Rozšírené hľadanie
Sobota 5. Október 2024 |
meniny má Viera
7 dôvodov, prečo čítať e-knihy na cestách

27.06.2018 09:01 1. Hurá, chrbát netrpí! Úprimne – cestovný kufor, plážovú tašku, kabelku do mesta či kapsičku na bicykli raz-dva zaplníte všelijakými nevyhnutnosťami a na hrubú knihu zvýši miesto asi len v prípade, že vlastníte Herminoninu zázračnú kabelku. Vláčenie ťažkého nákladu strhne body aj tej najdojímavejšej scenérii. Buďte k sebe starostlivejší: veď môžete mať aj tisíce tisícstranových e-kníh v jedinej čítačke. … The post 7 dôvodov, prečo čítať e-knihy na cestách appeared first on Martinus.sk Blog.

O knihách a ľuďoch #10: Tomáš

25.06.2018 10:33 Každá láska ku knihám je iná. Ak sa vám pošťastilo a natrafili ste vo svojom okolí na ďalších jednotlivcov, ktorí viac či menej otvorene vyznávajú svoju lásku k literatúre – gratulujeme! Všimli ste si aj to, že každý z týchto ľudí má iný čitateľský štýl? Je to niečo ako životný štýl alebo charakter – každý … The post O knihách a ľuďoch #10: Tomáš appeared first on Martinus.sk Blog.

Chcete čítať viac? Skombinujte knihu a e-knihu

12.06.2018 16:41 Ráno ledva vstanete, idete do roboty, tam sa snažíte v zdraví s tromi kávami prečkať pracovnú dobu, a potom hurá domov ku knihe! Lenže tu prichádzajú na rad aj iné záujmy a povinnosti – posilka , umývanie riadov, varenie, žehlenie, venčenie psa, … The post Chcete čítať viac? Skombinujte knihu a e-knihu appeared first on Martinus.sk Blog.