Rozšírené hľadanie
Pondelok 16. September 2024 |
meniny má Ľudomila
Milá ilustrovaná ekniha, ktorá naučí vybrané slová v básničkách

27.08.2024 05:45 Táto kniha je určená malým školákom, ktorí sa pripravujú na vybrané slová. Tzv. Alfa-omega slovenčiny. Táto e-kniha sa vám potom bude hodiť Príspevok Milá ilustrovaná ekniha, ktorá naučí vybrané slová v básničkách zobrazený najskôr Bábätko - radosti a starosti.

Urban Mobility: nová éra mestského cestovania s bábom

25.08.2024 03:45 Vitajte vo svete, kde sa vaša rodina môže pohybovať ľahko, rýchlo a so štýlom. Predstavujeme Urban Mobility – novú platinovú módnu kolekciu Príspevok Urban Mobility: nová éra mestského cestovania s bábom zobrazený najskôr Bábätko - radosti a starosti.

Dobrodružstvo s Prasiatkom Peppa: Nové stavebnice LEGO® DUPLO®

16.08.2024 14:45 Nové stavebnice LEGO® DUPLO® podporujú hravou formou emočnú inteligenciu detí: Nechajte svoje deti objavovať nové dobrodružstvá s Peppa Príspevok Dobrodružstvo s Prasiatkom Peppa: Nové stavebnice LEGO® DUPLO® zobrazený najskôr Bábätko - radosti a starosti.

Ako vybrať správny súrodenecký stupienok za kočík

16.08.2024 04:30 Skejtík je prídavný stupienok, ktorý sa pripája ku konštrukcii kočíka. Pri variante hlbokého kočiara., tzv. vaničky sa pripája vpredu, pri... Príspevok Ako vybrať správny súrodenecký stupienok za kočík zobrazený najskôr Bábätko - radosti a starosti.

Učiaca veža pre deti: Nový trend alebo praktická pomôcka?

11.08.2024 08:00 Rozmýšľali ste niekedy nad tým, čo všetko môže mať vplyv na učenie a rozvoj vášho dieťaťa? Čo napríklad jeho výška? Príspevok Učiaca veža pre deti: Nový trend alebo praktická pomôcka? zobrazený najskôr Bábätko - radosti a starosti.

Pediatri sa zhodujú: Rodičia chodia s deťmi k lekárovi pričasto

10.08.2024 02:45 Ochorenia dýchacích ciest sú najčastejšou príčinou návštev pacientov v ordinácii detského lekára. U detí do 5 rokov tvoria viac ako polovicu Príspevok Pediatri sa zhodujú: Rodičia chodia s deťmi k lekárovi pričasto zobrazený najskôr Bábätko - radosti a starosti.

Motivácia a správanie: Ako prekonať strach z lekára u detí?

10.08.2024 02:45 Ako prekonať strach z lekára? Aké opatrenia a možnosti máme na výber pri prekonávaní strachu z ľudí v bielom plášti? Čo pomáha... Príspevok Motivácia a správanie: Ako prekonať strach z lekára u detí? zobrazený najskôr Bábätko - radosti a starosti.