Rozšírené hľadanie
Nedeľa 8. September 2024 |
meniny má Miriama
Týmito vecami deti od seba odháňame: Možno tie chyby nevedomky robíte denne aj vy a neviete o tom...

30.06.2024 17:00 Týmito vecami deti od seba odháňame: Možno tie chyby nevedomky robíte denne aj vy a neviete o tom.... Hoci nám skončila škola a deťom začínajú prázdniny, aj toto je obdobie, kedy by sme mali byť so svojimi deťmi čo najviac. Mnohí z nás pod ťarchou povinností zabúdajú na to, že každý náš čin dieťa ovplyvňuje a buduje jeho osobnosť. Pochopiteľne, každý chce mať dobrý vzťah s dieťaťom, avšak niektoré naše správanie robí pravý opak. Spoznávate sa v ňom?

Pre zlé zuby sa mnohí Slováci trápia - deti sú terčom výsmechu a dospelí často diskriminovaní aj v práci: Opravy však stoja aj tisíce eur

30.06.2024 17:00 Pre zlé zuby sa mnohí Slováci trápia - deti sú terčom výsmechu a dospelí často diskriminovaní aj v práci: Opravy však stoja aj tisíce eur . S akými problémami ohľadom zubov bojujeme najčastejšie a čo na konkétne zákroky hovorí zubárka? Koľko stoja a na čo dávať pozor, ako aj príbeh Slovenky, ktorá po úprave zubov našla nový zmysel práce i života, prinášame v novej epizóde podcastu TELO.

Čím rýchlejšie schudnete, tým viac potom priberiete? Možno nie, toto hovoria najnovšie štúdie

30.06.2024 17:00 Čím rýchlejšie schudnete, tým viac potom priberiete? Možno nie, toto hovoria najnovšie štúdie. Všetci sme už počuli, že je lepšie chudnúť pomaly a rýchle chudnutie sa spája s jojo efektom. Znie logicky, že je účinnejšie ak sa zmene telo prispôsobuje postupne. Čo hovoria štúdie a je to všetko len o strate nadbytočných kíl?

Ako obliekať bábätko v horúcom lete? To je večná dilema mamičiek, dbajte však najmä na materiály, ktoré sú pre dieťatko najlepšie

30.06.2024 17:00 Ako obliekať bábätko v horúcom lete? To je večná dilema mamičiek, dbajte však najmä na materiály, ktoré sú pre dieťatko najlepšie. Ako obliekať bábätko v lete a na čo všetko treba dbať? A čomu sa vyhnúť?

Dnes oslavuje meniny Melánia, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť

30.06.2024 17:00 Dnes oslavuje meniny Melánia, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť. Čo by ste o tomto mene mali vedieť, ak sa vám páči, a premýšľate nad takým menom pre svoje dieťatko, alebo sa tak voláte?

Náš rozchod nebol ľahký, boli tam aj krivdy. Ale dnes máme vzácny priateľský vzťah - veď Marek mi dal to najcennejšie, našu dcéru, priznáva úprimne Tereza Bizíková

30.06.2024 07:15 Náš rozchod nebol ľahký, boli tam aj krivdy. Ale dnes máme vzácny priateľský vzťah - veď Marek mi dal to najcennejšie, našu dcéru, priznáva úprimne Tereza Bizíková. Čo ak to vo vzťahu škrípe a sú v ňom deti? Zostať spolu kvôli nim, hľadať cestu, alebo sa nebáť a povedať si zbohom? A ako to urobiť, čo najlepšie, ak sa to vôbec dá? O tom, ako to naši zvládli známi rodičia, ale aj o pohľade odborníčky na dnešné rozpady rodín, sa dnes budeme rozprávať v novej relácii Pre mamy s Babsy, počúvajte s nami:

Uznávam svoju manželku ako vychováva naše dcéry, ja som kvôli nim prestal nadávať vo svojich skladbách - priznáva úprimne náš známy raper

30.06.2024 07:15 Uznávam svoju manželku ako vychováva naše dcéry, ja som kvôli nim prestal nadávať vo svojich skladbách - priznáva úprimne náš známy raper. Je z neho hrdý tato. Ako to to zmenilo? U nás obľúbený raper sa snaží byť v prvom rade otcom a mnohým kontroverzným veciam z minulosti dal stopku.

Rakovina vzniká z našich vlastných buniek - tu je 5 príznakov, ktoré môžu poukazovať na rôzne druhy onkologického ochorenia vo vašom tele

30.06.2024 07:15 Rakovina vzniká z našich vlastných buniek - tu je 5 príznakov, ktoré môžu poukazovať na rôzne druhy onkologického ochorenia vo vašom tele. Rakovina je bezpochyby najčastejšou príčinou úmrtí na celom svete. Každý rok kvôli nej prídu o život milióny ľudí. Čo sa v tele mení takým spôsobom, že už nie je schopné „fungovať“? Ak chceme na otázku odpovedať, treba sa preskúmať fakt, že rakovina nie je cudzie teleso, ale vzniká z našich vlastných buniek.

Týmito vecami deti od seba nevedomky odháňame: Možno tie chyby robíte denne aj vy a neviete o tom...

30.06.2024 07:15 Týmito vecami deti od seba nevedomky odháňame: Možno tie chyby robíte denne aj vy a neviete o tom.... Hoci nám skončila škola a deťom začínajú prázdniny, aj toto je obdobie, kedy by sme mali byť so svojimi deťmi čo najviac. Mnohí z nás pod ťarchou povinností zabúdajú na to, že každý náš čin dieťa ovplyvňuje a buduje jeho osobnosť. Pochopiteľne, každý chce mať dobrý vzťah s dieťaťom, avšak niektoré naše správanie robí pravý opak. Spoznávate sa v ňom?

Keď sa mi narodili deti, tak som prestal nadávať v skladbách. Známy dvojnásobný ocko priznáva, že kvôli rodine poriadne ubral zo svojej rebelantskej stránky

29.06.2024 21:15 Keď sa mi narodili deti, tak som prestal nadávať v skladbách. Známy dvojnásobný ocko priznáva, že kvôli rodine poriadne ubral zo svojej rebelantskej stránky. Je z neho hrdý tato. Reper Ego sa snaží byť v prvom rade otcom a mnohým kontroverzným veciam z minulosti dal stopku.

Takto ho nepoznáme? Reper Ego priznal, že kvôli dcéram prestal byť rebelom: Uznávam svoju manželku za to, ako úžasne vychováva naše dievčatá, hovorí úprimne

29.06.2024 11:30 Takto ho nepoznáme? Reper Ego priznal, že kvôli dcéram prestal byť rebelom: Uznávam svoju manželku za to, ako úžasne vychováva naše dievčatá, hovorí úprimne. Je z neho hrdý tato. Reper Ego sa snaží byť v prvom rade otcom a mnohým kontroverzným veciam z minulosti dal stopku.

Možno ich robíte aj vy a neviete o tom: Týmito vecami od seba deti nevedomky odháňate

29.06.2024 11:30 Možno ich robíte aj vy a neviete o tom: Týmito vecami od seba deti nevedomky odháňate. Hoci nám skončila škola a deťom začínajú prázdniny, aj toto je obdobie, kedy by sme mali byť so svojimi deťmi čo najviac. Mnohí z nás pod ťarchou povinností zabúdajú na to, že každý náš čin dieťa ovplyvňuje a buduje jeho osobnosť. Pochopiteľne, každý chce mať dobrý vzťah s dieťaťom, avšak niektoré naše správanie robí pravý opak. Spoznávate sa v ňom?

Čo dnes podniknúť? Tipy na výlety a prázdninový program: Hľadajte aktivity, ktoré zabavia deti, ale užijú si ich aj dospelí!

29.06.2024 11:30 Čo dnes podniknúť? Tipy na výlety a prázdninový program: Hľadajte aktivity, ktoré zabavia deti, ale užijú si ich aj dospelí!. Prázdniny sú tu a s nimi dni určené na rodinné dobrodružstvo. Leto je ako stvorené na spoznávanie krás Slovenska a dni plné zábavy. Pridajte sa k deťom a užite si voľno spoločne.

Ako zvládnuť horúčavy a leto v tehotenstve? Nezabúdajte veľa piť, vyberajte správne oblečenie, a čo ešte pomôže?

29.06.2024 11:30 Ako zvládnuť horúčavy a leto v tehotenstve? Nezabúdajte veľa piť, vyberajte správne oblečenie, a čo ešte pomôže?. Čakáte v tomto období bábätko? Letné horúčavy sú náročné samé o sebe, o to viac, ako ste tehotná. Ako to zvládnuť a na čo všetko treba dbať?

Dnes oslavujú meniny Peter, Pavol, Petra, aký je význam týchto mien? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť

29.06.2024 11:30 Dnes oslavujú meniny Peter, Pavol, Petra, aký je význam týchto mien? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť. Čo by ste o týchto menách mali vedieť, ak sa vám páčia, a premýšľate nad takými menami pre svoje dieťatko, alebo sa tak voláte?