Rozšírené hľadanie
Sobota 11. Máj 2024 |
meniny má Blažena
Napätie medzi dievčatami narastá, Radko to už nezvláda - priznal, čo skutočne cíti: Prekvapil som ich tým, priznáva

11.05.2024 02:15  Televízny ženích aj jeho krásky sú s nervami v koncoch. Všetci sú vyčerpaní a po zážitku v džungli sa Radko Urbanyak rozhodol povedať to, čo nikto nečakal! V rozhovore pre Diva.sk priblížil, ako to s odstupom času vníma, či už viac rozumie ženám a ešte oveľa viac, pozrite sa:

Známe tváre o našich hokejistoch: Slafkovský je najväčším lákadlom, no nádeje vkladáme aj do TOP obrancu! Počas týchto MS fandíme týmto fešákom

11.05.2024 02:15  Moderátorky športu sledujú výkony našich hokejistov počas celej sezóny. Nová generácia reprezentačného mužstva je tu, ako vidia ich šance, uspieť na aktuálnych MS v ľadovom hokeji? Pozrite sa:

Prečo nežiarlim na kamarátky môjho muža, a čo to o vás vypovedá, ak robíte opak!

11.05.2024 02:15  Vraví sa, že žiarlivosť je dôkazom lásky. Nič však nemôže byť pravde vzdialenejšie. V skutočnosti je žiarlivosť znakom veľkej neistoty, a vo vzťahu nemá čo robiť. Je načase prestať zvaľovať túto toxickú emóciu na lásku, a pozrieť sa pravde do očí. Možno vám v tom nasledujúce riadky pomôžu.

Verejne priznávala, že sa tehotenstva bojí: Miesto rozchodu obľúbený pár všetkých prekvapil - už nejaký ten mesiac tajili, že čakajú bábätko

10.05.2024 15:45  To čo sa skloňovalo už dlho, je konečne pravda. Spevák Justin Bieber a jeho manželka Haliey priznali, prečo sa v posledných mesiacoch na verejnosti neukazovali.

Po 3 mesiacoch v úzadí prekvapila bruškom: Nasleduje svoju najlepšiu priateľku? Taylor Swift v Európe zaskočila fanúšikov, tešia sa však spolu s ňou...

10.05.2024 15:45  Fanúšikovia sú v šoku! Speváčka Taylor Swift odštartovala európsku časť jej turné v Paríži. Viac než nové kostýmy však zaujalo niečo iné. Pozrite si zábery z jej veľkolepej šou v galérii, Taylor odštartovala miliardové turné v Európe, v outfite ako jej milovaný Travis:

Princ Harry opäť doma: Čo prezrádza reč jeho tela, vysvetľuje expertka. Veľkou ranou je aj krok jeho otca - kráľ dal totiž prednosť povinnostiam, než by sa stretol so synom

10.05.2024 15:45  Ak princ Harry alebo britská verejnosť dúfali, že návšteva Londýna prinesie do kráľovskej rodiny isté zmierenie a najmä že by sa mohol mladší syn stretnúť so starším bratom a otcom, navyše chorým na rakovinu, zatiaľ tomu nič nenasvedčuje. A čo na reč Harryho tela expertka?

Horoskop na 10. máj : Čo vás dnes čaká podľa vášho znamenia?

10.05.2024 15:45  Aký koniec týždňa si pre nás hviezdy pripravili?

V ústrety zdraviu v Kováčovej

10.05.2024 15:45  Hovorí sa, že liečba vodou je asi tak stará ako ľudstvo samo. Koncom 19. storočia vstúpila do dejín termálna voda a jej liečebné využitie v podhorskej obci rozprestierajúcej sa v malebnom úbočí pod výbežkami Kremnického pohoria severozápadne od Zvolena. Reč je o Kováčovej. Prinášame vám tipy kam sa vybrať za vodou, ktorá je doslova darom zo zeme.

Nasleduje svoju najlepšiu priateľku? Taylor Swift v Európe zaskočila fanúšikov bruškom, tešia sa spolu s ňou...

10.05.2024 05:00  Fanúšikovia sú v šoku! Speváčka Taylor Swift odštartovala európsku časť jej turné v Paríži. Viac než nové kostýmy však zaujalo niečo iné. Pozrite si zábery z jej veľkolepej šou v galérii, Taylor odštartovala miliardové turné v Európe, v outfite ako jej milovaný Travis:

Takto vyzerá mínus 17 kíl! Tajomstvo tkvie v jednej jedinej veci - netají svoju radosť i nové krivky spokojná Dominika Navara Cibulková

09.05.2024 18:30  Dominika Navara Cibulková oslávila svoje narodeniny jedinečným darčekom! Venovala si ho sama. Nie sú to však žiadne diamanty, ani luxusná kabelka! Má za sebou ďalšie váženie! Pozrite sa, koľko opäť schudla a ako teraz vyzerá.

Harry je už doma, kráľ však dal prednosť povinnostiam pred stretnutím so synom: Pozrite sa, čo o reči tela princa hovorí expertka

09.05.2024 18:30  Ak princ Harry alebo britská verejnosť dúfali, že návšteva Londýna prinesie do kráľovskej rodiny isté zmierenie a najmä že by sa mohol mladší syn stretnúť so starším bratom a otcom, navyše chorým na rakovinu, zatiaľ tomu nič nenasvedčuje. A čo na reč Harryho tela expertka?

Priateľskí Býci? Takto vychádzajú s ostatnými znameniami

09.05.2024 18:30  Majú svoje spriaznené duše - s kým si teda rozumejú najlepšie a s kým naopak vôbec? Býci patria k priateľským znameniam, ktoré nemajú problém nadväzovať nové kontakty. Sú však trochu zapozeraní do seba, preto majú niekedy problém komunikovať so svojím okolím. Keď si však otvoria srdcia, tak s vami jednajú veľmi úprimne.

Nová slovenská komédia KAVEJ rozbije stereotypy

09.05.2024 18:30  Už toto leto sa do kín dostane nová, pôvodná, slovenská, láskavá komédia Kavej, z pera scenáristky Michaely Zakuťanskej v réžii Lukáša Zednikoviča. Zábavné a často bizarné situácie, do ktorých sa dostanú dve kamarátky z východného Slovenska, neponúkajú len prvoplánovú zábavu, ale poukazujú aj na nezmyselnosť predsudkov, skutočnú hodnotu priateľstva a rozbíjajú stereotypy.

Diva style! Môže byť funkčné oblečenie štýlové? Presvedčte sa sami

09.05.2024 08:30  Funkčné oblečenie je kľúčom k pohodlnému a bezpečnému pobytu v prírode a najmä na horách. Správna výbava vás môže uchrániť pred zhoršeným počasím a zabrániť tak nepríjemným situáciám. Dá sa však vydať na hory aj v štýlovom outfite?

Večierok u nás plný hviezd: V čom zažiarili? Prišla zranená Misska, prominentná lekárka aj zamilovaná dvojica z Hollywoodu!

09.05.2024 08:30  V známom bratislavskom bare sa vo štvrtok večer stretla slovenská smotánka. Ochutnávku nových drinkov, ktoré tu vyskúšala aj Rihanna, si prišli užiť Emma Drobná, Veronika Vágnerová ale aj Alena Pallová, pozrite sa:

Následujúci mesiac