Rozšírené hľadanie
Sobota 11. Máj 2024 |
meniny má Blažena
Hokejisti Slovenska prehrali úvodný zápas na MS, Kelemen s jednou asistenciou

11.05.2024 10:45 Slováci si tak na prvé body do tabuľky skupiny B musia ešte počkať. The post Hokejisti Slovenska prehrali úvodný zápas na MS, Kelemen s jednou asistenciou first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie.

V Rimavskej Bani chcú vybudovať návštevnícke centrum Gotickej cesty

11.05.2024 10:45 Hľadajú využitie pre prízemie v historickej evanjelickej fare pod kostolom. The post V Rimavskej Bani chcú vybudovať návštevnícke centrum Gotickej cesty first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie.

Multižánrový festival FRAJ má pred sebou šiesty ročník, poznáme jeho termín a plány organizátorov

10.05.2024 23:00 Organizátori festivalu sľubujú medzinárodných umelcov a podnetné diskusie na tému ISTOTY. The post Multižánrový festival FRAJ má pred sebou šiesty ročník, poznáme jeho termín a plány organizátorov first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie.

49. ročník Zochovej divadelnej Revúcej je za nami. Divadlá poznajú výsledky

10.05.2024 23:00 Prehliadky sa zúčastnili divadelné kolektívy postupujúce z regionálnych kôl súťaží konaných v Banskobystrickom kraji. The post 49. ročník Zochovej divadelnej Revúcej je za nami. Divadlá poznajú výsledky first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie.

Dobrovoľní hasiči budú lepšie vybavení na zvládanie katastrof

10.05.2024 23:00 Súčasťou techniky sú napríklad špecializované prívesné vozíky s vybavením pre núdzové prekrývanie striech po požiaroch či veterných smrštiach. The post Dobrovoľní hasiči budú lepšie vybavení na zvládanie katastrof first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie.

Deti z materskej školy vo Fiľakove sa potešili novému dopravnému ihrisku

10.05.2024 23:00 Výstavba ihriska ich stála približne 22-tisíc eur, čo zahrňovalo terénne úpravy a asfaltovanie, vodorovné značenie či zakúpenie nových dopravných prvkov. The post Deti z materskej školy vo Fiľakove sa potešili novému dopravnému ihrisku first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie.

Lučenecká artézska studňa prejde obnovou, mesto získalo dotáciu

10.05.2024 11:31 O víťazovi projektu rozhodla verejnosť svojím hlasovaním v hypermarkete Tesco v Lučenci. The post Lučenecká artézska studňa prejde obnovou, mesto získalo dotáciu first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie.

Deň víťazstva nad fašizmom si pripomenuli aj v Hnúšti

10.05.2024 11:31 Deň víťazstva nad fašizmom začal príhovorom primátora mesta. The post Deň víťazstva nad fašizmom si pripomenuli aj v Hnúšti first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie.

Policajtovi pri náhodnej cestnej kontrole boli odovzdané pravdepodobne drogy

10.05.2024 00:15 Počas kontroly mala jedna z osôb vo vozidle dobrovoľne odovzdať podozrivé látky. The post Policajtovi pri náhodnej cestnej kontrole boli odovzdané pravdepodobne drogy first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie.

FOTO: Hnúšťa si vybojovala víťazný pohár v Košiciach

10.05.2024 00:15 Taekwondisti z Hnúšte na súťažiach dominujú. The post FOTO: Hnúšťa si vybojovala víťazný pohár v Košiciach first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie.

Kriminalisti zadržali v Klenovci muža a ženu, dôvodom je drogová trestná činnosť

10.05.2024 00:15 V súvislosti s prípadom boli zadržané dve osoby, ide o ženu vo veku 33 rokov a 46 ročného muža. The post Kriminalisti zadržali v Klenovci muža a ženu, dôvodom je drogová trestná činnosť first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie.

Predaj kalendára Život včely 2024 pomáha zdravotne znevýhodneným deťom v Hnúšti

09.05.2024 13:31 Podpora vývinu detí so zdravotným znevýhodnením sa v našom regióne stáva pre rodiny dostupnejšia. The post Predaj kalendára Život včely 2024 pomáha zdravotne znevýhodneným deťom v Hnúšti first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie.

Martina Krahulcová zvíťazila na regionálnych cyklistických pretekoch

09.05.2024 13:31 Rodáčka z Hrachova Martina Krahulcová štartovala počas uplynulej nedele na cyklistických pretekoch Gavurky Ride. The post Martina Krahulcová zvíťazila na regionálnych cyklistických pretekoch first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie.

Dôležité upozornenie pre vodičov vchádzajúcich do turbo-okružnej križovatky zo smeru na Lučenec

09.05.2024 13:31 Naša redakcia dostala viacero dotazov ohľadom fungovania svetelnej signalizácie pri vjazde do centra mesta. The post Dôležité upozornenie pre vodičov vchádzajúcich do turbo-okružnej križovatky zo smeru na Lučenec first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie.

Pozor, partizáni. Ako jedinečné prímerie medzi nemeckým generálom a partizánmi platilo

08.05.2024 14:45 Gemerské hory sa otriasali tupými výbuchmi a dunenie kanónov sa rozliehalo po údoliach. The post Pozor, partizáni. Ako jedinečné prímerie medzi nemeckým generálom a partizánmi platilo first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie.

Následujúci mesiac