Rozšírené hľadanie
Streda 16. Október 2024 |
meniny má Vladimíra

Max (predtým HBO Max): Špičková streamovacia služba od Warner Bros. Discovery

Datum: 05.10.2024

Max, predtým známa ako HBO Max, je americká streamovacia služba na požiadanie, ktorá patrí pod Warner Bros. Discovery Global Streaming & Games, čo je divízia spoločnosti Warner Bros. Discovery (WBD).

HBO Max

Služba prináša obsah z knižníc Warner Bros., HBO, CNN, Cartoon Network, Adult Swim, Animal Planet, Eurosport, a ďalších značiek. Svoje prvé spustenie mala v USA 27. mája 2020.

Max ponúka pôvodné programy pod hlavičkou „Max Originals“, ako aj obsah z HBO a ďalších tretích strán. Služba bola pôvodne predstavená ako nástupca streamovacích služieb HBO Now a HBO Go. Po spustení v USA sa HBO Max postupne rozšírila do medzinárodných trhov, pričom v roku 2021 zaznamenala globálnu expanziu.

Špičková zábava pre deti aj dospelých

Max sa prispôsobil širšiemu publiku. So špeciálnym detským profilom, ktorý zabezpečuje prístup len k vhodnému obsahu, je táto služba ideálna pre rodiny. Kým dospelí si môžu vychutnávať najnovšie dramatické hity a trháky, deti si nájdu svoje obľúbené kreslené seriály a filmy.

Expanzia a rebranding 

Po fúzii WarnerMedia a Discovery, Inc. v apríli 2022 sa Max stal jednou z dvoch vlajkových lodí streamovacích služieb novovzniknutej spoločnosti. 

Druhou je Discovery+, ktorá sa špecializuje na obsah zameraný na faktografiu a reality programy. Pôvodne plánovaná fúzia HBO Max a Discovery+ bola prehodnotená, pričom Discovery+ pokračuje ako samostatná služba. Max však prevzal časť obsahu z Discovery+ a začal používať nový názov Max, čo reflektuje širší obsahový záber služby.

Významné míľniky 

Služba Max bola oficiálne rebrandovaná v Spojených štátoch 23. mája 2023 a v Európe (vrátane Slovenska) 21. mája 2024. 

Rebranding bol sprevádzaný predstavením nového používateľského rozhrania, širším obsahom, vrátane programov Discovery, a cenovými balíčkami.

Ponuka a možnosti predplatného 

Max ponúka viacero úrovní predplatného, pričom najvyššia úroveň poskytuje prístup k obsahu v rozlíšení 4K UHD s podporou Dolby Atmos a HDR. 

Predplatitelia môžu využívať až štyri súčasné pripojenia a sťahovať obsah na offline sledovanie. Táto služba, ktorá pôvodne vznikla pod značkou HBO, sa dnes zameriava na širší rodinný a detský obsah, pričom ponecháva HBO ako samostatnú, špecializovanú značku.

Max sa neustále vyvíja a prináša kombináciu špičkového televízneho a filmového obsahu, čo z nej robí jeden z najkomplexnejších streamovacích poskytovateľov na globálnom trhu.

Vysoká kvalita za rozumnú cenu

Max ponúka cenovo dostupné predplatné už od 7,99 € mesačne, pričom si môžete vybrať medzi plánmi, ktoré umožňujú sledovanie v Full HD alebo dokonca v 4K UHD. Aj keď služba neponúka bezplatnú skúšobnú verziu, množstvo obsahu a jeho kvalita jednoznačne odôvodňuje investíciu.

Nezáleží na tom, či ste fanúšik kultových klasík, nových originálnych seriálov, alebo športových prenosov. Max vám poskytne všetko na jednom mieste. Stačí sa pohodlne usadiť a vychutnávať neobmedzené hodiny zábavy.

 

Čítané: 449 x