Rozšírené hľadanie
Sobota 29. Jún 2024 |
meniny má Peter, Pavol, Petra
LookBook #16: Najlepší darček je kniha

31.01.2019 00:35 Mimi a Líza patria už pár rokov medzi obľúbené stálice medzi detskými knihami. Tentokrát je kniha na vianočnú tému a opäť sa môžete tešiť nielen na pekný a krásne ilustrovaný, ale aj poučný príbeh. Mimi a Líza záhada vianočného svetla by podľa nás nemala chýbať pod žiadnym vianočným stromčekom.  Šťastie je líška je náš … The post LookBook #16: Najlepší darček je kniha appeared first on Martinus.sk Blog.

Ako dobre poznáš Knižnú šifru?

13.01.2019 00:03 The post Ako dobre poznáš Knižnú šifru? appeared first on Martinus.sk Blog.

Uhádnete knihy na obraze? Vyhrať môžete až 128 kníh

08.01.2019 00:30 Názvy 64 kníh boli ukryté do jediného obrazu. Deň čo deň sa odkrývajú časti tohto obrazu plného postáv a symbolov, ktoré vám majú napovedať, akú knihu zastupujú. Pripravte sa – niekedy to pôjde naozaj ľahko, ale nie vždy je prvá možnosť tá správna. A ani druhá či tretia… Budete musieť hľadať ďalej. Niekedy to potrvá dlhé minúty, v obzvlášť … The post Uhádnete knihy na obraze? Vyhrať môžete až 128 kníh appeared first on Martinus.sk Blog.

Začítajte sa do Bibliotéky

07.01.2019 00:01 Vďaka žánrovej rozmanitosti si na 26. medzinárodnom knižnom veľtrhu prídu na svoje fanúšikovia literatúry faktu, sci-fi, ženských románov, detektívok, poviedok, detských kníh, cudzojazyčnej literatúry i poézie. Na šiestich pódiách sú prichystané stretnutia s obľúbenými autormi, autogramiády, krsty kníh, dramatizované čítania, besedy, rozprávky, či tvorivé dielne pre deti. Lákadlom pre návštevníkov sú aj výrazné zľavy; vystavovatelia … The post Začítajte sa do Bibliotéky appeared first on Martinus.sk Blog.

Lenka Javorská: Pri kreslení zberateľských záložiek som myslela na všetkých knihomoľov

04.01.2019 16:45 Lenka Javorská Si všestranná grafička, no zameriavaš sa predovšetkým na detskú ilustráciu. Ako sa ti tvorili naše záložky, ktoré mali netypické zadanie? Ako sa ti tvorilo s Martinusom? Myslela som na všetkých tých knihomoľov, ktorí ich budú zbierať a veľmi som sa snažila, aby sa ani pri jednej nenudili a ešte k tomu si po … The post Lenka Javorská: Pri kreslení zberateľských záložiek som myslela na všetkých knihomoľov appeared first on Martinus.sk Blog.