Rozšírené hľadanie
Streda 23. Október 2024 |
meniny má Alojza
Bulharská metropola pod snehom

24.12.2019 17:33 Sofiu asi nemusím nikomu predstavovať. Táto bulharská metropola sa nachádza v samotnom srdci Balkánskeho polostrova. Na západ od nej ležia všetky krajiny Balkánu a na východ sa rozprestiera celé veľké Bulharsko. Zároveň je to jedno z najväčších a najľudnatejších balkánskych miest a takisto patrí k najstarším mestám Európy. Veď bolo založené pre 3 000 rokmi. Mesto bolo prvotne osídlené jedným z najpočetnejších národov The post Bulharská metropola pod snehom appeared first on WomanMan.

NOVÝ ROZJASŇUJÚCI PÚDER A TÓNOVANÝ BALZAM NA PERY ZNAČKY VICHY

23.12.2019 08:32 Značka Vichy nám pred Vianocami predstavuje hneď niekoľko noviniek. Tešiť sa môžeme na trojfarebný rozjasňujúci púder Minéralblend a tónovaný balzam na pery Naturalblend! Minéralblend – Trojfarebný rozjasňujúci púder Púder v sebe skrýva viaceré hydratačné zložky, vďaka ktorým pleť pôsobí oddýchnuto a sviežo. Jeho tajnou prísadou je kokosový olej, ktorý zaháňa pocit suchej pokožky. Minerálne pigmenty vytvárajú priedušné a zároveň The post NOVÝ ROZJASŇUJÚCI PÚDER A TÓNOVANÝ BALZAM NA PERY ZNAČKY VICHY appeared first on WomanMan.

Boucheron Holiday Campaign odkrýva šperky, ktoré vyrážajú dych

20.12.2019 17:02 Uznávaný šperkársky dom Boucheron do svojej sviatočnej reklamy primiešal tri nosné línie. Svetlá reflektorov si tak túto sezónu užívajú kolekcie Jack de Boucheron, Serpent Boheme a veľkolepá Quatre séria. Na fotografiách a sprievodnom videu vašej pozornosti rozhodne neunikne dominantnosť vybraných šperkov. Dizajnéri ich totiž nechali vyniknúť v plnej kráse. Set zlatých brošní, výrazný doplnok zakrývajúci ženské ramená či The post Boucheron Holiday Campaign odkrýva šperky, ktoré vyrážajú dych appeared first on WomanMan.

Grafton Slovakia: Stay Interview môže mať hodnotu 5-násobku zamestnancovej mzdy

20.12.2019 15:03 Viete, čo je to Stay Interview? Nie? Potom sa nečudujte nadštandardnej fluktuácii vo vašej firme či tíme. Hovorí sa, že nikdy nie je neskoro, ale v tomto prípade to nemusí platiť. Keď totiž včas a naplno nevyužijete benefity, ktoré pre všetky zainteresované strany ponúka tzv. priebežný rozhovor, ľahko sa môže stať, že sa s kľúčovým zamestnancom dostanete The post Grafton Slovakia: Stay Interview môže mať hodnotu 5-násobku zamestnancovej mzdy appeared first on WomanMan.

Hercule Poirot proti zákernej Veľkej štvorke

20.12.2019 13:07 Prvá dáma anglickej detektívky nám vo svojom románe Veľká štvorka z roku 1927 predstavila Hercula Poirota v celkom inom, prekvapivom svetle: slávny detektív v ňom namiesto zvyčajného vyšetrovania prípadu vraždy vo vidieckom sídle zvádza súboj s mimoriadne nebezpečnou medzinárodnou organizáciou, usilujúcou sa ovládnuť svet. Kapitán Arthur Hastings sa po roku a pol dostáva kvôli práci v Južnej The post Hercule Poirot proti zákernej Veľkej štvorke appeared first on WomanMan.

Bratislavská predajňa Footshopu oslávila 3. narodeniny

20.12.2019 11:05 Už sú to tri roky od otvorenia prvej slovenskej predajne známeho streetwearového predajcu. Footshop sa niekoľko rokov u svojich zákazníkov teší veľkému úspechu aj vďaka ponuke exkluzívnych značiek a množstva limitovaných kolekcií, čoho dôkazom bola aj narodeninová oslava na Čulenovej 9. Žiadne narodeniny by sa nezaobišli bez poriadnej narodeninovej oslavy. Inak tomu nebolo ani v The post Bratislavská predajňa Footshopu oslávila 3. narodeniny appeared first on WomanMan.

Do kín prichádza pokračovanie českého komediálneho hitu Špindl 2

20.12.2019 11:05 Pred dvomi rokmi si komédiu Špindl pozrelo v Českej republike a na Slovensku dohromady takmer 400 000 divákov s diváčok. Medzi sviatkami sa v kinách môžete tešiť na voľné pokračovanie, ktoré predstaví celkom nové postavy – užijú si ho teda naozaj všetci milovníci a milovníčky filmovej zábavy. Špindl 2 hľadajte vo vybraných kinách v exkluzívnych predpremiérach od 26. decembra. Silvia je úspešná lekárka The post Do kín prichádza pokračovanie českého komediálneho hitu Špindl 2 appeared first on WomanMan.

ZVIERA UŽ VIAC NIE JE VEC

20.12.2019 11:05 Veta „Zviera nie je vec.“ už dnes na Slovensku, našťastie, nepredstavuje iba bezobsažnú frázu, ale aj zjednodušené zhrnutie veľmi dôležitých zákonných zmien, ktoré určite zaujímajú každého, kto má rád zvieratá, miluje prírodu a záleží mu na tom, aby sa naša spoločnosť v tomto ohľade posunula pozitívnym smerom. O tejto dôležitej téme sme sa rozprávali s právnikom, JUDr. Adamom Nociarom, The post ZVIERA UŽ VIAC NIE JE VEC appeared first on WomanMan.

Hľadáte nevšedný darček? Máme pre vás rozprávkové riešenie, ktoré poteší každého

19.12.2019 21:34 Túžite po dokonalom darčeku, ktorý vám bude vyrobený na mieru? Ak chcete potešiť vašich blízkych, alebo priateľov prekvapením, na ktorý nikdy nezabudnú, máme pre vás tip. Spomienky sú tie, ktoré vám vždy zostanú a nie v poslednom rade tie, ktoré sú aj zachytené. Naše mobily ukrývajú v sebe stovky, priam tisícky fotiek, ktorých sa nechceme The post Hľadáte nevšedný darček? Máme pre vás rozprávkové riešenie, ktoré poteší každého appeared first on WomanMan.

Zázračný stromček a vianočná hra so CinemaCity sú opäť tu

19.12.2019 15:30 Sieť multikín Cinema City Slovensko opäť prichádza s Vianočnou súťažou, pri ktorej rozdáva stovky darčekov každý deň. Vďaka zázračnému stromčeku Cinema City môžete vyhrať stovky darčekov každý deň. Ako súťažiť? Je to jednoduché – stačí sa registrovať na stránke www.vianoce.cinemacity.sk a v priebehu pár sekúnd zistíte svoju výhru. Následne vám na vami zadanú mailovú adresu príde výherný kód, The post Zázračný stromček a vianočná hra so CinemaCity sú opäť tu appeared first on WomanMan.

Leto v americkom národnom parku? Môžeš v ňom pracovať aj ty

19.12.2019 13:32 Amerika je kontinent plný nádherných prírodných krás. Niektoré jej oblasti pripomínajú Slovensko, iné lákajú tým, čo nikde inde vo svete neuvidíte. Mladý študent Adrián Vargončík strávil celé leto prácou v jednom z najkrajších národných parkov v spojených štátoch Sequoia National Park v Kalifornii. Ak sa vyberieš do USA, nezostávaj iba v slávnych mestách ako New York, Chicago či Los Angeles. The post Leto v americkom národnom parku? Môžeš v ňom pracovať aj ty appeared first on WomanMan.

Celeste Buckingham predstavuje príbeh o nekonečnom kolobehu života

19.12.2019 11:31 Speváčka Celeste Buckingham po rušnom a pracovne náročnom lete uzatvára rok singlom a novým videoklipom Time Is Ours. K napísaniu emotívnej skladby ju inšpirovali dva skutočné príbehy, ktoré zažila – narodenie a smrť.   „Time Is Ours je pre mňa veľmi špeciálna a osobná skladba. Vznikala totiž v čase, keď do našej hudobnej rodiny prišiel nový The post Celeste Buckingham predstavuje príbeh o nekonečnom kolobehu života appeared first on WomanMan.

Ako si vybrať dobré a zdravé bývanie?

19.12.2019 09:30 Nová kniha Ako dobre bývať sa v zrozumiteľnej podobe zaoberá bývaním po jednotlivých miestnostiach v byte alebo v dome a ponúka množstvo osobných postrehov aj vedeckých poznatkov o tom, ako si čo najlepšie zariadiť svoj domov. Vychádza z odborných kníh o dizajne s ohľadom na človeka a komforte v interiéri – to všetko od Veroniky Kotradyovej, The post Ako si vybrať dobré a zdravé bývanie? appeared first on WomanMan.

Originálna keramika Hazy Mae

18.12.2019 20:15 Keramika a výrobky z nej oslovujú človeka v súčstnej modernej dobe viac a viac. Hazy Mae vybudovala svoju značku prostredníctvom marketingu na významných obchodných výstavách a spolupracuje s dizajnérmi, interiérovými dekorátormi a butikmi, ktorí zvyšujú expozíciu a vzrušenie o jej funkčnom umení. V jej umení možno nájsť obľúbené módne ikony-ako Coco Chanel,Iris Apfel, Karl Lagerfeld, The post Originálna keramika Hazy Mae appeared first on WomanMan.

ŽENY V IT

18.12.2019 15:36 Ženy a muži sa navzájom skvele dopĺňajú, a to by sa malo odzrkadliť aj v IT sektore. Je to oblasť nie len pre mužov, aj keď si to väčšina ľudí myslí. Ženy vedia do tejto sféry priniesť omnoho viac, ako si viete predstaviť. Iný pohľad, skúsenosti a poznatky. V priloženom videu sa dozviete: Prečo by The post ŽENY V IT appeared first on WomanMan.