Rozšírené hľadanie
Sobota 28. September 2024 |
meniny má Václav
Zomrel basgitarista kapely ZZ Top Dusty Hill

29.07.2021 04:15 Slávny basgitarista a vokalista kapely ZZ Top Dusty Hill, ktorý hral s blues-rockovým triom viac ako 50 rokov, zomrel v utorok večer vo veku 72 rokov. „Sme smutní, že náš Compadre, Dusty Hill, zomrel v spánku doma v Houstone. Budeš nám veľmi chýbať, amigo.“: vyjadrili sa pozostalí členovia kapely ZZ Top Billy Gibbons a Frank Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Zomrel zakladajúci člen kapely Slipknot

28.07.2021 01:31 Zakladajúci člen kapely Slipknot, bubeník Joey Jordison zomrel vo veku 46 rokov. Hudobník, bubeník a umelec zomrel pokojne v spánku 26. júla 2021. „Joeyho smrť v nás zanechala prázdne srdcia a pocity neopísateľného smútku. Veríme, že fanúšikovia a média budú rešpektovať našu potrebu súkromia v tejto ťažkej chvíli. Rodina usporiada súkromný pohrebný obrad a žiada Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Desmod a Robo Šimko ohúrili domáce publikum v Nitre

23.07.2021 15:45 „Starý Desmod je späť,“ aj takto zneli odozvy publika v Nitre, kde skupina DESMOD & Robo Šimko odohrala svoj prvý verejný koncert v novej zostave, v ktorej spieva Robo Šimko. Okrem neho je novým členom tejto známej a cenami ovenčenej nitrianskej skupiny aj nie menej známy hudobník Michal Chrenko. Hoci sa koncert začínal o ôsmej večer, priestor pred klubom Music a Café sa začal zapĺňať fanúšikmi Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Kapela Coldplay oznámila vydanie nového albumu Music Of The Spheres

22.07.2021 13:15 Coldplay zverejnili základné informácie k albumu formou ručne písaného odkazu na svojom instagramovom účte, zároveň sprístupnili trailer nazvaný Overtura, ktorý je kombináciou animovanej kozmickej cesty systémom planét z obalu platne a krátkych ukážok z dvanástich skladieb. Pochopiteľne je medzi nimi aj singel Higher Power, ktorý štvorica vydala v máji. Tak isto ako Higher Power produkoval celý album Max Martin. V piatok 23.7.2021 by Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Pamätáte sa na dedka, ktorý hrá fantasticky na gitare? Dnes má 87 rokov a takto spieva!

20.07.2021 17:00 Pred pár rokmi sa jeho video na internete stalo virálnym. Reč je o hudobníkovi, ktorá sa volá Bob Wood a keď ako 80-ročný v hudobninách zahral mexickú skladbu Bésame Mucho, všetkým padla sánka. Bob Wood má dnes 87 rokov a stále sa z času na čas objaví v rôznych reláciách alebo na Youtube. Pred pár Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Kapela Iron Maiden oznámila vydanie nového albumu Senjutsu

20.07.2021 17:00 Iron Maiden pred niekoľkými dňami zverejnili novú pieseň The Writing On The Wall doplnenú úchvatným animovaným klipom. Ako priaznivci heavymetalovej legendy predpokladali, skladba je predzvesťou sedemnásteho štúdiového albumu. Kapela ho nahrávala podobne ako predchádzajúci The Book Of Souls s producentom Kevinom Shirleym vo francúzskom štúdiu Guillaume Tell Studio. Basgitarista skupiny Steve Harris sa k tomu vyjadril: „Parížske prostredie nám perfektne vyhovuje. Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Vypočujte si podtatranskú reggae novinku od kapely The Miženko Brothers

19.07.2021 23:01 The Miženko Brothers pokračujú na letnej vlne a po roku opäť vydávajú nový singel. A ako svoje Voľno trávite Vy? Pred rokom mali fanúšikovia The Miženko Brothers možnosť vychutnať si videoklip ku skladbe TMB, kde bratia štýlovo prezentovali samých seba a svoj domov. Inak tomu nie je ani v novinke s videoklipom, kde sa Matúš, Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Vlčie maky na novom albume spojili náš krásny folklór a netradičné jazzové aranžmá

19.07.2021 23:01 Po albume Vlčie maky – Podpoľanie prichádza druhý štúdiový album hudobného zoskupenia Vlčie maky. Na albume s horehronskými piesňami pracovali takmer dva roky. Na albume nájdete aj exkluzívnych hostí – Dana Bártu a Petra Adamova. Práca v štúdiu. „Samotné nahrávanie albumu prebehlo v priateľskej atmosfére s ľuďmi, ktorí sa majú radi, myslím, že sme sa celkom dobre spoznali pri nahrávaní Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Slovensko zasiahla tragická správa, zomrel legendárny Milan Lasica

19.07.2021 14:15 Slovenský herec , spevák a zabávač Milan Lasica zomrel počas vystupovania na výročnom koncerte Bratislava Hot Serenades v bratislavskom štúdiu L+S. Stalo sa tak počas interpretácie piesne a oživiť sa ho už nepodarilo. Milan Lasica zomrel vo veku 81 rokov. Podľa slov svedkov počas vystúpenia náhle odpadol. Bratislava Hot Serenades v osudný večer oslavovali koncertom Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Lenny oslavuje narodeniny albumu Hearts a vydáva jeho reedíciu

16.07.2021 15:30 Speváčka Lenny oslavuje výročie vydania svojho debutového albumu Hearts, ktorým prenikla medzi veľké domáce a zahraničné hudobné mená. Ako darček a poďakovanie fanúšikom pripravila jeho reedíciu a exkluzívny spevník, kde sa nachádzajú piesne ako „Standing at the Corner of Your Heart“, „Bones“ alebo megahit „Hell.o“ v novom šate. „Keďže tento rok oslavujeme päť rokov od vydania, vymysleli sme to tak, že Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Už túto sobotu odohrá Tomáš Klus koncert v Trnave

16.07.2021 15:30 Pesničkár, spevák, herec a bývalý športovec Tomáš Klus sa netají pozitívnym vzťahom k slovenskému divákovi. Ten je podľa neho veľmi úprimný a hudobník hneď vie, na čom je. O to viac sa teší do Trnavy, kde v sobotu 17. júla odohrá prvý koncert na Slovensku po viac ako 18 mesiacoch. Tomáš Klus zahrá koncert v rámci turné „Tomáš Klus hraje“ spoločne Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Dlugosh predstavuje novú skladbu, v ktorej spojil slovenskú a dánsku hudobnú poetiku

16.07.2021 15:30 Mladý slovenský producent, DJ a skladateľ Dlugosh má na konte ďalší medzinárodný počin. Po tom, ako v minulosti zabodoval na vydavateľstve najlepšieho DJ-a sveta Dona Diabla, kde dosiahol cez 1,5 milióna streamov, teraz prichádza s vlastným cezhraničným projektom. Ohlasuje ho jeho nový singel Right For You, na ktorom spieva jeden mimoriadne talentovaný dánsky spevák Stagey. Krásny klip k skladbe nakrúcali Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Iron Maiden vydali po šiestich rokoch novú skladbu The Writing On The Wall

15.07.2021 21:30 Kapela Iron Maiden po šiestich rokoch vydala novú skladbu s názvom The Writing On The Wall, ktorú si môžete exkluzívne vypočuť. Metalová kapela nahrala zatiaľ svoj posledný album The Book Of Souls v roku 2015. Špekulácie o novej skladbe a dokonca novom albume, ktorý ešte nie je oficiálne potvrdený sú na svete už od minulého Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Folk-popové trio KATE EVANS predstavuje svoj debut About us

15.07.2021 21:30 Hudobné trio z Košíc KATE EVANS, ktoré vzniklo len v júni tohto roka, vydáva svoj debutový singel About us. V obsadení spev, gitara a klavír hovoria o sile priateľstva. „Našu prvú pieseň sme nahrávali v štúdiu DomCheck recording studio u Gabiho Silvaya. O mix, master a produkciu sa postaral Róbert Bobo Tkáč,“ približuje speváčka dievčenského Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Zažil som najkrajší koncert v živote, hovorí o natáčaní videoklipu Juraj Hnilica

15.07.2021 21:30 Martinský rodák Juraj Hnilica, ktorý minulý týždeň spolu s ďalšími interpretmi podporil na koncerte Spoločne pre Moravu na Václavskom námestí obete tornáda na južnej Morave, vydáva videoklip k svojej letnej piesni Oceán z jeho najnovšieho albumu Pohni líca, ktorý vydal v druhej polovici minulého roka. Pretože ho spevák ale kvôli pandémií nemohol pokrstiť, pokrstí ho Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.