Rozšírené hľadanie
Streda 23. Október 2024 |
meniny má Alojza
Relax, aký ste nikdy predtým nezažili. Odpútať sa od reality a oddýchnuť si dokážete len v stave bez

30.11.2019 14:33 Predstavte si stav, keď sa odpútate od reality, sústredíte sa len na seba a ucelíte svoje myšlienky. Veľa ľudí si myslí, že vie naprosto vypnúť aj v klasickom wellnese, alebo niekde na samotke v prírode. Naozajstný relax nastáva ale v momente, keď sa odpojíte od sveta. Vedecky je dokázané,že hlboká relaxácia v bezváhovom stave resetuje a The post Relax, aký ste nikdy predtým nezažili. Odpútať sa od reality a oddýchnuť si dokážete len v stave beztiaže appeared first on WomanMan.

Moringa, zelený bojovník proti početným neduhom

29.11.2019 19:00 Prezývajú ju „strom života“ a hoci ajurvéda s ňou pracuje už celé tisícročia, v západnom svete je často ešte neznámou. Moringa sa vďaka svojmu bohatému výživovému profilu s prehľadom zaraďuje medzi superpotravinys výnimočnými účinkami, ktoré sa prejavia zvnútra aj zvonka. Moringa je považovaná za jednu z najvšestrannejších rastlín našej planéty. Obsahuje vysokú koncentráciu širokého spektra dôležitých The post Moringa, zelený bojovník proti početným neduhom appeared first on WomanMan.

Muži by mali investovať do týchto vecí

29.11.2019 19:00 Mužský šatník sa líši od toho ženského. Kým ženy nakupujú množstvo oblečenia, topánok a doplnkov, muži nemajú potrebu nakupovať vo veľkom. Vo väčšine prípadov ide o tie isté kúsky, čo nakupujú. Medzi ne patria basic tričká, džínsy, topánky a saká. Nevplý´vajú na nich až tak nové módne trendy a radšej sa držia starej dobre klasiky. The post Muži by mali investovať do týchto vecí appeared first on WomanMan.

Stará dobrá klasika: Muži by sa mali inšpirovať nadčasovými vecami vo svojom šatníku

29.11.2019 17:00 Moderný neformálny outfit pre mužov patrí medzi tie, ktoré sú na jednej strane veľmi chic, ale na druhej strane vedia zaujať okolie . Aj keď to vyžaduje určitý stupeň sofistikovanosti, tento štýl v sebe spája ležérne oblečenie a formálne vystupovanie. Muži by sa mali uistiť, že ich oblečenie vyjadruje to, čo chce komunikovať s okolím. The post Stará dobrá klasika: Muži by sa mali inšpirovať nadčasovými vecami vo svojom šatníku appeared first on WomanMan.

Grafton Slovakia: Pracovný pohovor? Zabudnite na červenú, žltú či fialovú

29.11.2019 12:02 Chystáte sa na pracovný pohovor? Radšej zabudnite na červenú, žltú či fialovú farbu oblečenia, radia personalisti. Zároveň odporúčajú, že nič nepokazíte hnedou, tmavšou modrou či umiernenou zelenou. Samozrejme, klasikami najmä v odvetviach, ktoré sú vo svojej podstate formálnejšie, zostávajú čierna, šedá a biela. „Čierna je farbou autority a moci. Ľudia v nej pôsobia štíhlejšie, ale najmä štýlovo a profesionálne. The post Grafton Slovakia: Pracovný pohovor? Zabudnite na červenú, žltú či fialovú appeared first on WomanMan.

Jubilejný 20. ročník dobročinného Plesu v opere otvoria operné árie

29.11.2019 12:02 Dobročinný Ples v opere odštartuje nadchádzajúcu plesovú sezónu jubilejný dvadsiaty raz. Tristo párov vzácnych hostí z oblasti kultúry, športu, medicíny, podnikania a spoločenského života čaká opäť unikátny program. Úvodný ceremoniál bude tentokrát prepojený s operou, ktorá je neodmysliteľne spätá s dobročinným Plesom v opere ako aj s historickými priestormi Opery Slovenského národného divadla, v ktorých sa toto významné spoločenské podujatie koná The post Jubilejný 20. ročník dobročinného Plesu v opere otvoria operné árie appeared first on WomanMan.

Milé blondínky, povedzte nie žltým a oranžovým odleskom!

29.11.2019 09:02 Všetky ženy s rôznymi blond odtieňmi, či šedivými vlasmi trápi jeden veľký problém, nechcené odlesky. Nezúfajte, L’Oréal Paris na trh prichádza s novým riešením, šampónom Purple Shampoo. Rad vlasovej kozmetiky Elseve Color-Vive rozšíril svoje rady o túto fialovú novinku. Určená je nielen pre blondínky, ale aj brunetky, ktoré sa chcú zbaviť teplých žltých a oranžových tónov. Zloženie obohatené o fialové The post Milé blondínky, povedzte nie žltým a oranžovým odleskom! appeared first on WomanMan.

Láska ide cez žalúdok

28.11.2019 23:33 Čo sú to afrodiziaká a ako prežívame zaľúbenosť? Naozaj ide láska cez žalúdok? Na tieto a mnohé ďalšie otázky ponúka odpovede najnovšia kniha známej etnologičky Kataríny Nádaskej Afrodiziaká v slovenskej kuchyni. Nájdete v nej tiež niekoľko desiatok receptov, ktoré napísali zaľúbenci na Slovensku pre vyvolených svojho srdca. Ich neodmysliteľnou súčasťou sú afrodiziaká, ktoré sprevádzajú ľudstvo odpradávna a aj The post Láska ide cez žalúdok appeared first on WomanMan.

Česko-nemecké šperkárstvo HALADA už aj v Bratislave

28.11.2019 23:33 Atmosféru svetových nákupov môžu Slováci zažiť už aj na Slovensku. Multibrandové šperkárstvo HALADA otvorilo svoje brány po prvýkrát na Slovensku a to v bratislavskom Avione. Na včerajšom slávnostnom otvorení privítali slovenských zákazníkov za účasti mnohých známych osobností. Na Slovensko po prvýkrát pri tejto príležitosti zavítal aj Gerhard Fritsch, zakladateľ ikonickej šperkárskej značky Capolavoro. Čo nám značka HALADA, The post Česko-nemecké šperkárstvo HALADA už aj v Bratislave appeared first on WomanMan.

Nadopujte pleť prírodnou výživou

28.11.2019 22:01 Pleť v zime výrazne trpí. Chladné sychravé počasie, mráz, prekúrené miestnosti aj nedostatok pobytu na čerstvom vzduchu a málo slnka jej škodia, pokožka stráca vlhkosť, môže byť napnutá a citlivá, s nepekným šedým nádychom. Ako jej pomôcť? Doprajte jej potrebnú výživu prírodnými účinnými látkami.Skvelý je napríklad Nature BIOactive výživný olej českej kozmetiky, postavenej na francúzskych The post Nadopujte pleť prírodnou výživou appeared first on WomanMan.

Zázrak menom morský kolagén

28.11.2019 22:01 Zistite aké má účinky na vaše telo počas chladných mesiacov? V zime užívame rôzne vitamíny a iné doplnky výživy, aby sme naše telo vyzbrojili silnou imunitou. Ale aj keď sme zdraví, niekedy na sebe pozorujeme isté nedostatky, ktoré nás trápia. Môže sa za tým skrývať nedostatkom kolagénu, ktorý je základnou stavebnou bielkovinou nášho tela, označovaný The post Zázrak menom morský kolagén appeared first on WomanMan.

Nenechajte si ujsť otvorenie zimnej sezóny v Tatrách

28.11.2019 16:04 Vianoce už klopú na dvere a zimná sezóna už začala. Prvý sneh už v Tatrách napadol a preto je čas na to, aby každý milovník zimných športov zahájil blížiacu sa sezónu. Príďte preto tento víkend do Jasnej, a zabavte sa na párty vo veľkom štýle. Neopakovateľná párty pohltí naozaj každého. Tento rok sa bude niesť The post Nenechajte si ujsť otvorenie zimnej sezóny v Tatrách appeared first on WomanMan.

Vášaryová, Pauhofová, Koleník a ďalší slávnostne uviedli film ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK

28.11.2019 16:04 Film slovenského režiséra Jakuba Kronera ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK má za sebou úspešnú slovenskú premiéru. Vianočná komédia s hviezdnym hereckým obsadením je plná zvratov, emócií, komických a romantických situácií. Slávnostnej premiéry v bratislavskom nákupnom centre Bory Mall sa zúčastnili aj samotní herci a tvorcovia filmu. Pre Emíliu Vášáryovú išlo o srdcový projekt, keďže celý príbeh a natáčanie The post Vášaryová, Pauhofová, Koleník a ďalší slávnostne uviedli film ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK appeared first on WomanMan.

Ako si zbytočne komplikujete život?

28.11.2019 12:00 Áno, komplikujeme si život v mnohých oblastiach, Či už sú to vzťahy, zdravie, financie, práca. Dušan Kadlec našiel rovných sto spôsobov a pekne ich rozobral v knihe „100 spôsobov, ktorými si zbytočne komplikujeme život“. Je v nej súhrn myšlienok, o ktoré sa delil s fanúšikmi na svojom mimoriadne úspešnom blogu niekoľko rokov. Nájdete v nej tie najpodstatnejšie veci, ktoré sú pre kvalitný, The post Ako si zbytočne komplikujete život? appeared first on WomanMan.

Vyrazte do boja so zákerným zápalom močových ciest. Rozoznáte príznaky?

27.11.2019 20:04 Prvá vec, ktorá väčšinu ľudí napadne v súvislosti so zápalom močových ciest je, že by si mali dôkladne chrániť kríže pred prechladnutím. Nesadať si na studené miesta a počas zimy sa poriadne obliekať. Pokiaľ medzi nich patríte aj vy, pravdepodobne vás prekvapíme. Prechladnutie len vytvára vhodné podmienky na vznik a rozvoj zápalu močových ciest, ale v žiadnom prípade ho The post Vyrazte do boja so zákerným zápalom močových ciest. Rozoznáte príznaky? appeared first on WomanMan.