Rozšírené hľadanie
Nedeľa 8. September 2024 |
meniny má Miriama

Prezidentské voľby USA sa blížia: Stavte si aj vy!

Datum: 12.07.2024

Prezidentské voľby sa konajú už čoskoro, konkrétne 5. novembra. Aj keď sa to nás, Slovákov, až tak netýka, môžete si staviť a získať za to nemalé financie, čo určite poteší.

Prezidentské voľby USA sa blížia: Stavte si aj vy!

Predtým, než si stavíte na nejakého kandidáta, mali by ste pozorne sledovať aj jednotlivé kampane.

Jasné, stávkovanie je často o náhodách a o šťastí, ale nemusí byť. Hlavne keď ide o prezidentské voľby, kde môžete z dlhodobého hľadiska sledovať jednotlivé štatistiky, robiť si prieskumy a získať tak cenné informácie o tom, kto môže byť potencionálnym víťazom volieb. Nemusíte tak vôbec tipovať, ale staviť si s prehľadom. Prezidentské voľby USA sú veľmi dôležitým miľníkom a teraz sa ich budete môcť prostredníctvom stávkovania zúčastniť aj vy, aspoň virtuálne.

Kurzy na voľby

Existujú už aj kurzy na voľby v USA, ktoré sa považujú za obľúbenú stávkovú príležitosť nielen pre občanov Ameriky, ale aj pre všetkých ostatných, vrátane Slovákov. Teraz sú už zverejnené jednotlivé kurzy, na základe ktorých si môžete staviť. Všetky kurzy sa odvíjajú od toho, ako prebiehajú politické kampane či ako sa menia preferencie voličov. Teraz si môžete staviť na prezidentské voľby USA už aj s bonusom. Napríklad, stávková kancelária Fortuna ponúka bonus až 70 € bez rizika, Tipsport až 30 € zadarmo a Synottip až 50 € bez rizika. Všetky bonusy sú mimoriadne výhodné a určite ich odporúčame využiť.

Toto sú kandidáti na prezidentské voľby

Predtým, ako si stavíte na víťaza volieb, mali by ste poznať dôkladne všetkých kandidátov. V roku 2024 budú na post prezidenta kandidovať Joe Biden, Donald Trump, Ron DeSantis, Kamala Harris, Pete Buttigieg, Nikky Haley, Michelle Obama, Mike Pence, Hillary Clinton a Joe Kennedy III. Sledujte pozorne všetky kampane. Nielen prezidentov, ktorí na tomto poste už boli, ale všetkých, nakoľko sa môže pošťastiť aj menej známym kandidátom.

Čítané: 884 x