Rozšírené hľadanie
Nedeľa 12. Máj 2024 |
meniny má Pankrác
Oslávte mesiac lásky s novou kolekciou Spacer podprseniek a plaviek

12.05.2024 11:45 Máj je od dávna spájaný s oslavami jari, života, znovuzrodenia v prírode a je tiež právom považovaný za mesiac lásky. Tá môže mať veľa podôb a jednou z nich je i často skloňovaná sebaláska. Poďte teda osláviť mesiac lásky starostlivosťou o svoje telo a rozmaznávajte svoje ženské krivky v nových modeloch kolekcie Spacer od Astratexu.  The post Oslávte mesiac lásky s novou kolekciou Spacer podprseniek a plaviek appeared first on WomanMan.

Opaľovanie s Dermacol SUN pre radosť zo slnka

11.05.2024 16:00 Obľúbili ste si rad slnečnej starostlivosti SUN od Dermacol? Pred tohtoročnou letnou sezónou sa dočkal nových obalov a k stáliciam v ponuke pribudlo aj niekoľko noviniek. Poradíme vám, ktoré z nich by určite nemali chýbať vo vašej kozmetickej dovolenkovej výbave. Pre každého niečo Rad SUN poskytuje kompletnú ochranu a starostlivosť pre telo aj tvár vystavené slnečnému žiareniu. Zloženie produktov The post Opaľovanie s Dermacol SUN pre radosť zo slnka appeared first on WomanMan.

Aktuálna obnova značenia na cyklotrasách v Prešovskom kraji

11.05.2024 16:00 Cyklistika patrí k veľmi obľúbeným a dostupným aktivitám domácich obyvateľov i návštevníkov kraja. Ide o to, aby bola aj bezpečná a správne navigovala všetkých účastníkov. Na cyklistov v Prešovskom kraji čaká v novej sezóne 400 km obnoveného značenia, ktoré zrealizovali vlani. Počas tohto roka  prejde obnovou ďalších vyše 300 kilometrov. Obnovu značenia cyklotrás zabezpečuje Krajská organizácia cestovného ruchu Severovýchod Slovenska. Významnou zložkou The post Aktuálna obnova značenia na cyklotrasách v Prešovskom kraji appeared first on WomanMan.

Starajme sa o prirodzene zdravé kĺby

10.05.2024 20:01 Významným pomocníkom pri udržiavaní dobrej kondície je pravidelný pohyb na čerstvom vzduchu. Dokáže človeka zbaviť stresu, únavy z jednostrannej práce, pomáha zabudnúť na chvíľu na starosti, vyčistiť si hlavu, neraz i nájsť nové riešenia, východiská. Ide však aj o to, aby sme ho realizovali vhodne vzhľadom k svojmu zdraviu, veku a stavu svojich kĺbov, o ktoré sa musíme tiež sústavne  starať. Pohybom The post Starajme sa o prirodzene zdravé kĺby appeared first on WomanMan.

Trendy v cestovaní do Chorvátska v tomto roku

09.05.2024 13:46 Chorvátsko je u Slovákov stále v kurze. Svedčí o tom nárast samotných cestovateľov a dovolenkárov i skúsenosti a dáta Chorvátskeho turistického združenia pre Českú republiku a Slovensko i cestovnej kancelárie Satur, ktorí spoločne novinárom predstavili najnovšie cestovateľské trendy v roku 2024. Podľa Miodraga Mlačića, riaditeľa Chorvátskeho turistického združenia pre Českú republiku a Slovensko, vlaňajšie výsledky prekonali všetky očakávania: The post Trendy v cestovaní do Chorvátska v tomto roku appeared first on WomanMan.

Májový kvet prinesie do Trnavy tisícky kvetov i návštevníkov

09.05.2024 13:46 Najväčší kvetinový trh v trnavskom regióne Májový kvet sa bude konať od štvrtku 9. mája do nedele 12. mája. Obľúbené podujatie, počas ktorého predajcovia kvetov zaplnia celé Trojičné námestie a pešiu zónu mesta, sľubuje bohatý sprievodný program, v ktorom nebudú chýbať ani detské divadielka, workshopy a prednášky. Tradičné podujatie kvetinového trhu oslávi v tomto roku už 16. výročie. The post Májový kvet prinesie do Trnavy tisícky kvetov i návštevníkov appeared first on WomanMan.

Nárast predajov v AURES Holdings v prvom štvrťroku 2024

08.05.2024 17:30 Spoločnosť AURES Holdings, najväčší obchodník s ojazdenými a zánovnými vozidlami v strednej Európe, za prvé tri mesiace tohto roku predala v sieti autocentier AAA AUTO 26 000 vozidiel, čo je 11 % nárast oproti rovnakému obdobiu roku 2023. Za rekordnými predajmi vidí spoločnosť okrem vysokého dopytu aj zúročenie investícií do rozvoja moderných technológií. „S ďalším rokom The post Nárast predajov v AURES Holdings v prvom štvrťroku 2024 appeared first on WomanMan.

Staňte sa odborníčkami pre svoje vlasy. Dvere do sveta profesionálnej starostlivosti vám na unikátnych kurzoch pre verejnosť otvárajú špičky v odbore! 

06.05.2024 12:15 Séra nabité aktívnymi látkami, ampulky, drahé šampóny, masky, olejčeky či zázračné vitamíny. Ak ste aj vy do svojich vlasov investovali stovky eur, dlhodobo sa o ich kvalitu  staráte, no výsledky sa stále nedostavili, je tu ešte jedna možnosť. Investovať do vzdelania V tomto prípade do kurzov, ktoré vedú profesionálky z oblasti kaderníctva a trichológie a o svoje know-how sa rozhodli The post Staňte sa odborníčkami pre svoje vlasy. Dvere do sveta profesionálnej starostlivosti vám na unikátnych kurzoch pre verejnosť otvárajú špičky v odbore!  appeared first on WomanMan.

Starosť o zdravie podľa Hanky Sekulovej, odborníčky na permakultúru a jedlé záhrady 

06.05.2024 12:15 Hanka Sekulová sa veľa rokov intenzívne venuje prírodným systémom, prírodným jedlým liečivým záhradám a permakultúre. Svoje znalosti a skúsenosti zdieľa prostredníctvom poradenstva, článkov, kníh, workshopov a kurzov. Okrem novinky Zdravie z vlastnej záhrady, je autorkou niekoľkých kníh o zdravých záhradách a jedlách.  Skúsená odborníčka Hanka Sekulová vo svojej poslednej novinke s názvom Zdravie z vlastnej záhrady, ktorá nedávno vyšla The post Starosť o zdravie podľa Hanky Sekulovej, odborníčky na permakultúru a jedlé záhrady  appeared first on WomanMan.

Nur-Sultan či Astana?

05.05.2024 16:00 Celkom vážne uvažujem nad tým, či mám pokračovať v písaní o kazašskom hlavnom meste ako o Nur-Sultane alebo ako o Astane. Starší z vás si budú pamätať, že hlavné mesto Alma Ata ležalo kedysi oveľa južnejšie v celkom prívetivom klimatickom pásme, až kým sa bývalý kazašský prezident Nursultan Nazarbajev nerozhodol presunúť ho bližšie k svojmu rodisku – na The post Nur-Sultan či Astana? appeared first on WomanMan.

Vyskúšali sme nový vlasový rebuilding s infračervenou žehličkou, aké tu doteraz nebolo: Výsledkom sú žiarivé a zdravé vlasy!

04.05.2024 20:15 Soľ nad zlato? V súčasnej rozprávke o zdravých a krásnych vlasoch bude najdrahšou komoditou infračervený lúč. V jeho kúzelnej kombinácii s ultrazvukovými vibráciami a terapiou studenou fúziou vám vyčaruje silné vlasy, po ktorých by sa k vám vyšplhal nejeden princ. A teraz späť do reality. Kúzelníkom je v našom prípade žehlička OWAY – najmodernejší prístroj, ktorý využíva silu ultrazvukových vibrácií a terapie studenou The post Vyskúšali sme nový vlasový rebuilding s infračervenou žehličkou, aké tu doteraz nebolo: Výsledkom sú žiarivé a zdravé vlasy! appeared first on WomanMan.

Konferencia Zdravá žena, zdravá spoločnosť priniesla prvú komplexnú štúdiu o zdraví žien na Slovensku

04.05.2024 10:00 Slovensko má jednu z najhorších mier úmrtnosti na ochorenia, ktorým sa dá predchádzať. Ide najmä o rakovinu krčka maternice a prsníka. Vážne ochorenia často zachytíme neskoro. Celoslovenský skríning napriek dostupnosti mamografických pracovísk nefunguje efektívne. Zaostávame v dostupnosti kvalitnej zdravotnej starostlivosti a špecifikom Slovenska sú jeho veľké regionálne rozdiely. Aj tieto závery vyplynuli z konferencie Zdravá The post Konferencia Zdravá žena, zdravá spoločnosť priniesla prvú komplexnú štúdiu o zdraví žien na Slovensku appeared first on WomanMan.

Jarný Deň otvorených dverí v trnavskom golfovom areáli už 5. mája

03.05.2024 14:00 Trnavskí golfisti pripravili v golfovom areáli v Kamennom Mlyne tradičný jarný Deň otvorených dverí. 5. mája si návštevníci budú môcť vyskúšať golf aj iné športy a prežiť s deťmi príjemnú nedeľu v aktívnom pohybe. Vstup na podujatie je, samozrejme, zdarma. Hosťom podujatia bude Lucia Čermáková, majsterka sveta vo footgolfe. Na hostí čaká okrem hry golfu aj bohatý sprievodný The post Jarný Deň otvorených dverí v trnavskom golfovom areáli už 5. mája appeared first on WomanMan.

Ak sa chcete stať skvelým šéfkuchárom aj bez väčších skúseností, postačí vám k tomu skvelý pomocník – kuchynský robot

03.05.2024 14:00 Staňte sa domácim šéfkuchárom, využite k tomu kuchynský robot Kenwood. Objavte nové recepty a užívajte si jednoduchú prípravu jedál a skvelý výsledok. Chcete sa stať domácim šéfkuchárom, ale neviete, kde začať? Kuchynský robot môže byť vaším najlepším pomocníkom. Tento všestranný robot dokáže vykonávať rôzne úlohy, od miešania a hnetenia cesta po mixovanie a sekanie ingrediencií. The post Ak sa chcete stať skvelým šéfkuchárom aj bez väčších skúseností, postačí vám k tomu skvelý pomocník – kuchynský robot appeared first on WomanMan.

Moderné kávovary a ich novodobé technologické vylepšenia

02.05.2024 18:45 Objavte technologické inovácie a zoznámte sa s modernými vlastnosťami, ktorými moderné kávovary disponujú. Automatické kávovary vám pripravia kávu ako s kaviarne. Spoznajte ich tajomstvo. Technologické inovácie sa prejavujú všade, a to aj pri kuchynských spotrebičoch. Aj obyčajné spotrebiče ako rýchlovarné kanvice či hriankovače majú dnes moderné funkcie a vedia sa prispôsobiť preferenciám používateľa. Rovnako sú na The post Moderné kávovary a ich novodobé technologické vylepšenia appeared first on WomanMan.

Následujúci mesiac