Rozšírené hľadanie
Nedeľa 12. Máj 2024 |
meniny má Pankrác
Slovenská mama o živote vo Švajčiarsku: Aké to je rodiť v Olivovej izbe v pôrodnom dome či učiť v slobodnej demokratickej škole? A nakoľko vyjde vzdelávanie detí...

11.05.2024 16:15 Slovenská mama o živote vo Švajčiarsku: Aké to je rodiť v Olivovej izbe v pôrodnom dome či učiť v slobodnej demokratickej škole? A nakoľko vyjde vzdelávanie detí.... V jednom z 26 švajčiarskych kantónov žije už takmer 8 rokov. Slovenská mama Andrea pochádza z Veľkého Krtíša, do Švajčiarska však odišla za terajším manželom, aj kvôli ponuke práce. Porodila tu dve dcérky, jednu v pôrodnici, druhú v pôrodnom dome. A učí v slobodnej škole. Ako sa žije v kantóne Sankt Gallen?

Obľúbená moderátorka je krátko po pôrode späť v práci: Úprimne však priznáva, že bez pomoci starých mám by to nešlo

11.05.2024 16:15 Obľúbená moderátorka je krátko po pôrode späť v práci: Úprimne však priznáva, že bez pomoci starých mám by to nešlo . Už od šiestej ráno sa opäť prihovára televíznym divákom! Alena Stračiaková sa vracia za moderátorský pultík. Prečo tak skoro počas materskej dovolenky? A komu zverí svoju Elišku? Prezradila v dnešnom rozhovore...

Čo tak svoju mamu na Deň matiek rozosmiať? Tento darček zahreje a pobaví zároveň - a stíhate ho aj na poslednú chvíľu

11.05.2024 16:15 Čo tak svoju mamu na Deň matiek rozosmiať? Tento darček zahreje a pobaví zároveň - a stíhate ho aj na poslednú chvíľu. Aj vy sa zamýšľate nad tým, ako potešiť na Deň matiek práve tú svoju? Môžete to urobiť aj takto originálne.

Naše deti po stresujúcich dňoch v škole, zažili to prvýkrát: Toto teraz od vás potrebujú najviac - pripomína školská psychologička, ktorá si poplachom sama prešla

11.05.2024 16:15 Naše deti po stresujúcich dňoch v škole, zažili to prvýkrát: Toto teraz od vás potrebujú najviac - pripomína školská psychologička, ktorá si poplachom sama prešla. Slovenské školy doteraz nezažili taký masívny kybernetický útok v prípade hlásení bombovej hrozby, ako tomu bolo 7. mája 2024. Aj keď sa nepotvrdili, policajti boli na školách prítomní až do konca týždňa, čo stres navôkol umocňovali. Myslite na to, že išlo o deti na všetkých stupňoch škôl, veď dokopy polícia eviduje vyše 1500 hlásení. Školská psychologička Dominika Makynová preto vysvetľuje najmä rodičom, čo je pre deti dôležité.

Najhorší pre mňa bol piknik, priznáva Petra: Aké sú naj žiadanejšie darčeky na Deň matiek? Zabudnite na vyznania na sociálnych sieťach, veci do domácnosti či takéto akcie

11.05.2024 16:15 Najhorší pre mňa bol piknik, priznáva Petra: Aké sú naj žiadanejšie darčeky na Deň matiek? Zabudnite na vyznania na sociálnych sieťach, veci do domácnosti či takéto akcie. Ak sa chystáte vyjadriť lásku a vďačnosť svojej mame tak, aby nemusela nahodiť falošný úsmev, pomôcť by vám mohli vo výbere výsledky istého prieskumu. Realizoval sa priamo medzi mami a prezrádza, čo mamy najviac milujú, čo najmenej a zaujímavé detaily. V závere pridávame 8 najoceňovanejších darčekov na Deň matiek.

Duch na tehotenskom teste: Ste naozaj tehotná? 4 dôvody, prečo sa na teste ukáže slabá druhá čiarka, vysvetľuje lekárka

11.05.2024 16:15 Duch na tehotenskom teste: Ste naozaj tehotná? 4 dôvody, prečo sa na teste ukáže slabá druhá čiarka, vysvetľuje lekárka. Keď hovoríme o duchovi na tehotenskom teste, hovoríme o slabej, ledva viditeľnej čiarke, ktorá sa objaví hneď vedľa tej kontrolnej.

Najkrajšie básničky a priania na Deň matiek: Zahrejú srdce každej z vás

11.05.2024 16:15 Najkrajšie básničky a priania na Deň matiek: Zahrejú srdce každej z vás. Pre mamičku moju milú, ktorú rada mám… Druhá májová nedeľa patrí tradične všetkým mamám. Deň matiek je symbolickým medzinárodným dňom s historickou hodnotou.

Aj vy to stále riešite? Prečo deti nepočúvnu hneď na prvýkrát, vzdorujú a robia prieky

11.05.2024 16:15 Aj vy to stále riešite? Prečo deti nepočúvnu hneď na prvýkrát, vzdorujú a robia prieky. Trampoty a úskalia výchovy. Deťom treba porozumieť, aj ich vývoju a osobnosti.

Dnes oslavuje meniny Blažena, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť

11.05.2024 16:15 Dnes oslavuje meniny Blažena, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť. Čo by ste o tomto mene mali vedieť, ak sa vám páči, a premýšľate nad takým menom pre svoje dieťatko, alebo sa tak voláte?

Toto by u nás neprešlo? Takto sa hrajú deti v dánskej škôlke - ich video valcuje internet!

10.05.2024 20:15 Toto by u nás neprešlo? Takto sa hrajú deti v dánskej škôlke - ich video valcuje internet!. Má cez 60 miliónov videní a veľký obdiv rodičov! Rozdiely vo vzdelávacom systéme či spôsobe starostlivosti o deti ani nemôžu byť väčšie, keď sa pozriete na trávenie voľného času v MŠ v Dánsku a napríklad aj u nás na Slovensku. A hoci aj mnohí naši rodičia vravia, že nieto zlého počasia, len zlého oblečenia, ak u nás prší, je veľa blata, kde trávia čas naše deti?

Deti čaká víkend po stresujúcich dňoch v škole: Toto teraz od vás potrebujú najviac - pripomína školská psychologička, ktorá si poplachom sama prešla

10.05.2024 20:15 Deti čaká víkend po stresujúcich dňoch v škole: Toto teraz od vás potrebujú najviac - pripomína školská psychologička, ktorá si poplachom sama prešla. Slovenské školy doteraz nezažili taký masívny kybernetický útok v prípade hlásení bombovej hrozby, ako tomu bolo 7. mája 2024. Aj keď sa nepotvrdili, policajti boli na školách prítomní až do konca týždňa, čo stres navôkol umocňovali. Myslite na to, že išlo o deti na všetkých stupňoch škôl, veď dokopy polícia eviduje vyše 1500 hlásení. Školská psychologička Dominika Makynová preto vysvetľuje najmä rodičom, čo je pre deti dôležité.

Znaky, že ste v rodine obetným baránkom: Toxická rodina si vyberá obeť, ktorú všetci kritizujú, ale stále sa k nej chodia vyžalovať a hľadať riešenia

10.05.2024 20:15 Znaky, že ste v rodine obetným baránkom: Toxická rodina si vyberá obeť, ktorú všetci kritizujú, ale stále sa k nej chodia vyžalovať a hľadať riešenia. Ešte dnes sa vám chodia všetci z rodiny vyplakať, ale často vás kritizujú a nikdy nepochvália? Ste v rodine obetným baránkom? Tieto znaky napovedajú, že áno. Možno sa v nich spoznávate aj vy...

Historky z pôrodníc často vyvolajú zimomriavky, smiech a aj súcit: Tieto priniesli nielen ženy, ale aj lekári z pôrodnej sály

10.05.2024 20:15 Historky z pôrodníc často vyvolajú zimomriavky, smiech a aj súcit: Tieto priniesli nielen ženy, ale aj lekári z pôrodnej sály. Pôrod je sám o sebe nezabudnuteľná situácia, avšak tieto šialené príhody vás presvedčia o tom, že dokáže byť ešte intenzívnejším zážitkom – a to nielen pre samotnú mamičku, aj pre okolie.

Dnes oslavuje meniny Viktória, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť

10.05.2024 20:15 Dnes oslavuje meniny Viktória, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť. Čo by ste o tomto mene mali vedieť, ak sa vám páči, a premýšľate nad takým menom pre svoje dieťatko, alebo sa tak voláte?

Známe mamičky predviedli TOP formu: Prezradili, či stíhajú popri deťoch športovať

10.05.2024 10:01 Známe mamičky predviedli TOP formu: Prezradili, či stíhajú popri deťoch športovať. Let's Dance síce skončilo, ale my sme si nielen počas nedeľného finále, ale aj večery predtým nemohli nevšimnúť aj maminy, ktoré tu zavítali. Nela Pocisková, Gabika Marcinková, či Ivana Gáborík - dvojnásobné maminy, ktoré dokážu skĺbiť kariéru, rodinu a ešte pri tom všetkom aj skvelo vyzerať! Aký je ich recept?

Následujúci mesiac