Rozšírené hľadanie
Sobota 28. September 2024 |
meniny má Václav
Skaly Beerokrat Open air bude hostiť Gleba a Medial Banana

25.06.2021 16:00 Už o týždeň 2. a 3.júla sa uskutoční Skaly Beerokrat Open Air v krásnom prostredí Slnečných Skál pri Žiline. Je to skvelá ponuka, ako môžeš odštartovať leto v znamení dobrej hudby, piva a ďalších aktivít. Multižánrový festival predstaví vystupujúcich ako Chiki liki tua, Medial Banana, Bad Karma Boy, GLEB, Yanko Král, Jimmy pé, Tomáš HAFNER a mnoho Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

kapela Traky zverejnila skladbu s názvom Ja neviem sám

23.06.2021 20:45 Úsmevno-zábavná kapela vznikla v roku 2009 v obci Čaňa . Odvtedy hrá a zabáva ľudí po celom Slovensku od východu až po západ. „Repertoár tvoria vlastné skladby, ktoré si aj sami skladáme. Väčšina skladieb je v abovsko-šarišskom nárečí, avšak niektoré posledné skladby sú otextované v spisovnej slovenčine. Od svojho vzniku kapela navštívila mnoho malých aj veľkých Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Na slovenskej hudobnej scéne sa objavil Francúz Mathieu Matissyah

23.06.2021 20:45 Na slovenskú hudobnú scénu prichádza nový objav! Francúz Mathieu Matissyah odišiel z rodnej krajiny s cieľom cestovať a následne sa rozhodol usadiť na Slovensku. Hudba ho priťahovala od detstva a teraz prichádza s projektom, ktorý kombinuje francúzštinu a angličtinu. Talentovaný Mathieu predstavuje popovú baladu „In My Veins“, ktorá sa vyznačuje zmyslom pre poéziu. Vypočujte si láskyplnú pieseň od Mathieua, Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

AMC Trio znovu na pódiách, nebudú chýbať ani zaujímaví hostia

23.06.2021 20:45 Priaznivci jazzového AMC Tria budú mať možnosť vidieť túto formáciu počas leta na viacerých podujatiach. Hosťami niektorých vystúpení budú Ulf Wakenius a Peter Lipa. Na koncertoch odznejú i skladby z pripravovaného albumu. Obnova verejných podujatí umožňuje kapelám konečne sa prezentovať pred fanúšikmi. Aj členom AMC Tria – bubeníkovi Stanislavovi Cvancigerovi, klaviristovi Petrovi Adamkovičovi a kontrabasistovi Martinovi Marinčákovi – koncerty Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Najúspešnejšia spevácka šou SuperStar opäť mieri na obrazovky Markízy a Novy!

23.06.2021 20:45 Fanúšikovia fenoménu SuperStar majú opäť dôvod na radosť! Televízie Markíza a Nova sa spoja, aby od septembra 2021 divákom priniesli ďalší ročník najslávnejšej a najúspešnejšej hudobnej talentovej súťaže. Chýbať nebude ani osvedčená a obľúbená porota, ktorá zažiarila v minulom ročníku, a to v zložení – Pavol Habera, Marián Čekovský, Leoš Mareš, Patricie Pagáčová a Monika Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Rock Me Fest 2021 pozná víťazov: Slížovicu ovládne Kiero Grande, nahrávať bude Peter Karovič!

23.06.2021 20:45 Súťažná hudobná prehliadka Rock Me Fest sa po 6 rokoch vrátila na scénu. V sobotu sa v nitrianskom Frankie Rock klube zišlo 6 finalistov a bojovalo o miestenku na populárny festival a nahrávanie v profesionálnom štúdiu. V sobotu sa v nitrianskom Frankie Rock klube stretli finalisti 7. ročníka v minulosti veľmi populárneho Rock Me Fest-u. Organizátori ho oživili po 6-ročnej pauze. Fanúšikovia Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Kapela Heľenine Oči v novej skladbe radí ako zbaliť dievča na víno

23.06.2021 20:45 Slovenská skupina Heľenine Oči posledné mesiace nezaháľa a fanúšikom servíruje jeden hit za druhým. Po mega úspechu so skladbami NAKA, či SRDCE MOJE, prichádzajú s pesničkou DAJ LEN MI DAJ DAJ. Tentokrát veselá banda vsadila na tradičnejšiu nôtu, od kontroverznosti však vďaka textu neupustila. I najnovší hudobný počin Prešovčanov sa objaví na ich pripravovanej štúdiovke CIRKUS 22. Prvé Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Kapela Yearsbelow v novej skladbe bojuje so závislosťami fyzickými i psychickými

23.06.2021 20:45 Košická kapela Yearsbelow sa hlási o slovo so svojim druhým singlom a videoklipom s názvom „On The Run“. Táto skladba je ďalším náhľadom do pestrej tvorby kapely, ktorá je ovplyvnená či už rockom, popom, elektronikou, rapom alebo napokon punk-rockom. Napriek nepriaznivým podmienkam, ktoré priniesol aktuálny stav vo svete, Yearsbelow dokázali zrealizovať svoju víziu. V priebehu roka 2020 dokončili Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Monika Ližbetin v novej skladbe poďakovala svojim rodičom

23.06.2021 20:45 Speváčka a skladateľka Monika Ližbetin prichádza v týchto dňoch s pozitívne ladenou, emotívnou a tanečnou skladbou v jednom viažucou sa k vďačnosti a láske k rodičom. Pieseň a videoklip „Poďakovanie rodičom“ vychádza symbolicky na Deň otcov, čo umocňuje aj klavírne sólo Monikinho otca Milana Vojtka. Vyjadruje úctu, vďaku i vyznanie lásky k vzácnemu putu rodiča a jeho dieťaťa. V tretiu júnovú nedeľu, kedy si pripomíname Deň Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Vypočujte si vokálnu verziu skladby Je nad slnko jasné od Roba Opatovského a skupiny For You

23.06.2021 20:45 Príbeh skladby Roba Opatovského Je nad slnko jasné sa začal odvíjať na sociálnych sieťach a k dnešnému dňu má skladba tri verzie. Aktuálny singel s textom Oľgy Šifrovej bol premiérovaný v tzv. lockdown verzii, v máji pribudla štúdiová verzia s kapelou a v týchto dňoch aj acapella remix pripravený v spolupráci s formáciou For You. „Acapella remix je energickejší, veselší a slnečnejší,“ povedal R. Opatovský, pre Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Maduar odmieta diskrimináciu a radšej bude koncertovať online, alebo vôbec!

23.06.2021 20:45 Skupine Maduar sa aj napriek komplikovanej situácii v kultúre podarilo pripraviť niekoľko zaujímavých aktivít spojených s oslavou jej 35. narodenín.Prvou z nich je nový singel a videoklip Cesta, ktorý za prvé 2 týždne od zverejnenie dosiahol symbolických 35 000 videní na YouTube skupiny a v denných štatistikách je aktuálne druhým najsledovanejším videom, hneď po Hafanane a pred Do it. Na singel Cesta nadväzuje špeciálny Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Kapela DESMOD a Robo Šimko vydali svoju prvú skladbu Dokonalý plán

21.06.2021 17:30 Spevák Robo Šimko a hudobníci z kapely Desmod dnes vydali svoju prvú skladbu, ktorá nesie názov Dokonalý plán. Hudobníci sa po rozdelení kapely vydali vlastnou cestou s novým spevákom a už 16.7.2021 odohrajú svoj prvý koncert v novej zostave v známom nitrianskom hudobnom podniku Music a Cafe. Známych hudobníkov okrem speváka Roba Šimka doplnil aj Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Festival TOPFEST bude na novom mieste, prídu kapely Kabát, Horkýže Slíže aj INEKAFE

21.06.2021 17:30 Super správa pre hudobných fanúšikov! Obľúbený festival TOPFEST otvorí svoje brány prvý júlový víkend a 2.- 3. júla ponúkne dva dni plné hudby! Jeden z našich najlepších festivalov sa bude konať v obci Častkovce medzi Piešťanmi a Novým Mestom nad Váhom. Headlinerom festivalu je už tradične česká rocková legenda Kabát. Fanúšikovia sa môžu tešiť na vystúpenia skupín HEX, INEKAFE, Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Kapela Dr. Zetor chce prekonať vlastný rekord, za jediný deň odohrá 15 koncertov

20.06.2021 06:30 V roku 2016 nitrianska punk-rocková kapela Dr. Zetor vytvorila slovenský rekord a po pandemickej prestávke ho chce prekonať. Odohrá 15 koncertov v priebehu jedného dňa na 15 rôznych miestach v meste pod Zoborom! Nitrianska punk-rocková kapela Dr. Zetor sa v sobotu 26. júna 2021 pokúsi o prekonanie svojho vlastného rekordu z roku 2016. Vtedy sa jej v rámci Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Najstarší festival komornej hudby v strednej Európe sa dočkal svojho 75. ročníka

16.06.2021 17:30 Vo štvrtok 1. júla sa otváracím koncertom Slovenského komorného orchestra v Kursalone začne 75. ročník festivalu Hudobné leto Trenčianske Teplice. Počas letných prázdnin prinesie podujatie osem výnimočných predstavení. Vďaka priaznivej situácii s vývojom pandémie na Slovensku sa organizátori rozhodli dať podujatiu zelenú, zároveň sú však pripravení flexibilne reagovať podľa platných nariadení vlády. Aktuálne podujatie plne podporila ministerka kultúry Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.