Rozšírené hľadanie
Utorok 22. Október 2024 |
meniny má Sergej

Donald Trump: Bude opäť vládnuť Amerika na prezidentskej úrovni?

Datum: 21.10.2024

Donald Trump je bývalý prezident Spojených štátov amerických. O post prezidenta sa však uchádza znovu aj v roku 2024. Donald Trump má masívnu základňu priaznivcov, ale aj ľudí, ktorí sa s jeho názormi na politiku úplne nestotožňujú. Čo všetko však vieme o Donaldovi Trumpovi dnes?

Donald Trump

Donald Trump bol prezidentom v rokoch 2017 – 2021. Pôsobil ako 45. prezident Spojených štátov amerických. Celým menom je Donald John Trump, ktorý sa narodil 14. júna v roku 1946 v New Yorku. Pred vstupom do politiky sa Donald Trump venoval podnikaniu s nehnuteľnosťami a bol aj televíznou osobnosťou, nakoľko sa prezentoval vo viacerých shows a reláciách.

Život Donalda Trumpa

Donald Trump mal pomerne zaujímavý život. Dnes o ňom vieme, že vyštudoval ekonómiu a bol prezidentom firmy s nehnuteľnosťami svojho otca. Túto firmu povýšil na inú úroveň a rozšíril ju o stavbu a renováciu mrakodrapov, hotelov, kasín a golfových ihrísk. Vlastnil aj značku súťaží krásy Miss Univerze a často sa objavoval na televíznom kanáli NBC.

Čo sa týka rodiny, v roku 1977 sa Trump oženil s Ivanou Zelníčkovou a spolu majú tri deti. Avšak, rozviedli sa v roku 1992. V roku 1993 však Donald Trump neodolal kráslej Marle Maplesovej, s ktorou sa oženil. Majú spolu jedno dieťa, avšak ich vzťah rovnako nevydržal a rozviedli sa v roku 1999. V roku 2005 si však zobral Slovinku Melaniu Knausovú, s ktorou má piate dieťa.

Aké sú kurzy na Donalda Trumpa?

Trumpova kandidatúra v roku 2024 je predmetom veľkého záujmu, nielen medzi voličmi, ale aj v rámci stávkových kancelárií. Kurzy na Trumpa ako víťaza volieb sú sledované s veľkým napätím a neustále sa menia, v závislosti od aktuálnych politických udalostí a prieskumov verejnej mienky. Preto, ak si chcete staviť v stávkovej kancelárii, pozorne sledujte aktuálne dianie v politickej situácii, aby ste zvýšili svoje šance na výhru.

Čítané: 203 x