Rozšírené hľadanie
Sobota 28. September 2024 |
meniny má Václav
Hosťom festivalu Konvergencie v Bratislave bude Stingov gitarista Dominic Miller

30.08.2021 22:30 Festival Konvergencie už 22 rokov spája interpretov a publikum, hudbu minulosti s dielami žijúcich autorov, rôzne štýly a žánre, domácich i zahraničných umelcov. Aj keď nie je primárne festivalom hviezd a stavia skôr na komornosti a dialógu medzi umelcami a publikom, Stingovho dlhoročného gitaristu Dominica Millera za hviezdneho hosťa v mnohých ohľadoch považovať možno. Vo Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Jožo Ráž naspieval skladbu Ave Mária a má pocit, že teraz je vhodná doba sa modliť

30.08.2021 13:32 Legendárny slovenský spevák Jožo Ráž odpremiéroval novú skladbu Ave Mária v piatok, 27. augusta 2021, počas priameho prenosu z podujatia Slovenka roka. Modlitbu Ave Mária v latinčine hudobne a textovo pre speváka pripravil Pavol Jursa. Skladbu venoval všetkým, ktorým bolo ublížené, ale aj tým, ktorí ubližovali a veria, že im bude odpustené. Skladbu pripravil už pred tridsiatimi rokmi dlhoročný spolupracovník Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

No Name v novej skladbe k svojmu 25. výročiu tvrdia, že nám chýbajú elity

30.08.2021 13:32 Skupina NO NAME je na hudobnej scéne 25 rokov! Výročie existencie kapely oslavujú chalani samozrejme hudbou. Presne na deň výročia predstavili novú skladbu „Elity“, ktorú zložili Igor Timko a Zoli Šallai. Na skladbe spolupracoval uznávaný producent Jan P. Muchow, ktorý má na konte množstvo filmovej hudby a slávnych spoluprác. Vypočujte si novinku „Elity“ v podaní 11-násobného Slávika Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Marley Wildthing & Dušan Marko s orientálnym debutom prinášajú klip z Jordánska

30.08.2021 13:32 Slovenský spevák, multiinštrumentalista a skladateľ Dušan Marko, pôsobiaci aj ako frontman českej hudobnej skupiny Support Lesbiens, v súznení tónov rakúskej speváčky a songwriterky Marley Wildthing prichádzajú s orientálnou novinkou Wildflower. Ich debutový singel v znamení divokého kvetu vložili do exotického vizuálu jordánskej krajiny. Debutový singel Wildflower talentovaného dua sa vyznačuje ohromujúcou kombináciou moderných zvukov s nádychom atmosféry Blízkeho východu. Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Sharpe festival už tento víkend, čaká Vás viac ako 40 koncertov

30.08.2021 13:32 Medzinárodný hudobný festival a konferencia SHARPE sa bude konať už tento víkend. Dvojdňové podujatie prinesie 3. a 4. septembra do bratislavskej Novej Cvernovky viac ako 40 koncertov na 6 pódiách, interpretov a hudobných profesionálov privíta z viac ako 15 krajín. Dramaturgia festivalu dáva priestor tým najsviežejším hudobným projektom rôznych žánrov zo Slovenska aj zahraničia. V Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Slúchadlá Niceboy HIVE Pods 3 PRO prinášajú dokonale čistý zvuk

28.08.2021 16:00 Či už práve bežíte, telefonujete alebo počúvate podcasty, bezdrôtové slúchadlá HIVE Pods 3 PRO od značky Niceboy vám prinášajú dokonale čistý zvuk. Ich batéria má skvelú výdrž a telo odolá prachu aj vode. Tieto prémiové slúchadlá od značky Niceboy môžete navyše ovládať pomocou hlasových asistentov. Potešenie z hudby a hladká komunikácia Najnovšie slúchadlá HIVE Pods Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Halsey predstavuje nový album s provokatívnym obalom

28.08.2021 16:00 Ashley Nicolette Frangipane, známejšia pod svojím umeleckým menom ako Halsey, má na svojom konte niekoľko globálne úspešných hitov. Minulý rok v januári vydala svoju tretiu štúdiovku Manic a nezaháľala ani tento rok. Dnes totiž predstavuje svoj štvrtý štúdiový album s názvom If I Can’t Have Love, I Want Power. Na albume spolupracovala s Trentom Reznorom a Atticusom Rossom – dvojicou, ktorá v minulosti získala Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Pavol Hammel a Milan Novák sú laureátmi Veľkej ceny SOZA za roky 2019 a 2020

28.08.2021 16:00 Slovenský ochranný zväz autorský po ročnej pauze bude opäť odovzdávať svoje honorárne a štatistické ceny. Galavečer 25. ročníka tohto podujatia sa uskutoční 28. septembra v Mestskom divadle P.O. Hviezdoslava v Bratislave. Okrem štatistických ocenení za rok 2020 budú odovzdané aj honorárne ocenenia za roky 2019 aj 2020. SOZA vlani zrušila každoročný slávnostný galavečer Cien Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Martin Klinčúch a Matúš Kolárovský nahrali spoločnú skladbu Rosetta Stone

28.08.2021 16:00 Spoznali sa počas nakrúcania úspešného seriálu Pán profesor. Imponoval im vzájomný humor a svetonázor. Začali sa preto stretávať aj mimo kamier. Hrali basketbal, chodili spolu cvičiť a navzájom sa podporovali. Ich silné priateľstvo v týchto dňoch vyústilo v hudobnú spoluprácu. Vypočujte si duet víťaza show Tvoja tvár znie povedome Martina Klinčúcha a Matúša Kolárovského s názvom Rosetta Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Kapela Stolen Money debutuje s úderným albumom The Game

28.08.2021 16:00 Stolen Money vydali debutový album The Game. Svojou tvorbou odkazujú na moderný rockn’roll, ktorý si nachádza svojich fanúšikov aj u vekovo mladších poslucháčov. Stolen Money nahrali svoj debut v štúdiu LVGNC. Nájdete na ňom 10 skladieb, kombinovaných špinavým ale moderným zvukom rockn’rollu a dvomi „dojákmi“. K debutovému albumu pripravujú videoklip na titulnú skladbu Play the Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

DESMOD a Robo Šimko predstavili energický singel Svet nás dvoch

28.08.2021 16:00 Desmoďáci v novej zostave prichádzajú s novým, energickým singlom Svet nás dvoch. Tentokrát ku skladbe pridali aj koncertný videoklip so silným posolstvom. Ako uviedol Robo Šimko, nový spevák tejto nitrianskej formácie: „Hudba je nádherná vec a dokonalý nástroj na odovzdávanie posolstiev. My sme sa už v skladbe Dokonalý plán, rozhodli ísť cestou, kde ľuďom ukážeme, že môžu dosiahnuť Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Organizátori Muzikálového festivalu Jozefa Bednárika odovzdali ocenenia Jaroslavovi Moravčíkovi, Martinovi Kákošovi a Filipovi Renčovi

28.08.2021 16:00 Štrnásty ročník Muzikálového festivalu Jozefa Bednárika priniesol do Kúpeľov Brusno opäť jedinečné filmové, divadelné a muzikálové melódie, príjemnú atmosféru i výnimočné osobnosti. Brusniansku brusnicu si odniesli choreograf Jaroslav Moravčík, režisér Martin Kákoš a svoju Tabuľu slávy umiestnil na Terase muzikálovej slávy Jozefa Bednárika režisér Filip Renč. „Som šťastný a vďačný, že tento ročník sa obsahom aj návštevnosťou približoval tomu, Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Nový videoklip rapperky Annabelle z Terenife ukrýva zaujímavý príbeh

28.08.2021 16:00 Osobitá speváčka a rapperka ANNABELLE má na konte množstvo úspešných rádiových singlov ako „Medicine“, „Black Hole“ alebo „DADAE“. Teraz sa opäť pripomína chytľavým trackom „CHARM“, ktorý je o chalanskom šarme, kvôli ktorému dievča zanedbáva povinnosti. „Bol to tak trochu môj prípad,“ približuje pieseň dvadsaťtri ročná interpretka z Prahy. „Mala som toho strašne veľa, nestíhala som a môj chalan mi stále vyvolával Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Kateřina Marie Tichá, prichádza so štvrtým singlom zo svojho albumu

28.08.2021 16:00 Vynikajúca speváčka a autorka Kateřina Marie Tichá vydala minulú zimu svoj debutový album Sami. Ten s radosťou prijala odborná verejnosť, ale hlavne samotní poslucháči. Po úspešných videoklipoch – „Sami“, „Zničená zem“ a „Kolemjdoucí“ tak predstavuje už v poradí štvrtý videoklip zo svojho debutu. Tvorcovia filmu Spící město si pieseň „Vlci“ vybrali ako titulnú melódiu. Dobrodružný thriller pre deti a tínedžerov bol natočený podľa Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Speváčka LARA MORR predstavuje letný hit Letíme preč

22.08.2021 08:30 Po úspešných singloch ako Múza a Poď so mnou tam prichádza charizmatická speváčka a herečka LARA MORR s novým letným singlom Letíme preč. Romanticky ladeným videoklipom zároveň pozýva na divokú jazdu novým luxusným oranžovým BMW M440i, g23, ktoré je jediným modelom v tejto farbe v celej Európe. Novinka predznamenáva debutové album Múza, ktoré vyjde o mesiac neskôr. Singel a zároveň celé album Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.