Rozšírené hľadanie
Nedeľa 8. September 2024 |
meniny má Miriama
Šiesty titul Schefflera v tejto sezóne.

24.06.2024 15:30 Scottie Scheffler opäť dokázal svoju dominanciu v tomto ročníku FedEx Cupu. Na turnaji Travelers Championship si vybojoval už šiesty titul v tejto sezóne. Scheffler podal veľmi vyrovnaný výkon a po štyroch kolách mal na svojom konte skóre -22. Rovnaké skóre svietilo aj pri mene Toma Kima a tak o víťazovi muselo rozhodnúť play-off. V ňom o svojom víťazstve hneď na prvej pridanej Príspevok Šiesty titul Schefflera v tejto sezóne. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Amy Yang sa konečne dočkala major titulu.

24.06.2024 15:30 Tretí major turnaj ženskej golfovej sezóny, KPMG Women´s PGA Championship, hostilo ihrisko Sahalee Country Club. Najväčšou favoritkou turnaja bola určite Nelly Korda, ktorá v prvom kole všetky papierové prognózy začala naplňovať. Zahrala 69 rán a delila druhé miesto, keď nad jej sily bola len Lexi Thompson, ktorá zahrala o ranu lepší výsledok. V prvom kole pokorili hranicu 70 Príspevok Amy Yang sa konečne dočkala major titulu. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Turnaj v Beroune ovládla Španielka Martin.

24.06.2024 15:30 Ladies European Tour sa vo svojom programe zastavila u našich západných susedov na turnaji Tipsport Czech Ladies Open, ktorý hostilo ihrisko Royal Beroun Golf Club. Domáci priaznivci určite očakávali popredné umiestnenia od českých hráčok, ale nedočkali sa. Do finálového kola sa síce prebojovalo až päť domácich hráčok, ale najlepšie sa umiestnila dvojica Tereza Melecká a Sára Kousková, Príspevok Turnaj v Beroune ovládla Španielka Martin. zobrazený najskôr Golf Zóna.

V Holandsku rozhodovalo play-off. Vyhral Migliozzi.

24.06.2024 15:30 Turnaj KLM Open dostal DP World Tour v svojej European Swing do Holandska. Ihrisko The International v Amsterdame bolo svedkom veľmi vyrovnaného turnaja a tak sa niet čo diviť, že o víťazovi muselo rozhodnúť až play-off. Po štyroch kolách mala na svojom konte zhodné celkové skóre -11 až trojica hráčov. Talian Migliozzi a Angličan Dean sa na toto skóre dostali Príspevok V Holandsku rozhodovalo play-off. Vyhral Migliozzi. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Nashville ovládol Hatton a Legion XIII.

24.06.2024 15:30 LIV Golf sa z Houstonu presunula do Nashvillu, kde sa uskutočnil už deviaty turnaj tejto sezóny. Po úvodnom kole sa dostali do čela turnaja Fireballs GC hlavne vďaka výkonu Abrahama Ancera, ktorý zahral 64 rán a jeho tím si pripísal celkovo skóre -14. V druhom kole však opustili prvú priečku tímovej súťaže, keď si Príspevok Nashville ovládol Hatton a Legion XIII. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Bryson DeChambeau „ponúknutý“ titul neodmietol.

17.06.2024 12:45 Už 124. ročník US Open sa niesol v duchu pamiatky na Payna Stewarta. Jeden z najväčších džentlmenov novodobej histórie golfu zvíťazil na ihrisku Pinehurst 2. pred 25 rokmi a jeho víťazstvo pripomínala aj slávna silueta na vlajkách na jamkách. A samotný záver finálového kola bol podobný ako pred 25 rokmi. Vtedy Stewart premenil dlhý pat a zachránil par, čím získal Príspevok Bryson DeChambeau „ponúknutý“ titul neodmietol. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Lilia Vu získala titul hneď po návrate do turnajov LPGA.

17.06.2024 12:45 Po zranení chrbta, ktoré si privodila v marci tohto roku, sa Lilia Vu vrátila do turnajového kolotoča LPGA Tour a hneď víťazne. Na turnaji Meijer LPGA Classic dokázala skvele finišovať. V nedeľnom finále ani raz nechybovala a zapísala sedem birdie. Tento výkon ju dostal na celkové skóre -16 a Vu čakala, kto sa k jej výsledku pridá. Najskôr jej skóre dorovnala Príspevok Lilia Vu získala titul hneď po návrate do turnajov LPGA. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Titul z Talianska putuje do Anglicka.

17.06.2024 12:45 V kalendári Ladies European Tour sa už tradične objavuje turnaj Ladies Italian Open. Turnaj hostilo ihrisko Golf Nazionale, ktoré čakalo na úspech niektorej z domácich hráčok. Tie sa pohybovali v popredí výsledkovej listiny, ale na samotný vrchol nedosiahli. Najlepšou domácou hráčkou sa napokon stala amatérka Francesca Fiorellini, ktorá mala výborný štart do finálového kola a z bojov o titul ju dostal Príspevok Titul z Talianska putuje do Anglicka. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Piaty sezónny titul pre Schefflera.

10.06.2024 14:16 Poslednou previerkou pred tretím major turnajom sezóny je už tradične na okruhu PGA Tour turnaj the Memorial Tournament, ktorého hostiteľom je Jack Nicklaus. Na ihrisku Muirfield Village Golf Club sa od začiatku turnaja držal v popredí Scottie Scheffler. V prvom kole ho o jednu ranu zdolal Kanaďan Adam Hadwin, ktorý zahral 66 rán , ale po druhom kole Príspevok Piaty sezónny titul pre Schefflera. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Linn Grant získala opäť domáci titul v zmiešanom turnaji.

10.06.2024 14:16 Od roku 2021 má svoje miesto v kalendári DP World Tour a Ladies European Tour špeciálny turnaj Volvo Car Scandinavian Mixed. Jeho prvý ročník hostila Annika Sorenstam a Henrik Stenson a víťazom sa vtedy stal Jonathan Caldwell. V druhom vydaní porazila mužskú časť štartovné poľa domáca Linn Grant a minulý rok sa z titulu tešil Angličan Dale Whitnell. V tohtoročnom vydaní mal k titulu Príspevok Linn Grant získala opäť domáci titul v zmiešanom turnaji. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Linnea Strom strácala sedem rán a napokon sa tešila z titulu.

10.06.2024 14:16 Po náročnom major turnaji US Women´s Open sa LPGA Tour presunula do Galloway v New Jersey, kde sa odohral trojkolový turnaj ShopRite LPGA Classic. Mnoho hráčok si vzalo „voľno“ a v turnaji sa neobjavili, ale aj napriek tomu bolo štartovné pole nabité veľkými menami. Na turnaji sa objavila aj čerstvá držiteľka posledného major titulu, Japonka Yuka Saso, ale Príspevok Linnea Strom strácala sedem rán a napokon sa tešila z titulu. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Na LIV Golf v Houstone premiérové víťazstvá.

10.06.2024 14:16 Ďalšou, už ôsmou zastávkou LIV Golf v tejto sezóne sa stal Houston. Po mesačnej pauze sa na ihrisku Golf Club of Houston rozbehli boje o ďalšie body do tohtoročného rebríčka súťaže. Svoju výbornú formu v tejto sezóne potvrdilo v tímovej súťaži družstvo Cleeks GC. Pred mesiacom v Singapúre skončili na delenom druhom mieste a v Houstone sa konečne, v krátkej histórii LIV Golf, Príspevok Na LIV Golf v Houstone premiérové víťazstvá. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Yuka Saso – druhý titul, druhý major.

03.06.2024 15:01 Náročné ihrisko Lancaster Country Club hostilo druhý major turnaj sezóny, US Women´s Open. Všeobecne najlepšie vyhliadky na víťazstvo mala Nelly Korda, ktorá hrá v tomto roku v oslnivej forme. Lenže hneď úvod turnaja naznačil, že papierové prognózy sa nenaplnia. Korda začala svoje prvé kolo z jamky číslo 10. a hneď stratila jednu ranu. Doslova šok však prišiel na jamke Príspevok Yuka Saso – druhý titul, druhý major. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Profesionálka porazila amatérku až v play-off.

03.06.2024 15:01 V tieni US Women´s Open pokračovala Ladies European Tour turnajom Dormy Open, ktorý hostilo ihrisko Allerum Golf Club v Helsingborgu. Hráčky, ktoré sa neprebojovali na druhý major titul sezóny si tak mohli vo Švédsku vylepšiť postavenie v európskom rebríčku. Do turnaja zasiahlo aj päť českých profesionálok, ale tretie finálové kolo si zahrala len Tereza Melecká a Klára Davidson Spilková. Príspevok Profesionálka porazila amatérku až v play-off. zobrazený najskôr Golf Zóna.

V Nemecku sa domáci opäť nedočkali, vyhral Angličan Canter.

03.06.2024 15:01 Turnaj Porche European Open sa v tomto roku premenoval len na European Open, ale ani zmena mena nepomohla domácim hráčom k titulu. Posledným domácim víťazom tohto turnaja, ktorý je súčasťou európskej túry od roku 1978 je aj naďalej Bernhard Langer a jeho titul z roku 1995. V tomto roku sa najlepšie z domácich hráčov na ihrisku Green Eagle Golf Course pri Príspevok V Nemecku sa domáci opäť nedočkali, vyhral Angličan Canter. zobrazený najskôr Golf Zóna.