Rozšírené hľadanie
Streda 18. December 2024 |
meniny má Sláva, Slávka

Hľadané slová - Veterniky

Nájdených 102 článkov.

Magazín: Pečie celé Slovensko: Budú sa robiť veterníky naslano. S našimi receptami na toto efektné pohostenie zabodujete aj na Silvestra

varecha.pravda.sk 15.12.2024 13:45 Chuťovky z odpaľovaného cesta so slanými plnkami, pečenie Jožkinho dezertu bez receptu a torty, ktoré budú visieť dolu hlavou.* Dnešné semifinále šou Pečie celé Slovensko sa bude niesť v duchu - všetko naopak....

Recept: Veterníky s vanilkovým krémom a karamelovou šľahačkou

varecha.pravda.sk 23.06.2024 13:30 ...

Magazín: Odpaľované cesto: 10 prehreškov, ktoré môžu zničiť vaše veterníky a venčeky

varecha.pravda.sk 16.06.2024 11:00 Vyhnite sa chybám a vaše zákusky z odpaľovaného cesta budú presne také nadýchané ako tie z cukrárne....

Recept: Veterníky s jogurtovým krémom a malinami

varecha.pravda.sk 05.05.2024 16:45 Kombinácia jogurtu a malín, to je svieža verzia veterníkov z odpaľovaného cesta....

Magazín: Príroda na plechu: Veľhory, vlny aj mraky. Zákusky z odpaľovaného cesta, neodolateľné a jednoduchšie než veterníky

varecha.pravda.sk 12.04.2024 14:00 Z odpaľovaného cesta nemusia byť len veterníky či venčeky. Babračka s jednotlivými kúskami pri týchto zákuskoch odpadá, pretože sa z neho upečú celé pláty, ktoré sa naplnia lahodným krémom.* Zaujímavé názvy dostali pre zvlnené vrchné cesto pripomínajúce rozčerenú vodnú hladinu, pohorie alebo niekomu aj oblaky....

Varenie - fórum: Karamelová šľahačka

varecha.pravda.sk 25.01.2024 06:30 Ahojte, robim veterniky a chcela by som sa poradit lebo som uz zufala.. ked robim karamelovu slahacku, tak si spravim karamel, ktory necham vychladnut. Nasledne si vyslaham smotanu na slahanie a prislaham do nej vychladnuty karamel. Lenze ako to, ze v kazdom recepte vznikne krasny hladky krem a mne sa ten karamel proste nevyslaha....

Magazín: Cukráreň Petry Tóthovej: Porotkyňa šou Pečie celé Slovensko upiekla knihu plnú poctivých retro dezertov

varecha.pravda.sk 11.10.2023 09:15 Parížske rožky, sacherka, indiánky, veterníky aj gaštanové jazýčky. Skúsená cukrárka vás vo svojej novej knihe naučí piecť obľúbené dezerty v novom šate, ale aj starú dobrú klasiku....

Recept: Windbeutel - bavorské veterníky so šľahačkou a s ovocím

varecha.pravda.sk 17.07.2023 00:30 Windbeutel je obľúbený dezert v okolí bavorského Berchtesgadenu. Robí sa z odpaľovaného cesta a je podobný našim veterníkom.* Rozdiel je v plnke, ktorú tvorí veľa šľahačky a ovocia....

Recept: Karamelové veterníky

varecha.pravda.sk 06.05.2023 15:15 ...

Recept: Základné odpaľované cesto na veterníky

varecha.pravda.sk 26.02.2023 03:15 Naučte sa pripraviť odpaľované cesto, z ktorého si môžete upiecť obľúbené veterníky, trendové profiterolky či eklérky plnené tými najlepšími krémami....

Sladký recept od víťazky šou Pečie celé Slovensko: MŇAM, špeciálne Luckine VIANOČNÉ VETERNÍKY

Pluska.sk 23.12.2022 16:16 Rozmýšľate, aké dobroty vám ešte chýbajú na stole? Skúste vynikajúce vianočné veterníky od víťazky Pečie celé Slovensko Lucky....

Recept: Karamelové veterníky

varecha.pravda.sk 12.11.2022 19:30 Odpaľované cesto: Vodu, olej a soľ privedieme do varu. Prisypeme múku a miešame, kým spracujeme hladké cesto. Cesto necháme mierne vychladnúť. Následne doň zapracujeme po jednom vajíčka. Cesto by malo byť hladké a lesklé, vtedy má správnu konzistenciu. Cesto prenesieme do cukrárskeho vrecka s ozdobnou špičkou a na plech vystla...

TRADIČNÉ NEDEĽNÉ ZÁKUSKY: Nemusíte ich kupovať v cukrárni!

Pluska.sk 16.10.2022 13:31 Kávové zrná, laskonky, venčeky, veterníky, špice, krémeše, gaštanové jazýčky... S našimi receptami ich pripravíte aj doma....

Recept: Churros s čokoládovou penou

varecha.pravda.sk 14.09.2022 23:45 Vo vode roztopíme maslo, pridáme soľ a kryštálový cukor. Keď začne voda vrieť, pridáme múku a odpaľujeme cesto rovnako ako na veterníky....

Magazín: Slovensko - Francúzsko: Sladký zápas o najlepšie dezerty. Ktoré sú lepšie?

varecha.pravda.sk 15.05.2022 18:32 Dnes si naši hokejisti na majstrovstvách sveta zmerajú sily s Francúzskom. Posvietili sme si na slávne dezerty tejto krajiny, ako sú tarte tatin, clafoutis, eclairs, či croissanty. No a prišli sme na to, že podobné robíme aj u nás*, veď všetci poznáme obrátený jablkový koláč, bublaninu, veterníky, či lúpačky. Tak ktoré vyhr...