Rozšírené hľadanie
Sobota 5. Október 2024 |
meniny má Viera
Tomski&Polanski: Podľa našej knižnice vidieť, že sme ilustrátori

24.09.2018 16:08 Rozhovor s ilustrátorskou dvojicou Tomski&Polanski o tom, čo sa nachádza v ich knižnici ale aj o tom, ako sa im tvorila séria zberateľských záložiek pre Martinus. The post Tomski&Polanski: Podľa našej knižnice vidieť, že sme ilustrátori appeared first on Martinus.sk Blog.

Ako išli audioknihy na Pohodu

18.09.2018 23:45 Ak ste na Pohode tento rok boli a boli ste nás pozrieť aj v literárnom stane, pravdepodobne ste si všimli dievča s modrým retro slúchadlom . Možno ste si aj čarovné slúchadlo vyskúšali. O čo išlo? Mali ste uhádnuť audioknihu z dielne Wisteria Books, ktorá sa práve prehráva. A že vám to išlo super! Nápovedou boli známe … The post Ako išli audioknihy na Pohodu appeared first on Martinus.sk Blog.

3 dôvody, prečo si nenechať ujsť návštevu Medveďoviec

17.09.2018 00:43 Po románoch Muž menom Ove, Babička pozdravuje a ospravedlňuje sa a Tu žila Britt-Marie vychádza Backmanovi v týchto dňoch štvrtá knižka v slovenskom preklade – Medveďovce. Príbeh upadajúceho mestečka v lesoch, ktoré sa drží nad vodou len vďaka miestnemu hokejovému klubu, je výrazne dramatickejší než autorove predchádzajúce knižky. Zároveň však fanúšikovia po celom svete tvrdia, že ide o autorovu doteraz najlepšiu … The post 3 dôvody, prečo si nenechať ujsť návštevu Medveďoviec appeared first on Martinus.sk Blog.

LookBook #14: Prečítané leto

11.09.2018 00:02 Ako sa ukazuje, každé prespaté leto má dlhodobý vplyv na ďalšie vzdelávanie dieťaťa. Preto v spolupráci s projektom Prečítané leto prinášame tento výber krásnych a kvalitných kníh pre deti a mládež. Prázdninový útlm je veľká pliaga. Súvisí s tým, že cez leto deti stratia rytmus, ktorý školský rok má, a to bez ohľadu na to … The post LookBook #14: Prečítané leto appeared first on Martinus.sk Blog.

LookBook #13: Čítanie k vode

03.09.2018 00:34 Do plaviek nie je treba schudnúť, opáliť sa, ani inak zdokonaliť. Do plaviek sa treba obliecť. Aspoň tak tvrdí Eva Borušovičová vo svojej novej knihe. Pretože táto kniha je plná textov, ktoré mnohé veci odhaľujú a ponúkajú návod, ako preplávať životom, láskou, manželstvom, rodičovstvom, každodennými radosťami aj stratami. Popri hravých textoch sa občas čitatelia v … The post LookBook #13: Čítanie k vode appeared first on Martinus.sk Blog.