Rozšírené hľadanie
Piatok 10. Máj 2024 |
meniny má Viktória
Základ štíhlych nôh spočíva v stravovaní: Ako schudnúť z lýtok a dosiahnuť tak opticky dlhšie nohy?

10.05.2024 03:15 Lýtka sú častým predmetom záujmu pri formovaní tela a to nielen z estetického hľadiska, ale aj kvôli ich funkciám pri chôdzi a behu. Predtým, než sa pustíte do cvičení, je dôležité pochopiť, že základ štíhlych nôh je vo vhodne nastavenej strave a celkovom prístupe k životnému štýlu.

Z dcérky Majka Spirita vyrastá fashion ikona: O malej Arii budeme rozhodne ešte počuť

10.05.2024 03:15 Dcérka rapera Majka Spirita a modelky Márie je skutočne nádherná. Rozkošné dievčatko si získa každého a nám je už teraz jasné, že o nej budeme ešte veľa počuť.

Chcete, aby vám domov verne a dlho slúžil? Myslite na to pri jeho budovaní

10.05.2024 03:15 Stavba domu je jedno z najdôležitejších rozhodnutí, ktoré chce človek aspoň raz za svoj život urobiť. Nie je to však len otázka investície finančných prostriedkov, ale aj budúcnosti a pohodlia. Aby ste preto túto náročnú činnosť nemuseli o niekoľko mesiacov, prípadne rokov realizovať znova, je dobré pri plánovaní a stavbe svojho nového sídla zvážiť množstvo faktorov, ktoré ovplyvnia jeho trvácnosť, efektívnosť a pohodlie.

Testovali sme FOREO PEACH ™ 2 na odstránenie chĺpkov: Beauty procedúra pre krásne hladké nohy a lono do plaviek

10.05.2024 03:15 Krásne hladké nohy a lono do plaviek je dôležité začať riešiť ešte pred letom. V redakcii sme vyskúšali novinku v skin-tech beauty, IPL systém prevencie rastu nových chĺpkov.

Anne Hathaway otvorene o očakávaných pokračovaniach dvoch z jej najpopulárnejších filmov: O ktoré ide?

10.05.2024 03:15 Krásna herečka, Anne Hathaway, sa v novom rozhovore otvorila na tému možných pokračovaní dvoch jej obľúbených filmov. Fanúšikovia sa už roky dožadujú pokračovaní konkrétne tých istých filmov. Nuž, Anne, má dobré aj zlé správy.

Florálne motívy budú hrať počas tohto leta prím: Na týchto kúskoch ich implementujte do svojho šatníka

10.05.2024 03:15 Toto leto zaplavia ulice kvetinové motívy. Práve florálnosť bude totižto layoutom teplých dní. Aké kúsky si zaobstarať?

Muži narodení v týchto znameniach patria medzi najúspešnejších: Emócie však v sebe potláčajú, preto nemávajú šťastné vzťahy

10.05.2024 03:15 V pracovnej sfére sa radia medzi tých najlepších. Nakoľko však v sebe často potláčajú emócie, ich vzťahová oblasť nie je až taká ružová.

Boris Kráľ prehliadkou očaril na Rothschildovom zámočku: Silueta kolekcie je viac uvoľnená, avšak stále jasne definovaná

09.05.2024 05:45 Slovenský módny dizajnér, pôsobiaci v Prahe, Boris Kráľ predstavil svoju prémiovú kolekciu na špeciálnej lokácii, tzv. Rothschildovom zámočku. Táto kolekcia je viac uvoľnená, avšak stále jasne definovaná. Samotnú strohosť zdobenia a štruktúry vyvážil sýtou farebnosťou. Hostia boli absolútne očarení!

VIDEO: Zuzana Kanisová po rokoch v úlohe návrhárky: Na finále Let's Dance obliekla Adelu Vinczeovú a Luciu Hlaváčkovú

09.05.2024 05:45 Módna štylistka Zuzana Kanisová mala na finále Let's Dance premiéru a navrhla dva modely, konkrétne pre porotkyňu Adelu Vinczeovú a moderátorku Luciu Hlaváčkovú.

Sladká Rachel z Priateľov sa počas rokov naozaj zmenila: Pozrite sa na prelomové okamihy života Jennifer Aniston

09.05.2024 05:45 Seriálová rola sladkej Rachel z Priateľov jej zásadne zmenila život. Akými obdobiami si prešla herečka Jennifer Aniston a čo ju formovalo?

Sexi speváčka Martina Schindlerová otvorene o láske: Na čom záleží vo vzťahu?

09.05.2024 05:45 Na začiatku mesiaca lásky vydala Martina Schindlerová novinku V sile našej búrky. Skladbu, ktorá je happyendová, sprevádza viacero zaujímavých paradoxov.

V máji si pochutíte aj bez lepku: Pripravte si dezert podľa Julky

09.05.2024 05:45 Mesiac lásky je konečne tu, vychutnajte si ho naplno! Aby ste si mohli zamaškrtiť aj v prípade, že sa s lepkom príliš nekamarátite, sympatická Julka Ovšáková, účastníčka známej televíznej súťaže v pečení, pre vás pri príležitosti Medzinárodného dňa celiakie pripravila sladký recept v originálnom podaní.

Budúci švagor sa mi pred svadbou s mojou sestrou v slabej chvíľke priznal k jednej veci: Po nej som dlho zvažovala, čo urobiť

09.05.2024 05:45 Moja sestra Nela sa ako každá nevesta na svoju svadbu neskutočne tešila a ja s ňou. Noro sa zdal byť skvelým chlapom, avšak len do momentu, kedy sa mi v slabej chvíľke priznal k jednej veci. Po tomto som nevedela, či je na mne, aby sa to sestra dozvedela. Nakoniec som sa rozhodla...

Tieto dni budú počas mája kľúčové: Kedy venovať pozornosť práci, zamerať sa na lásku a robiť veľké rozhodnutia?

08.05.2024 08:30 V máji nás čakajú tri dni, kedy sa nám bude dariť skutočne všetko, na čo siahneme. Odhaľte, na ktoré obdobie sústrediť veľké rozhodnutia a zabezpečiť si tak v živote skutočne pozitívne zmeny.

5 potravín, ktoré telo odvodnia a dodajú mu energiu: Skúste okrem superfoods staviť na tieto

08.05.2024 08:30 Tieto potraviny sú na odvodnenie tela a vyplavenie toxínov ako stvorené. Navyše, budete sa cítiť nielen ľahšie, ale zvýši sa vám aj prílev energie. Na ktoré staviť?

Následujúci mesiac