Rozšírené hľadanie
Streda 23. Október 2024 |
meniny má Alojza
Čierna kuchyni pristane!

30.09.2019 16:03 V oblasti výroby nábytku a dizajnu sa čierna stala novou bielou a tento trend prenikol aj do sveta kuchýň. Absolútnym hitom sú netradičné povrchy ako sklo a dekory z mramoru či kovu a tmavé farby. Biely kuchynský nábytok kraľoval kuchyniam celé roky, no jeho éra sa pomaly končí. „Predpovede dizajnérov kuchynského nábytku sa naplnili, popularita bielej začala v priebehu The post Čierna kuchyni pristane! appeared first on WomanMan.

Dobre sa pozrite do zrkadla – čo všetko o vás prezradí vaša pleť?

30.09.2019 16:03 Vraví sa, že oči sú zrkadlom do duše, no dermatológovia potvrdia, že takisto nás prezrádza aj pleť. Odráža sa na nej náš životný štýl, pracovné tempo i psychický stav, a samozrejme, aj naša starostlivosť o ňu. Základom je každodenný prístup a pokiaľ sa objavia nejaké nedostatky, šikovnosťou modernej medicíny sa dajú odstrániť. Ideálna terapia existuje Lekárka Alexandra Rozborilová je The post Dobre sa pozrite do zrkadla – čo všetko o vás prezradí vaša pleť? appeared first on WomanMan.

Svet bojuje s nedostatkom vody – trpia najmä deti

29.09.2019 12:07 Voda je pre ľudský život nevyhnutná. Podľa Svetovej zdravotníckej organizácie a UNICEF však 2,1 miliardy ľudí nemá v domácnosti prístup k bezpečnej a čistej vode a takmer 844 miliónov ľudí na celom svete nemá prístup k čistej pitnej vode vôbec. Problém dodržiavať pitný režim majú najmä deti, ktoré sú chorobami z kontaminovanej vody ohrozené The post Svet bojuje s nedostatkom vody – trpia najmä deti appeared first on WomanMan.

Podeľte sa o vaše zážitky aj s ostatnými na webe

28.09.2019 16:00 V dnešnej rýchlej dobe a vo svete sociálnych sietí je oslobodzujúce mať koníčky, ktoré vás spájajú s priateľmi a so svojím okolím. Veľkým trendom sa stávajú rôzne komunitné záujmové krúžky, kde sa stretávajú ľudia s rovnakými koníčkami  ako napríklad šachové kluby, spolok ručných prác alebo rôzne amatérske športové kluby. Každá menšia alebo väčšia skupina ľudí potrebuje navzájom komunikovať a odovzdať The post Podeľte sa o vaše zážitky aj s ostatnými na webe appeared first on WomanMan.

Jesenná móda a´la britská lady

28.09.2019 11:37 Dodajte svojmu šatníku kúsok šarmu a využite dodatočnú zľavu počas WO&MAN DAY.  Vôňa padajúceho lístia, horúci čaj a teplá deka. S ideálnou jesennou idylkou sa do šatníka vracajú aj klasické materiály ako tartan a tvíd. Nenechajte ich len na teplých dekách a kabátoch. Hrejivé látky sa udomácnili aj na sakách, sukniach či doplnkoch. Vychutnajte si ich hoci aj ku čaju The post Jesenná móda a´la britská lady appeared first on WomanMan.

Tento mikrodrink je skvelým spoločníkom na každej nezabudnuteľnej párty

27.09.2019 20:41 Na trh prichádza unikátna čierna novinka NERO, ktorá svojou tajomnou chuťou očarí každého. Nová nezameniteľná chuť je čiernou ovcou v rodine Waterdrop. Je dokonalým drinkom na každú zábavu, bohatý na minerály a vitamíny na povzbudenie. Tento nápoj dostane telo rýchlo do kondície vďaka jedinečnému spojeniu povzbudzujúceho extraktu z kolového orecha a výťažku z guarany, ktorá dodáva The post Tento mikrodrink je skvelým spoločníkom na každej nezabudnuteľnej párty appeared first on WomanMan.

Letná brigáda v USA? Naplánujte si ju už dnes

27.09.2019 14:33 Leto plné slnka, vody a zážitkov je za nami. Všetci študenti sa pomaly vracajú do školského kolobehu. Svetielkom na konci tunela je ukončenie ďalšieho ročníka a nasledujúce leto. Ak rád spoznávaš zaujímavých ľudí a miluješ cestovanie, už teraz si môžeš plánovať leto v Amerike. Pokiaľ snívaš o tom, že stráviš celé leto v krajine neobmedzených možností, spoznáš skvelých The post Letná brigáda v USA? Naplánujte si ju už dnes appeared first on WomanMan.

Jeseň 2019 v podaní Ralpha Laurena

27.09.2019 12:31 Ak vám v jesennej kolekcii venovanej Rachel Greenovej chýbala štipka elegancie, malo to svoj dôvod. Módny návrhár Ralph Lauren totiž pripravil 2 nosné kolekcie pre jeseň 2019. Predstavujeme vám eleganciu v podaní Taylor Hill. Známa modelka sa stala tvárou tuxedo kampane, v ktorej predvádza vysoko kvalitné modely inšpirované pánskym svetom luxusu. V ponuke nájdete obleky v rôznych farbách, motýliky, vesty The post Jeseň 2019 v podaní Ralpha Laurena appeared first on WomanMan.

Štýlové kabáty na chladnejšie dni

26.09.2019 19:00 Horúce letné dni sú u konca, ale módna zábava pokračuje. Pripravte sa na príchod chladnejšieho obdobia a kúpte si kabát, ktorý má štýl. Trenčkoty, voľné kabáty v nadmerných veľkostiach, kožené bundy, semišové peleríny aj umelá koža – to všetko a ešte viac bude tento rok na jeseň trendy.Po vlne extrémnych horúčav je studené daždivé počasie The post Štýlové kabáty na chladnejšie dni appeared first on WomanMan.

Aj dlhé vlasy si zaslúžia dokonalú starostlivosť a prirodzený, no skvelý vzhľad

26.09.2019 15:00 Moderné trendy sa odkláňajú od uhladeného vzhľadu a chcú odrážať viac individuality, odpútavajú sa od rutiny, keď bola starostlivosť náročná a zdĺhavá. Klientky s dlhými vlasmi dnes už túžia po prirodzenom vzhľade a pohybe, ktoré možno ľahko dosiahnuť aj doma, navyše by boli rady, keby to v našich uponáhľaných životoch bolo možné urobiť čo najrýchlejšie. Našťastie má Schwarzkopf The post Aj dlhé vlasy si zaslúžia dokonalú starostlivosť a prirodzený, no skvelý vzhľad appeared first on WomanMan.

MAJSELF s novým songom “NEČAKÁM” feat. Martin Cisár odštartoval turné k novému albumu “ROMEO A JUL

26.09.2019 15:00 „ja už na nič nečakám, svet je mojou túžbou“ Len nedávno vydal po 2 rokoch Majself svoj nový album “ROMEO A JULIA” a už tento víkend štartuje k tomuto hudobnému počinu aj turné po Slovensku a v Čechách. Pre svojich fanúšikov si však k tomuto pripravil aj hudobné prekvapenie. Svoje turné štartuje s novým klipom The post MAJSELF s novým songom “NEČAKÁM” feat. Martin Cisár odštartoval turné k novému albumu “ROMEO A JULIA” appeared first on WomanMan.

Čelovka pre lovca

25.09.2019 18:32 Čelovku Ledlenser MH8 ocenia všetci, ktorí potrebujú uprostred divočiny kvalitné svetlo a zároveň musia občas splynúť s prírodou. Má odnímateľné telo. Jednoduchým pohybom odopnete svietidlo z čelenky a máte ručnú baterku. Lítiový akumulátor možno dobíjať pohodlne cez magnetické pripojenie k USB káblu. V prípade núdze ho môžete vymeniť za klasické ceruzkové batérie. Lovci a The post Čelovka pre lovca appeared first on WomanMan.

Sima Martausová prichádza s titulnou piesňou k filmu Malá ríša – Zachovám si svoju tvár

25.09.2019 18:32 Romantická dobová dráma Malá ríša s medzinárodným obsadením sa dostane do našich kín 21. novembra 2019. Titulnú skladbu k filmu s názvom Zachovám si svoju tvár zložila a naspievala skvelá slovenská hudobníčka a skladateľka Sima Martausová, ktorú zaujala práve téma filmu. Vytvorila preto pôsobivý text, v ktorom zvádza boj s vnútornými obavami o zachovanie si The post Sima Martausová prichádza s titulnou piesňou k filmu Malá ríša – Zachovám si svoju tvár appeared first on WomanMan.

Jourdan Dunn je novou tvárou vône Alien od Muglera

25.09.2019 18:32 Všetky vône značky Thierry Mugler spája tajomná magickosť a výraznosť vybraných ingrediencií. Len málokomu ulahodí ich nevšedný obsah, no keď sa tak stane, je to láska na celý život. Parfém Alien – bytosť z iného sveta, sa na trhu po prvýkrát objavila v roku 2005. Od uvedenia sa jej tvárou stali modelky s výraznými črtami tváre a magnetizujúcim pohľadom. Výnimku The post Jourdan Dunn je novou tvárou vône Alien od Muglera appeared first on WomanMan.

Vyhraj víkendový wellness pobyt na Donovaloch!

24.09.2019 19:15 Jeseň máme v plnom prúde… čo tak si ísť oddýchnuť na víkendový pobyt do Hotel Galileo Donovaly