Rozšírené hľadanie
Nedeľa 8. September 2024 |
meniny má Miriama
Ostrá kritika pretvárky, odsúdili najmä jej manžela: Na povrch vyplávalo, že nie všetko je tak, ako sa obľúbená farmárska rodinka prezentuje

31.07.2024 22:15 Ostrá kritika pretvárky, odsúdili najmä jej manžela: Na povrch vyplávalo, že nie všetko je tak, ako sa obľúbená farmárska rodinka prezentuje. Mama 8-mich detí patrí k najpopulárnejším! No fantázia predávaná na internete je naozaj len fantázia. A presne o tom sa presvedčila novinárka, ktorá sa rozhodla navštíviť Ballerina Farm a zistiť podrobnejšie detaily z naoko pokorného, skromného, šťastného a spokojného života farmárky influencerky. Ideálu, ktorý vyvoláva obdiv. Ach, ako veľmi dokážu fotografie klamať a skrývať realitu.

Ako som zistila, že môj manžel má milenku? Skutočné príbehy troch z nás...

31.07.2024 22:15 Ako som zistila, že môj manžel má milenku? Skutočné príbehy troch z nás.... Dokážete podľa správania svojho partnera zistiť, že vás podvádza? Prečítajte si príbehy troch žien, ktoré zistili, že ich partner podvádza...

Ostro kritizujú najmä jej manžela: Mama 8-mich detí patrí k najpopulárnejším, na povrch však vyplávalo, že nie všetko je tak, ako sa farmárska rodinka prezentuje

31.07.2024 12:15 Ostro kritizujú najmä jej manžela: Mama 8-mich detí patrí k najpopulárnejším, na povrch však vyplávalo, že nie všetko je tak, ako sa farmárska rodinka prezentuje. Fantázia predávaná na internete je naozaj len fantázia. A presne o tom sa presvedčila novinárka, ktorá sa rozhodla navštíviť Ballerina Farm a zistiť podrobnejšie detaily z naoko pokorného, skromného, šťastného a spokojného života farmárky influencerky. Ideálu, ktorý vyvoláva obdiv. Ach, ako veľmi dokážu fotografie klamať a skrývať realitu.

Rodičia prváčikov - od októbra si jednorazovo polepšíte: O akú sumu? + Prídavky pre všetkých do konca roka 2024, ktoré ešte pomôžu vašej peňaženke

31.07.2024 12:15 Rodičia prváčikov - od októbra si jednorazovo polepšíte: O akú sumu? + Prídavky pre všetkých do konca roka 2024, ktoré ešte pomôžu vašej peňaženke. Rodičia detí, ktoré začínajú chodiť na základnú školu, dostanú aj tento rok zvýšený prídavok na dieťa. A to v sume 170 eur. Na účet vám však príde až k októbrovej výplate.

Dnes oslavuje meniny Ignác, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť

31.07.2024 12:15 Dnes oslavuje meniny Ignác, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť. Čo by ste o tomto mene mali vedieť, ak sa vám páči, a premýšľate nad takým menom pre svoje dieťatko, alebo sa tak voláte?

Viktor Vincze ako pilot svojho syna nezaujal, vonku je jediná Maxíkova fotografia z tábora: Ten si poriadne užil!

31.07.2024 02:15 Viktor Vincze ako pilot svojho syna nezaujal, vonku je jediná Maxíkova fotografia z tábora: Ten si poriadne užil!. Má poriadne nabitý kalendár. Moderátor a najnovšie aj pilot Viktor Vincze svoj čas delí medzi televízne noviny, vozenie dovolenkárov, ale aj rodinu a hobby. Len pred pár dňami sa vrátil z tábora, kde robil vedúceho.

Otvorila tému, ktorá by nemala byť tabu: Dcéra Ivanky Christovej priznala, že sa jej nedarilo otehotnieť - k bábätku jej napokon dopomohli odborníci

30.07.2024 16:30 Otvorila tému, ktorá by nemala byť tabu: Dcéra Ivanky Christovej priznala, že sa jej nedarilo otehotnieť - k bábätku jej napokon dopomohli odborníci. Dcéra našej našej bývalej miss otvorene prehovorila o téme, ktorá sa dnes týka aj mnohých iných žien. Ani jej cesta k materstvu nebola úplne ľahká:

Zlomili si krk: Na detských Kramároch pribúdajú úrazy detí po skokoch do bazéna, lekári posielajú rodičom jasný odkaz - riešime naozaj vážne prípady

30.07.2024 16:30 Zlomili si krk: Na detských Kramároch pribúdajú úrazy detí po skokoch do bazéna, lekári posielajú rodičom jasný odkaz - riešime naozaj vážne prípady. Ušli hrobárovi z lopaty. Neurochirurgovia z Národného ústavu detských chorôb v Bratislave mali plné ruky práce. Ratovali deti, ktoré mali zlomený krk. Úrazy vznikli pri šantení v bazéne.

Preslávila sa ako alkoholička, osud sa s ňou nemaznal ani v skutočnom živote: So stratou syna sa nikdy nevyrovnala...

30.07.2024 16:30 Preslávila sa ako alkoholička, osud sa s ňou nemaznal ani v skutočnom živote: So stratou syna sa nikdy nevyrovnala.... Legendárna Sue Ellen. Čo sa stalo s Lindou Gray? Svetoznámou sa stala vďaka seriálu „Dallas“, kde stvárnila úlohu alkoholičky. Herečku osud skúšal aj v súkromnom živote, pozrite sa:

Letné kúpanie aj v tehotenstve: ÁNO či NIE? Čo všetko treba zvážiť, radí lekárka

30.07.2024 16:30 Letné kúpanie aj v tehotenstve: ÁNO či NIE? Čo všetko treba zvážiť, radí lekárka. Letné horúčavy ťažko prežívajú aj tehotné ženy. Je vhodné, aby s bruškom vyrazili okúpať sa na kúpalisko, k jazeru, termálnemu prameňu či k moru? Aké sú riziká, výhody, ktorý trimester je najbezpečnejší a na čo treba dbať?

Je dobré byť v pôrodnici aktívna a zavolať si sestry k dojčeniu aj opakovane, ak treba, hovorí hlavný odborník pre gynekológiu a pôrodníctvo

30.07.2024 16:30 Je dobré byť v pôrodnici aktívna a zavolať si sestry k dojčeniu aj opakovane, ak treba, hovorí hlavný odborník pre gynekológiu a pôrodníctvo. Ženy u nás chcú dojčiť aj sú pripravené, hovorí hlavný odborník pre gynekológiu a pôrodníctvo: Ale pravda je, že pomoci v našich pôrodniciach je stále nedostatok a nemalo by to tak byť. Pomoci, v podobe latačných sestier, ktoré matke po pôrode pomôžu s dojčením, je málo môže za to nedostatok zdravotných sestier. Priznáva Prof. MUDr. Miroslav Borovský, CSc.

Čaká nás olympijské leto: Kde? Na Kuchajde s Tinou, Majselfom či Paci Pac

30.07.2024 16:30 Čaká nás olympijské leto: Kde? Na Kuchajde s Tinou, Majselfom či Paci Pac. Olympijský víťaz je len jeden, ale na našej olympiáde vyhrá každý. Prvou cenou je zábava a super zážitky. Necháte sa pozvať na Detskú Turbo Olympiádu, ktorú vám 3. a 4. augusta prináša Kaufland Detský festival? O dobrú náladu sa postarajú aj hviezdy.

Dnes oslavuje meniny Libuša, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť

30.07.2024 16:30 Dnes oslavuje meniny Libuša, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť. Čo by ste o tomto mene mali vedieť, ak sa vám páči, a premýšľate nad takým menom pre svoje dieťatko, alebo sa tak voláte?

Vedia si slovenské deti zostaviť zdravý tanier? Budete prekvapení, ako si ho vyskladali - a na aké chyby nás rodičov poukázali odborníci

30.07.2024 07:15 Vedia si slovenské deti zostaviť zdravý tanier? Budete prekvapení, ako si ho vyskladali - a na aké chyby nás rodičov poukázali odborníci. Zdravotnícke povolanie je poslanie. Aj to sa učia deti cez letné prázdniny miesto vylihovania na pliesku. Školské lavice vymieňajú za vysokoškolské a prežívajú týždeň plný dobrodružstiev spojených so záchranou života, ale aj zdravým životným štýlom. Aké chyby podľa organizátoriek Detskej zdravotníckej univerzity často ako rodičia robíme?

V Dallase sa preslávila ako alkoholička, osud sa s ňou nemaznal ani v skutočnom živote: So stratou syna sa nikdy nevyrovnala...

30.07.2024 07:15 V Dallase sa preslávila ako alkoholička, osud sa s ňou nemaznal ani v skutočnom živote: So stratou syna sa nikdy nevyrovnala.... Legendárna Sue Ellen. Čo sa stalo s Lindou Gray? Svetoznámou sa stala vďaka seriálu „Dallas“, kde stvárnila úlohu alkoholičky. Herečku osud skúšal aj v súkromnom živote, pozrite sa: