitky. Ak chcete na lodi variť sami, agentúra zabezpečí len zásobovanie potravinami a nápojmi.

Prenájom športových potrieb

Niektoré lode na predaj a prenájom majú veľké priestorové možnosti, ktoré môžete využiť na športové aktivity. Chcete si počas plavby užiť trochu adrenalínu alebo si vyskúšať nové vodné športy? Mnohé agentúry ponúkajú možnosť prenájmu vodných skútrov, vodných lyží, wakeboardov, paddleboardov, kajakov a vybavenia na potápanie či šnorchlovanie.

Doprava do prístavu

Ak potrebujete zabezpečiť dopravu na miesto nalodenia alebo z miesta vylodenia, agentúra zabezpečí transfer z letiska, hotela alebo iného miesta. V niektorých prípadoch je možné zabezpečiť aj prepravu vašej batožiny priamo na loď. Pre menej skúsených je vhodné na agentúru nechať aj kúpu leteniek.

Doplnkové služby

Jachty na predaj a prenájom sa môžu zmeniť na luxusné plavidlá. Pre tých, ktorí si chcú dopriať maximálny relax, sú k dispozícii aj služby ako napríklad masáže, kozmetické ošetrenia alebo dokonca prenájom DJ-a či živej hudby. Na lodi vám agentúra dokáže zorganizovať narodeninové oslavy, svadby alebo firemné akcie.

Ak nemáte jasnú predstavu o tom, kam sa chcete plaviť a čo všetko chcete počas plavby vidieť a zažiť, agentúra vám pomôže s vypracovaním itinerára a plánovaním plavby. Skúsení odborníci vám odporučia miesta, ktoré stoja za návštevu.

Čítané: 660 x