Rozšírené hľadanie
Streda 23. Október 2024 |
meniny má Alojza
SILNÉ A KRÁSNE VLASY OPÄŤ POMÔŽU MENIŤ ŽIVOTY

29.07.2019 21:04 Vlasy vedia občas riadne potrápiť nejednu ženu. Ale viete si predstaviť, že by ste o ne prišli? Strata vlasov počas chemoterapie psychicky zatrasie každou onkologickou pacientkou. Postupne môže viesť k strate sebadôvery, psychickej pohody, spoločenskej aktivity či chuti do života. Keďže kúpa novej parochne znamená pre rodinu ďalšiu finančnú záťaž, žena – pacientka sa často radšej The post SILNÉ A KRÁSNE VLASY OPÄŤ POMÔŽU MENIŤ ŽIVOTY appeared first on WomanMan.

Stavte na dokonalý letný make-up na každú príležitosť od AVONu!

29.07.2019 21:04 Make-up prirodzený ako vaša druhá koža.Spoločnosť AVON Cosmetics predstavuje nový make-up s kašmírovým efektom a ochranným faktorom značky Luxe ideálny na horúce letné počasie. V lete si ho zamilujete! Zmatňujúci efekt, kašmír, ochranný faktor či technológia rozptýlenia svetla. To je nový ultraľahký make-up s OF10 Luxe od AVONu, ktorý poskytuje prirodzený vzhľad a príjemne sa nosí. Ultraľahký make-up s kašmírovým The post Stavte na dokonalý letný make-up na každú príležitosť od AVONu! appeared first on WomanMan.

Prírodné opaľovacie krémy. Prečo sa strániť chémie?

29.07.2019 21:04 Neustále počúvame o škodlivom slnečnom žiarení, ktoré môže spôsobiť vážne ochorenia kože a o tom, že sa máme pred spálením chrániť opaľovacími krémami s dostatočným ochranným faktorom. Pre každého z nás sa tak stalo automatickou záležitosťou, že si pred pobytom na slnku kupujeme “slnečnú kozmetiku”. No zamysleli ste sa niekedy nad zložením týchto výrobkov? Tak The post Prírodné opaľovacie krémy. Prečo sa strániť chémie? appeared first on WomanMan.

Grilovaná panenka s ľahkým zemiakovým šalátom

29.07.2019 21:04 Ani v lete vás nenecháme bez inšpirácie. Tentokrát sme využili krásne počasie a rozpálili gril. Vzniklo z toho niekoľko výborných jedál a tu je prvé z nich – grilovaná panenka. Čas prípravy: 30 minút Počet porcií: 2 Budeme potrebovať: 200 g bravčovej panenky 4 plátky parmskej šunky 2 polievkové lyžice olivového oleja 2 polievkové lyžice The post Grilovaná panenka s ľahkým zemiakovým šalátom appeared first on WomanMan.

Patríte medzi milovníkov syrov?

29.07.2019 21:04 Táto cyperská pochúťka vás potom určite poteší Je to zdravé, podčiarknuté gréckym slnkom, ale aj jedinečnosťou a neodolateľne rafinovanou chuťou. Čo je to? No predsa syr halloumi! A ak premýšľate nad tým, ako povýšiť svoj letný jedálniček na ešte vyšší level, práve vďaka tomuto syru trafíte klinec priamo po hlavičke. Grécko je totižto krajina nielen plná slnka, The post Patríte medzi milovníkov syrov? appeared first on WomanMan.

Štýlové letné náušnice

29.07.2019 21:04 Opulentné, minimalistické, či pestrofarebné. Reč je o náušniciach, pri ktorých sa toto leto medze skutočne nekladú. Vyberajte podľa toho, čo sa vám páči a čo vám skutočne pristane. Smelo do toho! Kruhy Kruhové náušnice hlásia toto leto svoj veľký comeback! Nosiť sa budú v klasickej striebornej, či zlatej verzii a tiež v rôznych veľkostiach. Tento raz získali nádych elegancie The post Štýlové letné náušnice appeared first on WomanMan.

Najlepší kávový drink na svete má Costa Coffee

29.07.2019 21:04 To tu dlho nebolo. Mladá baristka z Costa Coffee sa asi najskôr riadila heslom: „prísť, vidieť, zvíťaziť“. Naďa Krejčíčková pracuje v Costa Coffee ešte len 2 roky, ale baristický talent nezaprie. Za túto dobu stihla vyhrať súťaž Barista roka 2018 a zároveň aj súťaž Lagardere Foodservice Championship 2019. Víťazný kávový drink, ktorý v poslednej súťaži namiešala, je spojením The post Najlepší kávový drink na svete má Costa Coffee appeared first on WomanMan.

Annabelle Minerals predstavuje trendy v líčení nielen na leto. V jednoduchosti je totiž krása

29.07.2019 21:04 Súčasná doba je veľmi benevolentná. Vraciame sa k prirodzenej farbe vlasov, obliekame ležérny štýl a v líčení dávame prednosť prirodzenému nude mejkapu. Okrem toho v lete všetky ženy túžia po kozmetických produktoch, ktoré hlavne dlho vydržia. Vysoké teploty sú nepriateľom číslo jeden. Značka Annabelle Minerals si zakladá na štyroch základných prvkoch svojej prírodnej kozmetiky, ktoré The post Annabelle Minerals predstavuje trendy v líčení nielen na leto. V jednoduchosti je totiž krása appeared first on WomanMan.

OSLÁVTE MEDZINÁRODNÝ DEŇ PRIATEĽSTVA V STARBUCKS!

29.07.2019 21:04 Predposledný júlový deň patrí celosvetovej oslave priateľstva. V Starbucks sme sa však tento rok rozhodli oslavovať priateľstvo celý jeden týždeň, a tak v termíne od 30. júla do 6. augusta môžete svojho kamaráta pozvať na 1+1 nápoj zdarma vo všetkých kaviarňach Starbucks. Pozvite svojich kamarátov do Starbucks, užite si spoločné chvíle a vychutnajte si niektorú z osviežujúcich letných noviniek! Momenty The post OSLÁVTE MEDZINÁRODNÝ DEŇ PRIATEĽSTVA V STARBUCKS! appeared first on WomanMan.

LETO EŠTE NEKONČÍ – AJ VY MÔŽETE BYŤ ŠIK V PLAVKÁCH BEZ OHĽADU NA VAŠU POSTAVU

29.07.2019 21:04 Zabudnite tento rok na svoje strachy a obavy pri vode a na pláži. Šik v plavkách môže byť každá žena, stačí si len zvoliť ten správy typ a strih plaviek, ktorý zvýrazní prednosti a skryje prípadné nedostatky. Ako na to, poradí štylistka. Milé dámy, v prvom rade si uvedomte, že nikto z nás nie je dokonalý. A v tom druhom, že pri kúpe plaviek The post LETO EŠTE NEKONČÍ – AJ VY MÔŽETE BYŤ ŠIK V PLAVKÁCH BEZ OHĽADU NA VAŠU POSTAVU appeared first on WomanMan.

SILNÉ A KRÁSNE VLASY OPÄŤ POMÔŽU MENIŤ ŽIVOTY

26.07.2019 00:07 Vlasy vedia občas riadne potrápiť nejednu ženu. Ale viete si predstaviť, že by ste o ne prišli? Strata vlasov počas chemoterapie psychicky zatrasie každou onkologickou pacientkou. Postupne môže viesť k strate sebadôvery, psychickej pohody, spoločenskej aktivity či chuti do života. Keďže kúpa novej parochne znamená pre rodinu ďalšiu finančnú záťaž, žena – pacientka sa často radšej

Stavte na dokonalý letný make-up na každú príležitosť od AVONu!

26.07.2019 00:07 Make-up prirodzený ako vaša druhá koža.Spoločnosť AVON Cosmetics predstavuje nový make-up s kašmírovým efektom a ochranným faktorom značky Luxe ideálny na horúce letné počasie. V lete si ho zamilujete! Zmatňujúci efekt, kašmír, ochranný faktor či technológia rozptýlenia svetla. To je nový ultraľahký make-up s OF10 Luxe od AVONu, ktorý poskytuje prirodzený vzhľad a príjemne sa nosí. Ultraľahký make-up s kašmírovým

Prírodné opaľovacie krémy. Prečo sa strániť chémie?

26.07.2019 00:07 Neustále počúvame o škodlivom slnečnom žiarení, ktoré môže spôsobiť vážne ochorenia kože a o tom, že sa máme pred spálením chrániť opaľovacími krémami s dostatočným ochranným faktorom. Pre každého z nás sa tak stalo automatickou záležitosťou, že si pred pobytom na slnku kupujeme “slnečnú kozmetiku”. No zamysleli ste sa niekedy nad zložením týchto výrobkov? Tak

Grilovaná panenka s ľahkým zemiakovým šalátom

26.07.2019 00:07 Ani v lete vás nenecháme bez inšpirácie. Tentokrát sme využili krásne počasie a rozpálili gril. Vzniklo z toho niekoľko výborných jedál a tu je prvé z nich – grilovaná panenka. Čas prípravy: 30 minút Počet porcií: 2 Budeme potrebovať: 200 g bravčovej panenky 4 plátky parmskej šunky 2 polievkové lyžice olivového oleja 2 polievkové lyžice

Patríte medzi milovníkov syrov?

26.07.2019 00:07 Táto cyperská pochúťka vás potom určite poteší Je to zdravé, podčiarknuté gréckym slnkom, ale aj jedinečnosťou a neodolateľne rafinovanou chuťou. Čo je to? No predsa syr halloumi! A ak premýšľate nad tým, ako povýšiť svoj letný jedálniček na ešte vyšší level, práve vďaka tomuto syru trafíte klinec priamo po hlavičke. Grécko je totižto krajina nielen plná slnka,