Rozšírené hľadanie
Pondelok 13. Máj 2024 |
meniny má Servác
Knihomoľky knihomoľkám – tipy na čítanie na MDŽ

08.05.2024 07:00 Matky a dcéry “Jedna z mojich najobľúbenejších žien je moja sesternica, ktorú veľmi obdivujem za jej životnú silu a odvahu. Práve preto by som jej venovala knihu Matky a dcéry. Je to skvelý viacgeneračný príbeh, v ktorom precítite všetky emócie a zažijete pri ňom veľa šťastných, ale aj smutných chvíľ. Prinúti vás zamyslieť sa nad … The post Knihomoľky knihomoľkám – tipy na čítanie na MDŽ appeared first on Martinus Blog.

Knižky, pri ktorých sa vám zaručene rozbúcha srdce

07.05.2024 20:45 Adelaide Knižka, ktorú budem odporúčať všade, kam budem chodiť. Dojemný a osviežujúci pohľad do života mladej študentky Adelaide, ktorá sa snaží nájsť si svoje miesto v neistom svete, chybuje, učí sa, padá a znova sa učí, spoznáva lásku za láskou, až jedného dňa príde ten, ktorý ju úplne zmení. Teória lásky Keby v tomto zozname chýbala nová … The post Knižky, pri ktorých sa vám zaručene rozbúcha srdce appeared first on Martinus Blog.

Kvíz: Aký knižný hrdina/aká knižná hrdinka z romantickej knihy si?

06.05.2024 14:45 The post Kvíz: Aký knižný hrdina/aká knižná hrdinka z romantickej knihy si? appeared first on Martinus Blog.

Martinus spustil pilotnú verziu programu Knihovrátok pre vydavateľov

06.05.2024 05:15 Záujem o čítané knihy rastie  Knihovrátok od Martinusu sa od svojho vzniku v roku 2021 radí medzi najobľúbenejšie služby výkupu a predaja čítaných kníh. Čitatelia môžu prostredníctvom tejto služby rýchlo a jednoducho vymeniť svoje čítané knihy za nové príbehy. Výkup a predaj čítaných kníh je služba, ktorú čitatelia jednoznačne chcú a teší sa stále väčšej … The post Martinus spustil pilotnú verziu programu Knihovrátok pre vydavateľov appeared first on Martinus Blog.

My sa zlepšujeme, vy vyhrávate!

02.05.2024 02:45 Zanechajte nám spätnú väzbu na citam.sk/stalelepsi a každý mesiac vyžrebujeme 1 výhercu 50 € poukážky. Ako sa môžete zapojiť? Jednoducho, vyplňte dotazník na linku vyššie a uveďte v ňom číslo vašej účtenky. Nájdete ho priamo v hlavičke účtenky ako DokA. A už len sledujte tento náš blog, na ktorom vždy na začiatku ďalšieho mesiaca zverejníme … The post My sa zlepšujeme, vy vyhrávate! appeared first on Martinus Blog.

Následujúci mesiac