Rozšírené hľadanie
Pondelok 1. Júl 2024 |
meniny má Diana
Leto ešte nekončí, príďte sa zabaviť na Horkýže Slíže, Karpinu a Hoten Toten

31.08.2020 22:00  Tohtoročné leto bolo z pohľadu kultúry veľmi smutné. Vačšina koncertov a festivalov sa zrušila alebo presunula do roku 2021 a mnoho kapiel zrušilo svoje turné. Leto je už síce na konci, ale máme pre vás dobrú správu. Na jednom pódiu sa totižto objavia tri silné mená, ktoré odohrajú koncerty na troch rôznych miestach po Slovensku. Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Ozzy Osbourne: “iba smrť mi zabráni spievať a tvoriť”

31.08.2020 12:31  Ozzy Osbourne je jeden z najznámejších, ale aj najkontroverznejších rockových spevákov v histórií hudby. 71-ročný hudobník, ktorý bojuje s Parkinsonovou chorobou neplánuje odchod do dôchodku a tvrdí, že bude pracovať až pokiaľ nepôjde do hrobu. Na otázku novinárov Ozzy vždy odpovedá veľmi stručne a výstižne: “Viete kedy odídem do dôchodku? Keď začujem ako sa zatvára The post Ozzy Osbourne: “iba smrť mi zabráni spievať a tvoriť” appeared first on music ZONE.

James Hetfield napísal počas karantény množstvo materiálu pre nový album

30.08.2020 20:30  Členovia kapely Metallica kvôli karanténe spôsobenej pandémiou koronavírusu pravidelne komunikujú na diaľku pomocou komunikačného programu Zoom. Hudobníci sa stretli začiatkom augusta po niekoľkých mesiacoch, aby spolu nahrali špeciálny koncert, ktorý sa premietal v sérii Encore Drive-In Nights. Okrem špeciálneho koncertu členovia kapely Metallica pripravujú nový album. Najnovšie informácie hovoria o tom, že James Hetfield počas The post James Hetfield napísal počas karantény množstvo materiálu pre nový album appeared first on music ZONE.

Úžasné darčeky a produkty pre fanúšikov kapely Metallica

29.08.2020 19:33  Mnoho fanúšikov považuje kapelu Metallica za najväčšiu metalovú kapelu na planéte. Od svojho vzniku v roku 1982 slávny hudobníci vydali 10 štúdiových albumov a celkovo predali viac ako 125 miliónov ich kópií po celom svete. Svojím debutovým albumom Kill ‘Em All dostali v 80. rokoch thrash na mapu sveta a zmenili smerovanie metalu. Ikonické skladby The post Úžasné darčeky a produkty pre fanúšikov kapely Metallica appeared first on music ZONE.

Kapela Queen a Adam Lambert zverejnili prvú skladbu z nového živého albumu

29.08.2020 09:30  Legendárna kapela Queen spolu so spevákom Adamom Lambertom zverejnila prvú skladbu z ich pripravovaného živého albumu Live Around the World. Skladbu veľmi dobre poznajú všetci fanúšikovia kapely Queen a jej názov je The Show Must Go On. Ikonická skladba The Show Must Go On bola nahratá na koncerte v londýnskej aréne 2. júla 2020 a The post Kapela Queen a Adam Lambert zverejnili prvú skladbu z nového živého albumu appeared first on music ZONE.

Kapela Horkýže Slíže sa dištancuje od akéhokoľvek spájania s extrémistickými a radikálnymi názormi

27.08.2020 08:42  Národná kriminálna agentúra uskutočnila 11. augusta 2020 akciu s krycím názvom “Šašovia”, počas ktorej zadržala 9 ľudí, medzi nimi aj bubeníka kapely Horkýže Slíže Mareka Viršíka. Všetci boli zadržaní z dôvodu podozrenia podpory extrémizmu. Bubeníka Horkýže Slíže a ďalších zadržaných polícia následne prepustila. Obvinení boli Karol P., Rastislav R., Tomáš F., Jozef P., Radovan K., The post Kapela Horkýže Slíže sa dištancuje od akéhokoľvek spájania s extrémistickými a radikálnymi názormi appeared first on music ZONE.

Pozrite si najlepšie metalové koncerty za posledných 20 rokov

26.08.2020 21:39  Druhá najlepšia vec po návšteve skutočného koncertu je kvalitný záznam, ktorým si môžete hudobný zážitok vždy pripomenúť. Tento rok sa toho na hudobnej scéne kvôli koronavírusu moc neudialo a tak nám nezostáva nič iné, len sa pozrieť do minulosti. Za posledných 20 rokov priniesla metalová hudobná scéna niekoľko skvelých videoalbumov, ktoré vyšli na DVD a The post Pozrite si najlepšie metalové koncerty za posledných 20 rokov appeared first on music ZONE.

Billie Joe Armstrong z Green Day hovorí o tom, aká môže byť sláva nepríjemná

26.08.2020 16:39  Spevák, gitarista a frontman americkej kapely Green Day Billie Joe Armstrong hovorí, že niektorí ľudia chcú získať kúsok z vás pre svoje vlastné ego. Známy hudobník je v očiach verejnosti už viac ako štvrť storočia a za ten čas sa potýkal s viacerými nepríjemnými momentami, ktoré prináša sláva. Kapelu Green Day vystrelil na vrchol hudobného The post Billie Joe Armstrong z Green Day hovorí o tom, aká môže byť sláva nepríjemná appeared first on music ZONE.

Najväčšia hudobná výstava NAMN 2021 bola zrušená

24.08.2020 21:11  NAMN show je pre hudobníkov najväčším sviatkom na svete. Výstava spája každý rok v januári stovky obchodníkov a hudobníkov a predstavuje nové produkty pre nasledujúce obdobie. Kvôli koronavírusu však bola NAMN show 2021 v Anaheime v Kalifornii zrušená. Organizátori aj napriek zrušeniu výstavy doprajú fanúšikom aspoň online verziu, ktorá bude prebiehať na stránkach attend.believeinmusic.tv. Virtuálna The post Najväčšia hudobná výstava NAMN 2021 bola zrušená appeared first on music ZONE.

Už tento víkend si budete môcť pozrieť najnovšie filmy na festivale Art in Park

24.08.2020 09:10  Najnovšie filmy ako Havel, Šarlatán a Meky, či koncert kapely Billy Barman si budete môcť vychutnať už 28. až 30. augusta 2020 pod hviezdami v Trenčianskych Tepliciach. Čaká na Vás aj silent disco a divadlá pre najmenších. Najnovšie filmy tohto roka premietané v open air kine pod hviezdami, koncert kapely Billy Barman, projekt Ultrazvuk aj The post Už tento víkend si budete môcť pozrieť najnovšie filmy na festivale Art in Park appeared first on music ZONE.

Angus Young z AC/DC: žiadne balady… rock je to, čo robíme najlepšie

23.08.2020 15:01  Gitarista legendárnej kapely AC/DC Angus Young vysvetľuje ich dlhovekosť a tvrdí, že kapela stále vie ako sa má rockovať. “Je trochu neskoro na to, aby sme urobili baladu… rock je to, čo robíme najlepšie”: prezradil v Angus Young v rozhovore pre Total Guitar. “Ľudia hovoria, že sme tu už naozaj dlho. Niektoré kapely miznú, keď The post Angus Young z AC/DC: žiadne balady… rock je to, čo robíme najlepšie appeared first on music ZONE.

Kapela Queen vydá po rokoch nový album Live Around the World

23.08.2020 09:03  Legendárna kapela Queen vydá po rokoch spolu s novým spevákom Adamom Lambertom album s názvom Live Around the World. Queen sa spolu s Lambertom po prvýkrát verejnosti predstavili v roku 2009 a ich oficiálne turné po svete trvá už sedem rokov. Po tomto čase sa konečne rozhodli vydať spoločný album, ktorý vyjde 2. októbra 2020. The post Kapela Queen vydá po rokoch nový album Live Around the World appeared first on music ZONE.

Sima Martausová prichádza s novým singlom Srdce nepokojné

20.08.2020 11:02  Slovenská speváčka Sima Martausová pred pár minútami predstavila svoju novú skladbu s názvom Srdce nepokojné, ktorá rozveselí aj roztancuje. Simav novinke vyjadruje túžbu po vnútornom pokoji. Text aj hudbu si už tradične napísala Sima Martausová sama a nový singel je predzvesťou pripravovaného albumu, na ktorom momentálne speváčka usilovne pracuje. V novej skladbe môžete počuť aj The post Sima Martausová prichádza s novým singlom Srdce nepokojné appeared first on music ZONE.

Spoko predstavuje nový singel a EP láska na druhú

20.08.2020 07:01  Frontman kapely Smola a Hrušky Jozef Spoko Kramár úspešne pokračuje vo svojej sólovej tvorbe. Po vydaní niekoľkých úspešných singlov ako Plamene, Na Vlnách a rádiového hitu Aj ty to tak cítiš, teraz prichádza s ďaľšou novinkou s názvom Láska2, ktorá má rovnaký názov ako jeho debutové sólové EP. “Skladba sa rodila a dozrievala dlhší čas. The post Spoko predstavuje nový singel a EP láska na druhú appeared first on music ZONE.

Miro Žbirka nahral skladbu k novej Perinbabe, pozrite si rozprávkový videoklip

18.08.2020 14:02  Už o pár mesiacov príde do kín dlhoočakávaná novinka režiséra Juraja Jakubiska Perinbaba a dva svety, ktorá sa môže pýšiť novou skladbou s názvom Slovenská, ktorú naspieval legendárny hudobník Meky Žbirka. Nová skladba vznikala počas jari. Text a hudbu k nej napísal Miro Žbirka a Juraj Jakubisko vytvoril unikátny rozprávkový videoklip, ktorý vás prenesie do The post Miro Žbirka nahral skladbu k novej Perinbabe, pozrite si rozprávkový videoklip appeared first on music ZONE.