Rozšírené hľadanie
Streda 26. Jún 2024 |
meniny má Adriána
Vo veku 65 rokov zomrel slávny gitarista Eddie Van Halen

07.10.2020 06:35 Jeden z najväčších gitaristov všetkých čias zomrel v utorok 6. októbra vo veku 65 rokov. Spoluzakladateľ kapely Van Halen už dlho bojoval s rakovinou hrdla a svoje posledné chvíle strávil v nemocnici St. John’s v Santa Monica. Podľa informácií sa jeho stav za posledných 72 hodín výrazne zhoršil. Smutnú správu potvrdil jeho syn a basgitarista Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Poznáme dátum vydania nového albumu PWR/UP od kapely AC/DC

06.10.2020 11:04 Legendárna austrálska kapela AC/DC po takmer šiestych rokoch vydáva svoj nový album, ktorý nesie názov PWR/UP. O albume sa šepkalo už dlho, ale kapela ho držala v tajnosti až do poslednej chvíle. Pred pár dňami hudobníci z AC/DC predstavili aktuálnu zostavu, ktorú tvoria Brian Johnson, Phil Rudd, Cliff Williams, Angus Young a Stevie Young. Kapela tiež v krátkej 30 sekundovej Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Bruce Dickinson tvrdí, že kapela Iron Maiden pracuje na novom materiáli

05.10.2020 19:33 Frontman legendárnej britskej kapely Iron Maiden Bruce Dickinson prezradil, že spolu s hudobnými kolegami pracujú na novom materiáli. “V blízkej budúcnosti sa budú diať skvelé veci”: povedal a dodal, že kapela Iron Maiden je opäť v nahrávacom štúdiu. “Všetci sme mali trochu divné chvíle. Všetci na celom svete, vrátane Iron Maiden. Chceme byť na turné, Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Bruce Dickinson tvrdí, že kapela Iron Maiden pracuje na novom materiály

05.10.2020 17:35 Frontman legendárnej britskej kapely Iron Maiden Bruce Dickinson prezradil, že spolu s hudobnými kolegami pracujú na novom materiály. “V blízkej budúcnosti sa budú diať skvelé veci”: povedal a dodal, že kapela Iron Maiden je opäť v nahrávacom štúdiu. “Všetci sme mali trochu divné chvíle. Všetci na celom svete, vrátane Iron Maiden. Chceme byť na turné, Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Prečo profily hudobníkov zaplavili čierne titulné fotografie?

05.10.2020 11:02 Sociálne siete vo veľkom zaplavujú čierne titulné a profilové fotografie, ktoré sa objavujú na profiloch hudobníkov, hercov a mnohých ďalších ľudí, ktorí pracujú v kultúrnom a kreatívnom priemysle. Umelci tak vyjadrujú spolupatričnosť a tichým protestom sa snažia komunikovať vážnosť situácie, ktorá pomaly, ale isto pochováva kultúru na Slovensku. Od marca sa na Slovensku kvôli opatreniam Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Vypočujte si ukážku nového singlu AC/DC Shot in the Dark

04.10.2020 19:01 Singel s názvom Shot In The Dark je prvou skladbou od roku 2014, kedy kapela AC/DC vydala zatiaľ svoj posledný album Rock or Bust. Za posledný týždeň zverejnili legendárni hudobníci nové logo, fotografie kapely a prvú ochutnávku úplne novej skladby. AC/DC zverejnili 30-sekundové video ku skladbe Shot In The Dark, v ktorom môžete vidieť gitaristu Angusa Younga, speváka Briana Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Speváčka kapely Hrdza predstavila svoj sólový projekt a novú skladbu

04.10.2020 19:01 Speváčka Lucia Gibarti, ktorú si môžete pamätať z titulnej skladby filmu Sviňa, prekvapila všetkých fanúšikov svojou novou sólovou skladbou. V novinke Winner ju môžete počuť v úplne inej polohe a budete mať pocit, že skladbu Slovensko moje, otčina moja naspievala úplne iná speváčka. Mladá speváčka pôsobí v známej kapele Hrdza a jej sólový projekt je Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

AC/DC potvrdili comeback, za mikrofón sa postaví Brian Johnson

01.10.2020 14:02 Špekuláciám je definitívny koniec. Legendárna kapela AC/DC ohlásila veľký comeback. Novinku ohlásili hudobníci na oficiálnom Twitteri kapely a prezradili, že aktuálnu zostavu tvorí spevák Brian Johnson, bubeník Phil Rudd, gitarista Angus Young, basgitarista Cliff Williams a rytmický gitarista Stevie Young. Otázky okolo ďalšieho fungovania kapely riešili fanúšikovia už od roku 2016, kedy kapelu kvôli strate Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.