Rozšírené hľadanie
Streda 23. Október 2024 |
meniny má Alojza
Domáce pleťové masky

31.08.2019 15:30 Horúce letné počasie dá našej pokožke poriadne zabrať. Vietor, slnko, či morská soľ sa na ňu s istotou podpíšu. Preto začnite s jej ošetrovaním niečo robiť už teraz. Tentokrát však zabudnite na tégliky s kozmetikou, ktoré sú často plné chémie. Spoľahnite sa na suroviny z chladničky, ši špajze. Vyrobte si domáce pleťové masky, po ktorých The post Domáce pleťové masky appeared first on WomanMan.

Sladké raňajky a osviežujúce Frostina – to je leto v Costa Coffee

31.08.2019 15:30 Leto je horúce, príďte sa schladiť. Okrem ľadových Frostin ochutnajte aj tradičné portugalské koláčiky Pastel de Nata a Marhuľovo limetkový rez, ktoré sú v ponuke Costa Coffee nové. Pastel de Nata – chuť Portugalska Malé, sladké a chutné. Reč je o tradičných raňajkových koláčikoch, ktoré pochádzajú z Portugalska, kde boli prvýkrát pripravené v 19. storočí a to v lisabonskej The post Sladké raňajky a osviežujúce Frostina – to je leto v Costa Coffee appeared first on WomanMan.

Posolstvo skvelej zábavy s Kinder Bueno Tarotové karty

31.08.2019 07:35 Čo nás stretne v budúcnosti, to nik s istotou nevie. Že vás ale s limitovanou edíciou Kinder Bueno čakajú sladké chvíle pohody, je zaručené. Teraz sa navyše môžete pobaviť limitovanou edíciou tyčiniek s tarotovými kartami a ich posolstvom, ktoré skrýva každé balenie tyčiniek. Tak poďte zábave v ústrety a poodhaľte tajomstvo vašej karty práve teraz. S The post Posolstvo skvelej zábavy s Kinder Bueno Tarotové karty appeared first on WomanMan.

Šaty na svadbu aj do divadla – v ktorých budete in?

31.08.2019 07:35 Leto je obdobím svadieb a festivalov. Tiež ste v schránke našli pozvánku na svadbu? Aké šaty si však na seba vziať – krátke, či dlhé? A s čím ich zladiť? Poradíme vám s výberom.Čaká vás udalosť, na ktorú sa len tak nezabúda – svadba vašej kamarátky. A vy nemáte zdanie, čo si obliecť. Aké šaty The post Šaty na svadbu aj do divadla – v ktorých budete in? appeared first on WomanMan.

Nová vôňa značky Jean Paul Gaultier, La Belle vám spríjemní jeseň

29.08.2019 14:35 Patríte medzi ženy, ktoré s každým ročným obdobím siahajú po novej vôni? Ak áno, máme pre vás skvelý tip. Jean Paul Gaultier svojím fanúšikom predstavuje La Belle, orientálny parfum pretkaný šťavnatou esenciou hrušky, vetiveru a jemnej vanilky. Tvárou tejto novinky je nemecká kráska, Daphne Groeneveld, ktorá značku preslávila ako „Classique girl“ v roku 2016. Súčasnou kampaňou ju The post Nová vôňa značky Jean Paul Gaultier, La Belle vám spríjemní jeseň appeared first on WomanMan.

TOP BLOGGERS: Chiara Ferragni

29.08.2019 12:07 Ak majú fashion blogerky cieľ, ktorý by vo svojej profesionálnej kariére chceli dosiahnuť, tak je to potom úspech talianskej influencerky Chiari Ferragni. Táto 32 ročná blogerka, podnikateľka a návrhárka dosiahla všetko, po čom túžila. Ako v pracovnom, tak aj v súkromnom živote. Všetko to začalo v roku 2009, kedy si neznáme, módou opantané dievča založilo blog s názvom The Blonde The post TOP BLOGGERS: Chiara Ferragni appeared first on WomanMan.

Libre by Yves Saint Laurent: Nechajte sa očariť vôňou slobody

29.08.2019 12:07 Ikonická značka Yves Saint Laurent svetu predstavuje novú dámsku vôňu, Libre. Navrhnutá bola majstrami parfumérmi, Anne Flipo a Carlosom Benaim. Cieľom tohto kreatívneho spojenia bolo vymazať hranice medzi mužským a ženským svetom. Libre je určená pre ženu, ktorá sa nebojí provokovať a nasledovať svoj cieľ až dokonca. Žije na hrane. Posúva hranice. Experimentuje. Taká je Libre Woman, ako The post Libre by Yves Saint Laurent: Nechajte sa očariť vôňou slobody appeared first on WomanMan.

Alexander Wang a Bulgari svetu predstavili novú kolekciu kabeliek!

28.08.2019 13:32 Spolupráca amerického dizajnéra s talianskym módnym domom predstavuje nosnú časť ich “Serpenti Through the Eyes Of ” kolekcie. Hlavným úmyslom bolo priviesť späť k životu Ikonickú Serpenti Forever Bag, čo sa aj podarilo. Výsledkom je séria kabeliek v rôznych farbách, tvaroch a veľkostiach, všetky „spečatené“ sponou v tvare hadej hlavy.    Pri navrhovaní dizajnéri mysleli na všetky typy žien a rôzne The post Alexander Wang a Bulgari svetu predstavili novú kolekciu kabeliek! appeared first on WomanMan.

Značka Massimo Dutti sa vydáva na dlhú cestu s Grace Elizabeth

28.08.2019 11:02 Massimo Dutti venovala svoju aktuálnu F/W kampaň všetkým ženám, ktoré milujú ruch mestskej džungle a nezľaknú sa žiadnych prekážok, ani nepriaznivého počasia. Návrhári značky stavili na istotu. Túto jeseň v jej butikoch nebudú chýbať nadčasové kúsky, ako trenčkot, nepremokavý plášť, kašmírový sveter, vysoké kozačky a opasky pre zvýraznenie ženského pásu. To všetko v prírodných khaki farbách. Tvárou kampane sa The post Značka Massimo Dutti sa vydáva na dlhú cestu s Grace Elizabeth appeared first on WomanMan.

Novinka z dielne Lancôme, L’Absolu Rouge Ruby Cream rúž!

28.08.2019 11:02 Zažiarte výraznými perami dlhšie než ste zvyknutá a ukážte svojmu okoliu aká v skutočnosti ste. Okoreňte si jeseň žiarivým rúžom inšpirovaným drahokamom. Nový rad L’Absolu Rouge Ruby Cream predstavuje piate pokračovanie L’Absolu Rouge príbehu. Na rozdiel od predchádzajúcej rady v sebe nesie o 25% vyššiu pigmentáciu. Nové zloženie svojim zákazníkom sľubuje dlhotrvácne a intenzívne krytie vo všetkých 15 odtieňoch. Luxusný The post Novinka z dielne Lancôme, L’Absolu Rouge Ruby Cream rúž! appeared first on WomanMan.

Najlepšou praxou je vlastné podnikanie. Študenti sa ho však boja

28.08.2019 11:02 Po vlastnom podnikaní túži mnoho ľudí, študentov nevynímajúc. Skutočne sa ich však k tomuto kroku odhodlá len pár. Biznis je pre mladých ľudí veľká neznáma a nechcú riskovať. Akýkoľvek samostatný projekt už v priebehu štúdia, aj ten nevydarený, je pritom podľa kariérnych poradcov cennou praxou. „Vlastné podnikanie je skúsenosť, ktorá je porovnateľná s niekoľkými teoretickými kurzami. Študent sa The post Najlepšou praxou je vlastné podnikanie. Študenti sa ho však boja appeared first on WomanMan.

Túžite po kabriolete? Teraz je ideálny čas

28.08.2019 11:02 Ceny športových áut a kabrioletov koncom letnej sezóny tradične klesajú.Mnohí fanúšikovia športových vozidiel a kabrioletov si tieto autá kupujú hneď začiatkom jarného obdobia a chcú si letnú sezónu poriadne užiť. Musia si ale priplatiť. Naopak začiatok školského roka prináša ideálne obdobie, kedy si môžete takýto zaujímavý kúsok zaobstarať. Ceny koncom leta mierne klesajú, pretože predajcovia potrebujú uvoľniť priestor The post Túžite po kabriolete? Teraz je ideálny čas appeared first on WomanMan.

Budete mať bezpečné sexy leto? Urobte si test!

27.08.2019 13:02 Vzduch vonia letom, vábi naše pohlavné bunky. Túžba s niekým sa pomilovať je nezadržateľná. Viete byť ale pri sexe zodpovední? Otestujte si znalosti, či sa vám podarí preskákať do konca prázdnin chránení pred neželaným tehotenstvom. Pamätáte sa, akú ochranu ste s polovičkou použili pri prvom milovaní? a., Ochranu sme neriešili, bolo to rýchle, mali sme The post Budete mať bezpečné sexy leto? Urobte si test! appeared first on WomanMan.

Na zázraky jednoducho majú nos!

27.08.2019 13:02 Zdravotní klauni chodia z nemocnice do nemocnice a rozveseľujú ťažko či smrteľne chorých. Teraz spísali 32 krátkych príbehov, ktoré sú neuveriteľne dojímavé a nabité emóciami. Na zázraky máme nos. Knižku poviedok pokrstili v Uličke slávnych nosov počas Festivalu humoru a satiry Kremnické Gagy. Krstné mamy Emília Vášáryová a Zuzana Kronerová pokrstili novú knihu bublinami z bublifuku aj za The post Na zázraky jednoducho majú nos! appeared first on WomanMan.

TOP BLOGGERS: Julie Sarinana

27.08.2019 11:00 Prinášame vám čerstvú dávku inšpirácie z ďalekej Kalifornie. Počuli ste už o úspešnom módnom blogu Sincerely Jules? Jeho autorka Julie Sarinana založila prvú online verziu vo februári 2009. Zo začiatku šlo o módny denník, v ktorom svojim followerom prezentovala outfity plné farieb, vzorov a vintage kúskov. Jej štýl sa z roka na rok zlepšoval, vďaka čomu ju začali oslovovať známe svetové The post TOP BLOGGERS: Julie Sarinana appeared first on WomanMan.