Rozšírené hľadanie
Sobota 5. Október 2024 |
meniny má Viera
V novom videoklipe kapely RiverStone si zahrali fanúšikovia aj známi herci

31.05.2020 14:32  Kapela RiverStone, ktorá pochádza z Košíc, v apríli 2020 vyzvala svojich fanúšikov, aby jej pomohli pri tvorbe nového videoklipu k aktuálnemu singlu s názvom Málo. Fanúšikovia sa s radosťou zapojili a kapele poslali niekoľko desiatok záberov, na ktorých ukazujú, ako trávia čas doma alebo v práci počas karantény. “Je úžasné aké veci dnes dokážu ľudia The post V novom videoklipe kapely RiverStone si zahrali fanúšikovia aj známi herci appeared first on music ZONE.

Maduar presúva turné na rok 2021, odohrajú len jeden exkluzívny koncert

31.05.2020 12:02  Legendárna skupina Maduar prekladá svoje turné na rok 2021. Členovia Ladislav a Juraj Matyinkovci sa rozhodli ponechať si len jeden exkluzívny koncert na amfiteátri v rodnej Rimavskej Sobote. “V hre bolo viacero možností, vrátane realizácie celej šnúry na jeseň, ale na koniec roka už bolo presunutých toľko podujatí, že pridávať tam ďalšie považujeme za nezmyselné. Navyše The post Maduar presúva turné na rok 2021, odohrajú len jeden exkluzívny koncert appeared first on music ZONE.

Kontrafakt bude koncertovať aj napriek obmedzeniam, zahrajú na autokoncerte

31.05.2020 08:04  Kontrafakt prichádza s unikátnym koncertom, ktorý počas nekonečnej karantény vymyslela agentúra Evency. Fanúšikovia Rytmusa, Ega a Anysa si tak budú môcť užiť hudbu Kontrafaktu opäť naživo. Raperi totiž chystajú špeciálny autokoncert, ktorý budete môcť počúvať a pozerať z pohodlia auta v Slovakia Ring aréne v Orechovej Potôni. Legendárny Kontrafakt pred pár týždňami vydal nový album The post Kontrafakt bude koncertovať aj napriek obmedzeniam, zahrajú na autokoncerte appeared first on music ZONE.

Vypočujte si hudobný objav FREYA, ktorý stavia na originálnych textoch a kvalitných aranžmánoch

31.05.2020 08:04  Kapela FREYA pochádza zo Žiliny a vznikla v roku 2015. Za dvojicou hudobníkov sa skrýva textárka, skladateľka a speváčka Lenka Kulichová a skladateľ a klavirista Tomáš Kyška. “Pri vymýšľaní sa snažím vždy písať o rôznych témach. A tento je o mne samej, pretože s trémou bojujem už dlhé roky. Veľmi veľa ľudí to pozná. Nestretávajú sa s ňou len herci, speváci či moderátori. The post Vypočujte si hudobný objav FREYA, ktorý stavia na originálnych textoch a kvalitných aranžmánoch appeared first on music ZONE.

Kapela King Shaolin prichádza s novým albumom Mind Game

31.05.2020 08:04  Hudobníci z King Shaolin sú známi hlavne vďaka svojej energickosti a hravosti, ale v skladbách na novom albume Mind Game ucítite aj vyzretosť a úprimnosť. Nový album v sebe nesie mnoho autenticity, pocitov a zažitých momentov, ktoré sú akousi hudobnou výpoveďou. “Tento album sme nazvali Mind Game hlavne kvôli tomu, že máme pocit, že čo The post Kapela King Shaolin prichádza s novým albumom Mind Game appeared first on music ZONE.

Serj Tankian vydá album so skladbami, ktoré boli určené pre System Of A Down

19.05.2020 09:33  Spevák a frontman kapely System Of A Down odhalil, že bude vydávať sólový album rockových skladieb, ktoré boli pôvodne určené pre System Of A Down. “Pôvodne som plánoval všetky skladby použiť pre album System Of A Down. S kapelou sme sa však nedohodli, pretože sme to videli inak. Rozhodol som sa preto album vydať pod The post Serj Tankian vydá album so skladbami, ktoré boli určené pre System Of A Down appeared first on music ZONE.

Koncert Judas Priest a Saxon v Bratislave nakoniec bude

17.05.2020 15:03  Dobrá správa pre všetkých fanúšikov kapely Judas Priest, ktorí majú zakúpené lístky na turné 50 heavy metal years. Spolu s kapelou Saxon sa rozhodli celé turné presunúť a na Slovensku tak odohrajú svoj koncert 12.7. 2021 v bratislavskej AXA aréne NTC. Kapela Judas Priest mala pôvodne svoj koncert na Slovensku odohrať 24. júla 2020. Situácia The post Koncert Judas Priest a Saxon v Bratislave nakoniec bude appeared first on music ZONE.

Suzie Hroncová oslavuje materstvo novou skladbou

17.05.2020 12:39  Slovenská speváčka Suzie Hroncová sa rozhodla svoje materstvo osláviť skladbou Nový člen, ktorú sama napísala a zložila. K tanečnému singlu dokonca sama vyrobila aj videoklip. “Táto skladba vznikla pred pôrodom, keď som sa už nevedela dočkať malého, kedy príde za nami na tento svet. Skladba, jej prvý impulz, mi napadol za volantom, keď som šoférovala The post Suzie Hroncová oslavuje materstvo novou skladbou appeared first on music ZONE.

Vypočujte si dojímavú skladbu o živote v karenténe od skupiny For You

17.05.2020 12:39  Nová skladba od vokálnej skupiny For You vznikla počas dvojmesačnej karantény kvôli koronavírusu, kedy sa členovia vôbec nestretávali. Sopranistka dokonca uviazla v Maďarsku a na Slovensko sa jej vrátiť nepodarilo. Skladbu s názvom Po druhýkrát nahrával každý člen vokálneho zoskupenia For You doma a následne ju tenorista zmixoval vo svojom novom štúdiu. “Ako skupina sme The post Vypočujte si dojímavú skladbu o živote v karenténe od skupiny For You appeared first on music ZONE.

Majk Spirit vydal novú skladbu venovanú svojej snúbenici

15.05.2020 12:00  Nečakaný lovesong zverejnil raper Majk Spirit na svojej sociálnej sieti v deň narodenín svojej milovanej. Týmto zaľúbeným gestom si získal mnoho fanúšikov. Láska je láska. Každý z nás ju vyjadruje svojim spôsobom. Kvety, pekné slová či iné dary potešia každú ženu. Jeden z popredných slovenských raperov má na vyjadrenie zaľúbenia svoje spôsoby. Raper Majk Spirit, vlastným menom Michal The post Majk Spirit vydal novú skladbu venovanú svojej snúbenici appeared first on music ZONE.

Koncert Princea z roku 1985 sa bude streamovať na YouTube

15.05.2020 12:00  Prince bol jedným z najpredávanejších umelcov. Koncert z jeho turné Purple Rain z roku 1985 sa bude v piatok streamovať na YouTube. Súčasťou toho bude dobrovoľná finančná zbierka v súvislosti s koronavírusom. Koncert sa uskutočnil 30. marca v roku 1985 v aréne Carrier Dome v Syracuse. Počas vystúpenia ho sprevádzal vedľa mnohých ďalších aj bubeník Bobby Z, gitaristka Wendy The post Koncert Princea z roku 1985 sa bude streamovať na YouTube appeared first on music ZONE.

Nový album Chromatica od Lady Gaga vychádza už v máji

15.05.2020 12:00  Americká speváčka Lady Gaga vydáva svoj nový štúdiový album pod názvom Chromatica. Plánovala ho vydať ešte 10. apríla, ale nakoniec sa ho rozhodla odložiť. Podľa jej slov ešte nenastal ten správny čas. “Aktuálne obdobie je strašné a veľmi hektické pre nás všetkých, avšak myslím si, že umenie dokáže najviac pomôcť ľuďom a prinášať šťastie do našich The post Nový album Chromatica od Lady Gaga vychádza už v máji appeared first on music ZONE.

Skladba Oops…I Did It Again od Britney Spears oslavuje 20 rokov

15.05.2020 12:00  Pred dvadsiatimi rokmi vyšla skladba Oops…I Did It Again od speváčky Britney Spears, ktorá jej v roku 1999 zmenila život. Na prelome tisícročí ju spoznal celý svet a stala sa jednou z najslávnejších popových speváčok. Rovnomenný album znamenal koniec roly sexy gymnazistky a dosiahol veľký úspech. V máji 2000 sa Britney Spears podarilo predať 1,4 milióna albumov, čím dosiahla The post Skladba Oops…I Did It Again od Britney Spears oslavuje 20 rokov appeared first on music ZONE.

Ariana Grande a Justin Bieber spojili sily a naspievali spoločný duet

14.05.2020 22:03  Domáca karanténa v súčasnej situácií spája nielen obyčajných ľudí, ale aj slávnych umelcov. Dvaja mladí speváci zložili hymnu pre všetkých ľudí uzamknutých v ich domovoch. Len pred pár dňami vyšiel nový singel, v ktorom spojili sily popové hviezdy Ariana Grande a Justin Bieber. Duet, ktorý spolu naspievali vznikol ako reakcia na pandémiu koronavírusu, alebo inak nazývaného COVID-19. Pesnička obletela The post Ariana Grande a Justin Bieber spojili sily a naspievali spoločný duet appeared first on music ZONE.

Kodaline pomaly odkrýva rúško tajomstva nad novým albumom

14.05.2020 22:03  Írska kapela Kodaline odhaľuje ďalšiu skladbu s názvom Saving Grace z blížiaceho sa štvrtého albumu One Day At A Time, ktorý vyjde už 12. júna 2020. Ešte minulý rok kapela vyjadrila návrat k svojim hudobným koreňom. Vyjadrili sa tak už minulý rok členovia Mark Prendergast a Jason Boland na festivale Rock For People. Celý album vznikol na domácej The post Kodaline pomaly odkrýva rúško tajomstva nad novým albumom appeared first on music ZONE.