Rozšírené hľadanie
Utorok 22. Október 2024 |
meniny má Sergej
Pero je mocnejšie ako klávesnica

30.11.2020 15:07 V dnešnom zrýchlenom životnom tempe nemáme dostatok času na sebareflexiu, sebapoznávanie a vlastnú tvorivosť, ktorá by nás napĺňala netušeným šťastím. Radšej sa ponoríme do životov facebookových „priateľov“ a kŕmime sa prízemnými banálnosťami. Chopiť sa pera a papiera znamená odhaliť sa. Vo veku neobmedzenej a okamžitej reprodukcie zostáva nádherným len to, čo je jedinečné. Máme pre vás The post Pero je mocnejšie ako klávesnica appeared first on WomanMan.

Potrebujete sa dostať do formy? Zabehnite si a budete spokojní

27.11.2020 18:36 Je beh pre naše zdravie dobrý? Zdá sa, že odpoveď je zrejmá – samozrejme, že áno! V našej dobe, keď viac ako polovica populácie v Európe trpí do istej miery obezitou, sa výhody behu ako univerzálneho a najjednoduchšieho spôsobu zbavenia sa nadbytočných kalórií, javia ako nespochybniteľné. Aby ste ale pochopili, prečo je pre vás a The post Potrebujete sa dostať do formy? Zabehnite si a budete spokojní appeared first on WomanMan.

Budeme sa túto zimu lyžovať?

27.11.2020 13:00 Lyžiarske strediská už zasnežujú svahy, nachystali predperedaj skipasov 2020/2021 a pracujú na podmienkach  bezpečného lyžovania aj počas korony Vhodný čas na zasnežovanie Aj keď sa nevie, aké budú reálne možnosti zimného pobytu na svahoch, lyžiarske strediská v Jasnej a vo Vysokých Tatrách využívajú vhodný čas a už začali zasnežovať. Dôkladná technická príprava lyžiarskych stredísk na zimnú The post Budeme sa túto zimu lyžovať? appeared first on WomanMan.

Dievča za milión Petra Lenartová žiari šťastím! Zverejnila vzácne zábery s rodinou

27.11.2020 13:00 Petra Lenártová sa zviditeľnila v slovenskom šoubiznise najmä vďaka šou Dievča za milión. Po súťaži si prešla veľkou zmenou. Mohli sme ju vidieť v úlohe moderátorky alebo na pódiu v divadle. V roku 2014 mala svadbu so svojou láskou, Mariánom Mokošom v Indii. Momentálne žijú na Cypre. Petra má doma 2 ratolesti, ktoré jej robia najväčšiu radosť. Štvorročná dcérka The post Dievča za milión Petra Lenartová žiari šťastím! Zverejnila vzácne zábery s rodinou appeared first on WomanMan.

Jedinečná multimediálna výstava SNP v Banskej Bystrici

27.11.2020 13:00 Stála expozícia v Múzeu SNP v Banskej Bystrici je jedna z najnavštevovanejších expozícií na Slovensku. Vznikla však pred vyše pätnástimi rokmi a hoci sprostredkúva vzácne dokumenty a unikátne zbierkové predmety, už nezodpovedá súčasným očakávaniam zodpovedajúcim informačnej revolúcii, digitalizácii a komfortnej interaktivity virtuálneho prostredia. Píše o tom aj časopis Krásy Slovenska, v spolupráci s ktorým vám prinášame tieto zaujímavé The post Jedinečná multimediálna výstava SNP v Banskej Bystrici appeared first on WomanMan.

Viete, že na Slovensku zomrie každé štyri hodiny jeden pacient 
s rakovinou pľúc?

27.11.2020 13:00 November je Mesiacom povedomia o rakovine pľúc. Ochorenie, ktoré si na Slovensku každoročne vyžiada viac ako 2 000 ľudských životov, má úzky súvis s fajčením. Rakovina pľúc patrí medzi ťažko liečiteľné onkologické ochorenia. Jedným z dôvodov je aj to, že viac ako polovicapacientov prichádza k lekárovi neskoro, až v štvrtom štádiu ochorenia. Dobrou správou však je, že v posledných rokoch došlo The post Viete, že na Slovensku zomrie každé štyri hodiny jeden pacient 
s rakovinou pľúc? appeared first on WomanMan.

Prieskum potvrdil, že na preventívne prehliadky chceme chodiť. Ľudí na Slovensku neodrádza ani COVID

27.11.2020 10:30 Za posledné dva roky uviedlo účasť na preventívnej prehliadke viac ako 73 % ľudí na Slovensku Za hlavné dôvody pravidelnej návštevy lekára považujú dôležitosť pre zdravie a včasnú liečbu ochorení . Na plánovanú preventívnu prehliadku počas súčasnej pandémie by išla viac ako polovica opýtaných. Tieto závery prináša novembrová vlna kontinuálneho prieskumu „Ako The post Prieskum potvrdil, že na preventívne prehliadky chceme chodiť. Ľudí na Slovensku neodrádza ani COVID-19. appeared first on WomanMan.

Vianoce na Mixit sú istota: voňavý mix aj darčekový set budú. A chrumkavá novinka tiež!

26.11.2020 18:32 Superhrdinovia a superhrdinky budú pre Mixit vždy zdravotníci. Ale napriek tomu, ak sa vám počas Lockdownu, Vianoc a zimy podarilo nepribrať ani deko, radíte sa medzi nich tak trochu tiež. Ak však patríte skôr medzi obyčajných, o niečo ťažších smrteľníkov, nezúfajte! Mixit ponúka celý rad chrumkavých produktov, ktoré uspokoja vaše chuťové bunky aj ručičku The post Vianoce na Mixit sú istota: voňavý mix aj darčekový set budú. A chrumkavá novinka tiež! appeared first on WomanMan.

Kvetinové „créme de la créme“ vo vašej kúpeľni

26.11.2020 13:31 Nečakajte, kým vám zima „vlezie“ pod kožu a zahaľte ju do luxusnej telovej starostlivosti Flower Care od značky Dermacol. Jej zloženie je bohaté na regeneračné a vyživujúce zložky pochádzajúce z tých najkvalitnejších ingrediencií a olejov. Vďaka tomu udržiava pokožku tela hydratovanú a chránenú pred podráždením, čo je dôležité najmä v chladnejšom období, kedy pod nánosmi oblečenia často stráca svoju ochrannú lipidovú The post Kvetinové „créme de la créme“ vo vašej kúpeľni appeared first on WomanMan.

Tipy na vianočné kozmetické darčeky

25.11.2020 15:39 Rok sa s rokom zišiel a darčeky na Vianoce sú opäť aktuálne. Stavte na istotu a nechajte sa inšpirovať kozmetickými tipmi pre všetky vekové kategórie. Nestrácajte čas vymýšľaním komplikovaných prekvapení a potešte svojich blízkych užitočnými a kvalitnými produktmi, ktoré iste ocenia. Henkel predstavuje niekoľko produktov z portfólia svojich značiek a upozorňuje na dôležitosť starostlivosti o The post Tipy na vianočné kozmetické darčeky appeared first on WomanMan.

Erika Rein prichádza s novinkou I CARE, ktorú zdobí filmový videoklip

25.11.2020 11:30 Nový singel speváčky Eriky Rein s názvom I Care s filmovým vizuálomvyjadruje komplikovanosť vzťahu, ktorým si v minulosti sama speváčkaprešla. Vo videoklipe sa zhostil hereckej úlohy Matúš Kolárovský známyaj zo seriálu Pán Profesor, či modelingových mól. R&B speváčka Erika Rein, ktorá po úspechu so skladbou Loosing my grounda spolupráci s Danom Kapitánom, prichádza s novou The post Erika Rein prichádza s novinkou I CARE, ktorú zdobí filmový videoklip appeared first on WomanMan.

Lámete si hlavu nad vianočným darčekom pre muža? Máme originálne riešenie

25.11.2020 11:30 Pre mnohých sa blíži najkrajšie obdobie roka a s tým spojené hľadanie tých najlepších darčekov. Každoročne rozmýšľate, čím potešíte svojich blízkych, ale vám už pomaly dochádzajú nápady? Stavíte na overenú chcenú klasiku – kozmetiku, pyžamo, ponožky, alebo vyskúšate niečo nové a nápadité? Väčšina mužov si všetko potrebné kúpi už počas roka a nečaká na príchod Ježiška, čím sa The post Lámete si hlavu nad vianočným darčekom pre muža? Máme originálne riešenie appeared first on WomanMan.

Darčeky, ktoré nesklamú

25.11.2020 11:30 Blížia sa Vianoce a vy si opäť lámete hlavu nad tým, čo poteší a prekvapí vašich blízkych. Prinášame vám pár tipov na netradičné a užitočné darčeky, ktoré obdarovaných nikdy nenenechajú v úzkych. Nechajte sa inšpirovať. LifeSaver Liberty – Unikátny filter na vodu Maximálne efektívna filtračná a čistiace fľaša na vodu na báze pumpy. Odstraňuje z vody baktérie aj The post Darčeky, ktoré nesklamú appeared first on WomanMan.

Igor Piačka – Rozprávky a povesti v Galérii u anjela v Kežmarku

25.11.2020 11:30 Výtvarník Igor Piačka je vynikajúci figuralista. Tvorba maliara, grafika a ilustrátor sa odvíja od najmenších grafických diel – známok, až po monumentálne maľby. História umeleckého života Igora Piačka sa prepojila s Galériou u anjela v Kežmarku výstavou grafík v roku 2007 s názvom Vášeň, neskôr realizoval s galériou veľkú výstavu v Krakove a napokon aj výstavu v Pálffyho paláci v Bratislave . Počas roku The post Igor Piačka – Rozprávky a povesti v Galérii u anjela v Kežmarku appeared first on WomanMan.

Inovatívna novinka pre analýzu vlasov: SalonLab Smart Analyzer

24.11.2020 19:02 SalonLab Smart Analyzer je moderný prístroj, ktorý dokáže detailne analyzovať vnútornú štruktúru vlasu. Funguje na základe infračervenej technológie, ktorá vlasom neškodí, ale vďaka ktorej možno podrobne analyzovať vnútro vlasu. Túto prevratnú novinku nájdete v každom kaderníckom salóne, ktorý chce svojim zákazníčkam dopriať služby starostlivosti o vlasy na mieru a posunúť ich zase o úroveň vyššie. Prístroj kombinuje kadernícku odbornosť The post Inovatívna novinka pre analýzu vlasov: SalonLab Smart Analyzer appeared first on WomanMan.