Rozšírené hľadanie
Sobota 5. Október 2024 |
meniny má Viera
Festival Sziget je kvôli novému nariadeniu vlády zrušený!

30.04.2020 21:19 Maďarská vláda predĺžila kvôli koronavírusu zákaz organizovania udalostí až do 15. augusta 2020. Organizátori festivalu Sziget preto oznámili, že festival sa tento rok konať nemôže. “Festival Sziget bol vždy osobitný kvôli atmosfére, ktorú vytvárajú návštevníci. Sme úplne zničení z toho, že ich tento rok na ostrove neuvidíme. Zdielanie nezabudnuteľných zážitkov je presne to, čo nás The post Festival Sziget je kvôli novému nariadeniu vlády zrušený! appeared first on music ZONE.

Festival Colours of Ostrava v roku 2020 kvôli koronavírusu nebude!

30.04.2020 19:38 Colours of Ostrava sa zaradil medzi ďalšie festivaly, ktoré sú nútené presunúť svoj program na rok 2021. Informáciu o zrušení festivalu zverejnili organizátori na oficiálnej Facebookovej stránke festivalu. “Vážený priatelia, dlhú dobu sme dúfali a verili, ale realita je iná. Nerada Vám oznamujem, že tohtoročný 19. ročník Colours of Ostrava sme nútení z dôvodu koronavírusu The post Festival Colours of Ostrava v roku 2020 kvôli koronavírusu nebude! appeared first on music ZONE.

Nenechajte si ujsť najväčší online koncert kapely Konflikt na Dunaji!

29.04.2020 22:01 Slovenská punková legenda Konflikt odohrá už v piatok 1. mája 2020 exkluzívny online koncert, ktorý bude prvým za 30 rokov ich pôsobenia na hudobnej scéne. Kapela tento rok oslavuje svoje okrúhle jubileum a kvôli koronavírusu museli všetky koncerty zrušiť alebo preložiť. Online koncertom chce Konflikt zostať v spojení so svojimi fanúšikmi. “Bude to prvý live The post Nenechajte si ujsť najväčší online koncert kapely Konflikt na Dunaji! appeared first on music ZONE.

Facebook čoskoro umožní umelcom účtovať poplatky za prístup k živým prenosom

28.04.2020 07:03  Spoločnosť Facebook v najnovšom oznámení na svojej webovej stránke vyhlásila, že čoskoro umožní umelcom a kapelám účtovať prístup k živým prenosom, ktoré budú vysielať pre svojich fanúšikov. “Na podporu umelcov plánujeme pridať možnosť, aby si mohli sami účtovať poplatok za prístup k živým prenosom prostredníctvom Facebooku. Účtované môže byť čokoľvek od koncertov až po odborné The post Facebook čoskoro umožní umelcom účtovať poplatky za prístup k živým prenosom appeared first on music ZONE.

Kapele INÉ KAFE vychádza prvá LP platňa

27.04.2020 09:32  Obľúbená pop-punková kapela INÉ KAFE v roku 2000 nadviazala spoluprácu s vydavateľstvom Forza a vydala album Je tu niekto?. Bol to v poradí už tretí štúdiový album kapely INÉ KAFE, ktorý sa zároveň stal ich najúspešnejším. Úspech albumu Je tu niekto? bol podmienený nápaditosťou a originalitou prejavom INÉ KAFE a frontmana Vratka Rohoňa, ako aj The post Kapele INÉ KAFE vychádza prvá LP platňa appeared first on music ZONE.

Zahrajte si Monopoly s kapelami Queen, The Beatles alebo Metallica

26.04.2020 15:34  Vedeli ste o tom, že Monopoly je jedna z najpredávanejších stolných hier na svete? Táto hra zaručene dostane každého kto si ju vyskúša. Pravidlá sú veľmi jednoduché. Hráč sa snaží získať bohatstvo cez jednoduché ekonomické aktivity, ktoré zahŕňajú nákup a výmenu použitím monopoly peňazí. Na svete existuje niekoľko desiatok verzií obľúbenej hry a na svoje The post Zahrajte si Monopoly s kapelami Queen, The Beatles alebo Metallica appeared first on music ZONE.

Post Malone odohral niekoľko skladieb od Nirvany, nič lepšie ste nepočuli!

25.04.2020 21:30  Americký raper a spevák Post Malone odohral v piatok 24.4.2020 online koncert na YouTube, v ktorom zahral niekoľko skladieb od legendárnej kapely Nirvana! Samotný Post Malone hral po celý čas na gitaru. Pridali sa k nemu tiež Travis Barker, známy ako bubeník kapely Blink 182, Nick Mack ako druhý gitarista a Brian Lee ako basgitarista. The post Post Malone odohral niekoľko skladieb od Nirvany, nič lepšie ste nepočuli! appeared first on music ZONE.

Michael Bolton sa skoro stal spevákom kapely Black Sabbath

25.04.2020 20:00  Je ťažké predstaviť si Michaela Boltona ako speváka heavymetalovej kapely Black Sabbath. Tony Iommi však v jednom rozhovore prezradil, že sa to skoro stalo. Michael Bolton sa zúčastnil konkurzu na nového speváka Black Sabbath po tom, čo kapelu v roku 1982 opustil Ronnie James Dio. Túto klebetu potvrdil v rozhovore pre Gibson TV Tony Iommi. The post Michael Bolton sa skoro stal spevákom kapely Black Sabbath appeared first on music ZONE.

Umenie pod oknami prináša živé koncerty priamo k vašim domovom

25.04.2020 12:00  Slovensko žije už niekoľko týždňov v spoločenskej izolácii. Kultúrne a spoločenské podujatia sú zatiaľ úplne zakázané a všetky koncerty, divadlá a rôzne iné podujatia sa museli presunúť do online prostredia sociálnych sietí, live vysielaní a internetových stránok. Pre umenie je však vzájomná fyzická interakcia umelca s publikom nenahraditeľná. Aj to je jeden z dôvodov, prečo The post Umenie pod oknami prináša živé koncerty priamo k vašim domovom appeared first on music ZONE.

Tomáš Pastrňák má nový singel s názvom Adél

25.04.2020 10:00  Chytľavá skladba nabitá pozitívnou energiou dostala aj svoj videoklip, v ktorom okrem Tomáša Pastrňáka účinkuje aj tanečnica Kateřina Kertisová, ktorá stvárnila rolu Adél. Scény ku novej skladbe a videoklipu sa točili na niekoľkých miestach Prahy a v Mníšku pod Brdami. Na videoklip dohliadal režisér Tomáš Krejčí, ktorého rukami prešlo už množstvo videoklipov českých i slovenských The post Tomáš Pastrňák má nový singel s názvom Adél appeared first on music ZONE.

Bude alebo nebude Topfest 2020? Prečítajte si vyjadrenie organizátora!

24.04.2020 20:42  Obľúbený festival Topfest by sa mal konať už 26. a 27. júna 2020 v Areáli Zelená voda v Novom Meste nad Váhom. Organizátori si na 17-ty ročník festivalu pripravili pre návštevníkov skvelé kapely ako SUM 41, Queenie, IMT Smile, HEX, Traktor, Smola a Hrušky a mnohé ďalšie. V tejto chvíli však nikto nedokáže s istotou The post Bude alebo nebude Topfest 2020? Prečítajte si vyjadrenie organizátora! appeared first on music ZONE.

Kapela Nocadeň bude mať už dnes večer svoj prvý online koncert

24.04.2020 16:36  Košická kapela Nocadeň, ktorú v roku 1997 založili bratia Rasťo a Robo Kopinovci bude hrať už dnes 24.4.2020 o 20:30 svoj prvý online koncert. Koncert odohrá kapela Nocadeň v rámci online koncertov #TFROMHOME a celý prenos bude streamovaný na Facebooku. Online koncerty si počas krízy spôsobenej koronavírusom vyskúšalo už mnoho interpretov nielen na Slovensku. Hudobníci The post Kapela Nocadeň bude mať už dnes večer svoj prvý online koncert appeared first on music ZONE.

Česká hudobná dvojica Slza vydáva nový album

24.04.2020 16:36  Energická hudobná dvojica Slza vydáva album s názvom 3. Slza už šiesty rok brázdi česko-slovenské pódia a hitmi zásobuje nielen domácu scénu. Album obsahuje skladby, ktoré ste už mohli počuť na prvých miestach v trendoch a hitparádach. Na albume 3 pracovali Petr Lexa a Lukáš Bundil dva roky a prinášajú úplne novú, produkčne sviežejšiu a The post Česká hudobná dvojica Slza vydáva nový album appeared first on music ZONE.

Vypočujte si Hit na tri tóny od kapely Vaola

24.04.2020 16:36  Trojica muzikantov prináša na slovenskú hudobnú scénu netradičné a žánrovo nezaraditeľné skladby, ktoré majú nádych rocku, popu a folku s prvkami elektroniky. V čase koronavírusu kapela predstavila svetu skladbu s názvom Hit na tri tóny. „Sme v kapele traja, tak sme si dali výzvu vytvoriť song, ktorého melódia bude iba na troch notách. Keďže máme The post Vypočujte si Hit na tri tóny od kapely Vaola appeared first on music ZONE.

Speváčka Andie J. sa v debutovom videoklipe premenila na Harley Quinn

24.04.2020 12:32  Mladá speváčka a skladateľka Andrea Juhásová, ktorá vystupuje pod pseudonymom Andie J. predstavuje svoj debutový singel s názvom Shoot Me To The Moon, ku ktorému vznikol aj videoklip. Speváčka sa v ňom ocitla v koži známej postavy Harley Quinn. „Skladba vznikla už pár rokov dozadu. Verím, že každý z nás pozná ten pocit naivnej nekonečnej lásky, The post Speváčka Andie J. sa v debutovom videoklipe premenila na Harley Quinn appeared first on music ZONE.