Rozšírené hľadanie
Piatok 10. Máj 2024 |
meniny má Viktória
KTM odhalila prototyp 990RC R a potvrdila aj cestnú verziu pre rok 2025

09.05.2024 15:15 Kedy príde? Po rokoch náznakov, špekulácii, podpultových informácii a špionážnych fotografií sa začalo pochybovať v moto-svete, či vôbec niekedy príde pripravovaná beštia s označením 990RC R. Ten čas bol fakt dlhý, ale to sa dnes všetko mení. KTM prichádza so svojou oranžovou raketou. Dobrá správa pre nás všetkých nie profi okruhárov – príde aj cestná The post KTM odhalila prototyp 990RC R a potvrdila aj cestnú verziu pre rok 2025 appeared first on motocykel.sk.

Návod ako NECESTOVAŤ na motorke. Plánuješ svoj prvý trip? Toto určite nerob!

08.05.2024 09:15 Tento rok už vyrazím Cestovanie na motorke je jednou z najkrajšej vecí, ktoré poznám. Či už sám alebo v tandeme. Mnohí uvažujú pri pohľade na svoju motorku o výlete, cestovaní, nezabudnuteľnom tripe a rád by si zažil jazdu popri mori alebo v tisícoch metrov nad morom v horách so svojou dvojkolesovou láskou. Tento článok je The post Návod ako NECESTOVAŤ na motorke. Plánuješ svoj prvý trip? Toto určite nerob! appeared first on motocykel.sk.

MEGATEST Kawasaki Ninja. Všetky v jednom teste: oslavujeme 40. výročie!

07.05.2024 17:45 Označenie Kawasaki Ninja tento rok oslavuje okrúhle 40. výročie. Značka to tento rok oslávila novými modelmi, ale aj farebnou edíciou v retro farbách. Oslava sa dotkla aj našej redakcie, kedy nás importér Kawasaki pozval na podujatie, kde boli všetky Ninje pod jednou strechou. My sme ich mohli vyskúšať všetky naraz a porovnať ich. Test sme The post MEGATEST Kawasaki Ninja. Všetky v jednom teste: oslavujeme 40. výročie! appeared first on motocykel.sk.

Následujúci mesiac