Rozšírené hľadanie
Sobota 28. September 2024 |
meniny má Václav
Tip na Silvestra: Pozrite si celý koncert Foo Fighters z Madison Square Garden

31.12.2021 19:00  Americká kapela Foo Fighters zverejnila záznam z koncertu v newyorskej Madison Square Garden, kde hrala v júni 2021 plne zaočkovanému davu 15 tisíc ľudí. Koncert sa konal 20. júna 2021 a kvôli koronavírusu to bol prvý koncert Foo Fighters po 466 dňoch. Každý návštevník sa musel pred vstupnom na koncert preukázať, že je plne zaočkovaný. Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

KOWALL COMPANY predstavujú nový videoklip ku skladbe Nezapomeň

31.12.2021 19:00  Po poslednom vydanom albume „Návod na spolužitie“ prichádza přerovská pop-rocková kapela KOWALL COMPANY s ďalším videoklipom z už spomínaného albumu ku skladbe „Nezapomeň“, ktorý propagujú na prebiehajúcom „Konečne tour“ s pesničkárom Pekařem a jeho kapelou. Pop-rocková kapela KOWALL COMPANY na hudobnej scéne pôsobí aktívne už od roku 2011 a má na konte nespočetné množstvo festivalov, Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Druhý singel hudobníka Mira Poláčka je konečne na svete

31.12.2021 19:00  „Silent je o veciach, ktoré máme radi, ale v tempe všedných dní si na ne nevieme nájsť čas. Každý deň si povieme, že sa k nim dostaneme neskôr, zajtra alebo o týždeň a tak plynú dni, mesiace, niekedy aj roky a naše plány sa posúvajú na neurčito. Je v nej ale premietnutá aj druhá, dôležitejšia Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Aké hudobné zážitky nás čakajú v roku 2022? Pozrite si prehľad koncertov

30.12.2021 23:15  Záver roku 2021 už pomaly, no isto klope na dvere a s ním prichádzajú nové nádeje, zážitky a dobrodružstvá v roku novom. Budúci rok sa bude niesť v duchu zaujímavých zahraničných, ale aj domácich, nielen hudobných podujatí!  Prejdite si s nami kultúrny a hudobný rok 2022! Hudobnými cenami ovenčený anglický spevák STING pricestuje na jar 2022 s turné MY SONGS na Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Skupina Terapia vydáva svoj nový album, ktorý nesie názov Farby

30.12.2021 23:15  Skupina Terapia, ktorá je od roku 2019 súčasťou vydavateľstva Kali records, vydáva nový album. Pre svojich fanúšikov si teraz pripravila 12 pestrých singlov na albume s názvom Farby. Po úspešných songoch Milujeme Noc či Nech naveky nás spojí prichádza nová vlna. Otázku, prečo dostal album práve názov Farby vysvetľuje jeden z členov skupiny Terapia, Jurgi. „Farby vystihujú Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

František Báleš ansámbel predstavuje svoju Bezočivú koledu

30.12.2021 23:15  Zoskupenie hudobníkov pod vedením klaviristu a skladateľa Františka Báleša prichádza s novou piesňou. Po novembrovom vydaní albumu Sonety, kde Báleš skomponoval hudbu na poéziu Pavla Országha Hviezdoslava, sa tentokrát môžu poslucháči započúvať do zhudobneného textu jeho vlastnej básne s názvom Bezočivá koleda. „Prečo je láska slepá? Je to spôsob obety, aby sa tak priblížila ľudskej duši, alebo ju Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Kapela Heľenine oči v novom videoklipe opäť robí poriadny Cirkus

30.12.2021 23:15  Chalani z kapely Heľenine oči si pred ústa servítku nedávajú. V minulosti prostredníctvom svojich skladieb poukázali na problém s prešovským obchvatom či kauzy, v ktorých zasahovala NAKA. Tentokrát skladbou CIRKUS narážajú na ľudí, ktorých rozdeľujú spoločenské témy. Novinka CIRKUS je ďalšou skladbou z pripravovaného a dlho očakávaného albumu s rovnomenným názvom. „Na tejto skladbe sa podieľalo viac členov kapely, prvotný tvorivý Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Peter Motif vydáva emóciami nabitú skladbu Otec

30.12.2021 23:15  Spevák a skladateľ Peter Motif vydal na druhý sviatok vianočný svoju druhú oficiálnu skladbu s názvom Otec. Príbeh skladby sa začal písať, keď mal Peter 15 rokov a zomrel mu otec. Vyznanie chytí za srdce a pripomenie, aký dôležitý je vzťah medzi dieťaťom a rodičom. „Otec mi zomrel, keď som mal 15 rokov, čo sa ma veľmi dotklo a dodnes Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Kapela Rybičky 48 pre svojich fanúšikov prichystala vianočný darček

30.12.2021 23:15  Česká pop-punková jednotka, kapela Rybičky 48, si prichystala pre svojich priaznivcov skvelý vianočný darček! Kapela v zložení Kuba Ryba, Petr Lebeda, Ondra Štorek a Michal Brener netradične 24. decembra vydala úplne nový videoklip k novom singlu Dvě deci vína. Typický vianočný príbeh ale rozhodne nečakajte. „Vlastne by to mala byť ľahká spoveď postaršieho sukničkára, umelca, Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Skupina Kiss My Ex! dala fanúšikom vianočný darček a chystá veľkú Silvestrovskú párty

30.12.2021 23:15  Tesne pred Vianocami, vo štvrtok 23.decembra večer, darovala košická skupina Kiss My Ex! fanúšikom novú jemnú a sviatočnú skladbu Homesick. Melancholický chillout  umocňuje atmosféru spomienok na domov, ktoré sú vždy na Vianoce najsilnejšie. Takmer vianočnú skladbu so zimnou náladou napísal autorský tandem Peter Klema a Ladislav “LeZlee” Znám. Spolu so speváčkou Ivetou “Popa” Karičkovou ju Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Kapela Marhule ponúka domáci návod ako udržať hudbu nažive

30.12.2021 23:15  Počas pandémie čelí celý kultúrny sektor ustavičnej kríze kvôli obmedzeniam hromadných podujatí. Strádajú nielen hudobníci, organizátori a majitelia klubov, ale aj fanúšikovia, ktorí zažívajú už druhú jesennú sezónu bez tradičných “šnúr” či diskoték. Antipunková kapela Marhule prichádza s vlastným riešením, ako si tento deficit vykompenzovať. Členovia Marhúľ sa rozhodli reflektovať dopyt nielen po živej, ale Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Agi Hlavenková predstavuje debutové EP s názvom Nechajte ma horieť

30.12.2021 23:15  Agi Hlavenková je slovenská speváčka, ktorá sa verejnosti prvýkrát predstavila v roku 2019 so singlom Vesmír. O dva roky neskôr prichádza s debutovým EP Nechajte ma horieť, ktoré vydáva na streamovacích službách Spotify, Apple Music, iTunes, Deezer a ďalších. Obsahuje štyri skladby Ďalej, S niekým iným, Bludný kruh a Popol a takto znie! Osobné texty Štyri skladby spája jeden spoločný znak: úprimné, Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Tajomná neznáma koleda zamrazí aj zahreje

30.12.2021 23:15  Navoďte si vianočnú atmosféru cez starobylú moravskú koledu Byla cesta, byla ušlapaná v acapella podobe. Spevácke zoskupenie WAF Band chce prispieť do tohtoročnej predvianočnej atmosféry nahrávkou menej známej, ale o to krajšej moravskej koledy Byla cesta, byla ušlapaná, v aranžmáne slovenskej skladateľky Márie Jašurdovej. Ide o menej obvyklú vianočnú pieseň z Valašska, ktorá dáva príbehu Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Speváčke Ivane Regešovej sa splnil sen, naspievala emotívnu vianočnú skladbu

15.12.2021 11:01 „Poď domov“ spieva Ivana Regešová v novej vianočnej piesni, za ktorou stoja legendárni hitmakeri. Text vianočnej novinky má na konte Kamil Peteraj, hudbu zložil Gabo Dušík. O produkciu a aranžmán skladby sa postarali Peter Graus a Tomáš Zubák z Creative Music House. Na Vianoce vás dokonale naladí aj nový klip, ktorý sa nakrúcal pod stromčekom v zasneženej Bratislave. Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Kapela Nocadeň vydáva spoju prvú LP platňu

15.12.2021 11:01 V roku 2019 vydala kapela Nocadeň siedmy štúdiový album Auróra. O rok neskôr zaň získala ocenenie českej hudobnej akadémie Anděl v kategórii Slovenský album. Začiatkom decembra obdržali bratia Kopinovci za jeho predaj Zlatú platňu. V týchto dňoch vychádza tento úspešný album na vôbec prvej LP platni v diskografii košickej formácie. Na vinyle fanúšikovia nájdu všetkých deväť piesní vrátanie hitov Svitanie, Architekti šťastia, Auróra či ostatný singel Labyrint. Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.