Rozšírené hľadanie
Utorok 22. Október 2024 |
meniny má Sergej

Petra Vlhová sa v sezóne 2024/2025 vracia na svahy. Ako návrat dopadne?

Datum: 31.07.2024

Slovenská lyžiarska hviezda, Petra Vlhová, sa pripravuje na novú sezónu 2024/2025. Ako je na tom zdravotne a čo môžeme očakávať od jej výkonov?

Petra Vlhová

Po náročnej sezóne 2023/2024, ktorú musela predčasne ukončiť kvôli vážnemu zraneniu kolena, je Petra Vlhová opäť pripravená čeliť novým výzvam. Jej zdravotný stav sa vďaka intenzívnej rehabilitácii a starostlivosti špecialistov výrazne zlepšil. Petra absolvovala mesiace fyzioterapie a individuálneho tréningu, aby sa dostala späť do špičkovej formy. Jej tím je optimistický a verí, že Vlhová bude schopná konkurovať najlepším lyžiarkam sveta hneď od začiatku sezóny.

Pozrite sa na plánované preteky a disciplíny

Petra Vlhová má v sezóne 2024/2025 naplánovaný pestrý program, ktorý zahŕňa účasť na všetkých kľúčových podujatiach Svetového pohára v alpskom lyžovaní. Súťažiť bude v technických disciplínach, ako sú slalom a obrovský slalom, ktoré patria medzi jej najsilnejšie. Okrem toho sa plánuje zúčastniť aj na kombinácii a super-G, kde bude mať možnosť získať cenné body do celkového hodnotenia.

Jedným z najvýznamnejších podujatí bude pre Petru Vlhovú závodenie v domácich podmienkach na Slovensku, kde sa v januári uskutoční Svetový pohár v Jasnej. Toto podujatie bude pre ňu aj pre slovenských fanúšikov mimoriadne dôležité, keďže ponúka jedinečnú príležitosť vidieť ju v akcii na domácom svahu.

Kde sledovať preteky Petry Vlhovej live?

Fanúšikovia Petry Vlhovej budú mať možnosť sledovať jej výkony naživo prostredníctvom viacerých platforiem. Slovenské televízne stanice JOJ Šport a RTVS Šport budú vysielať väčšinu jej pretekov. Preteky z územia Rakúska bude možné sledovať na RTVS Šport, zatiaľ čo zvyšné podujatia pokryje TV Tipsport.

Online prenosy budú dostupné aj cez službu JOJ Play a aplikáciu TV Tipsport, kde si môžete vychutnať live streamy na mobilných zariadeniach alebo PC. Eurosport ponúkne preteky s českým komentárom a ČT Sport zabezpečí prenosy pre českých divákov.

Pre kompletný prehľad jej programu a možnosť sledovania live môžete navštíviť stránku Petra Vlhová live.

Očakávania a ambície sú veľké

Sezóna 2024/2025 bude pre Petru Vlhovú kľúčová, keďže sa pokúsi o návrat na vrchol po náročnom zranení. Jej cieľom je nielen získať čo najviac bodov do celkového hodnotenia Svetového pohára, ale aj ukázať, že je stále jednou z najlepších lyžiarok na svete. Fanúšikovia po celom svete budú sledovať jej návrat s veľkým záujmom a očakávaniami.

Petra Vlhová je pripravená na novú sezónu a jej odhodlanie a tvrdá práca ju opäť predurčujú k úspechom. Sledujte jej preteky (viď Kalendár pretekov v alpskom lyžovaní) a podporte ju na ceste k ďalším triumfom v alpskom lyžovaní.

Čítané: 863 x