Rozšírené hľadanie
Streda 23. Október 2024 |
meniny má Alojza
Tretie pokračovanie výstavy Monuments predstavilo čaro analógovej fotografie

28.02.2020 16:31 Bratislavská predajňa známe streetwearového predajcu sa pred pár dňami opäť premenila v kultúrny stánok. Vo Footshope je už dobrým zvykom, že móda a umenie idú ruka v ruke. Putovná výstava Monuments odprezentovala tvorbu fotografa Petra Mercella. Po zastávkach v Bukurešti, Budapešti a Bratislave presunula do stovežatej Prahy. Či už patríte medzi milovníkov módy, umenia alebo tenisiek, The post Tretie pokračovanie výstavy Monuments predstavilo čaro analógovej fotografie appeared first on WomanMan.

OneRepublic sa so svojimi najväčšími hitmi predstavia v Bratislave už túto jeseň!

28.02.2020 12:01 Koncertná jeseň na Slovensku sa rozrastá o ďalšiu zahraničnú hviezdu. Celosvetovo obľúbená americká pop-rocková skupina OneRepublic si to do Bratislavy namieri už v novembri tohto roka. Návštevníkom ponúknu najúspešnejšie skladby naprieč svojou úspešnou hudobnou kariérou. Šestica fešákov, ktorá sa prostredníctvom mnohých úspešných hitov stala za posledné roky idolom mnohých priaznivcov súčasnej modernej muziky, v marci štartuje koncertné turné The post OneRepublic sa so svojimi najväčšími hitmi predstavia v Bratislave už túto jeseň! appeared first on WomanMan.

Jarné potešenie pre naše vlas

27.02.2020 21:01 Nielen naše telo a myseľ, ale aj vlasy dostali cez zimu poriadne zabrať. Akoby z nich každý kúsok zimy vysával krásu, hebkosť a lesk. A je to naozaj tak – na naše krásne vlasy pôsobí mráz, horské slnko aj čiapky.
Prišiel čas im dopriať extra starostlivosť a hydratáciu s maskou z radu Tea Tree Lavender Mint The post Jarné potešenie pre naše vlas appeared first on WomanMan.

!Netradičná SÚŤAŽ!

27.02.2020 19:01 Ako z údiarneÚdiacu pištoľ Smoking gun BSM600 od SAGE na údenie studeným dymom pozná len málokto a je to škoda. Mäsu, zelenine no aj zákuskom či zmrzline vdýchne nenapodobiteľnú a pritom decentnú dymovú arómu. Drevená štiepka z jablone alebo orecha vydrží vám umožní experimentovať s chuťami a vôňami jedla ako nikdy doteraz. Viac info na sagesk.sk. Stačí, ak pod tento The post !Netradičná SÚŤAŽ! appeared first on WomanMan.

Kedy je vhodné začať cvičiť po pôrode?

27.02.2020 16:34 Tehotenstvo je krásne obdobie v živote ženy. Počas neho sa v tele ženy deje mnoho zmien a priberanie je jednou z jeho súčastí. Tie šťastnejšie ženy odchádzajú z pôrodnice s bábätkom a bez tehotenských kilogramov. Väčšina si však berie domov aj nabraté kilogramy. Tréner a autor Začni cvičiť s POHYBom for men a Začni cvičiť s POHYBom for women Ľuboš The post Kedy je vhodné začať cvičiť po pôrode? appeared first on WomanMan.

Prvé jarné novinky Dermacol

27.02.2020 14:33 Ak aj vy už túžobne očakávate príchod skutočnej jari, určite vás potešia informácie o prvých jarných novinkách od značky Dermacol. Sú svieže, voňavé a ako stvorené na jarný reštart. Kokosová vzpruha pre vašu pleť Pôsobí vaša pleť unavene a mdlo? „Naštartujte“ ju pomocou kokosovej vody obsiahnutej v hydratačnej báze pod make-up Coco Splash. Aplikuje sa pred líčením, ale The post Prvé jarné novinky Dermacol appeared first on WomanMan.

SodaStream prichádza s novými farbami. Ktorá sa vám hodí najviac?

27.02.2020 09:00 Priaznivcov farieb a dokonale zladeného interiéru poteší SodaStream s limitovanou edíciou prístrojov SPIRIT. Limitka má navyše rozšírené príslušenstvo v balení. Azda najznámejší prístroj na výrobu perlivej vody pravidelne prichádza na trh s limitovanými sériami. Tentoraz sú to obľúbené prístroje Spirit. Charakterizujú ich: klasické čisté línie, systém Snap-N-Lock pre automatické uchytenie fľaše bez skrutkovania obsluha stlačením jedného tlačidla tichá príprava The post SodaStream prichádza s novými farbami. Ktorá sa vám hodí najviac? appeared first on WomanMan.

ROCKOVÁ BALADA KLAVÍRNEHO SKLADATEĽA MARTINA KRÁĽA SPOJILA DVA VEĽKÉ HLASY V SKLADBE “BEJBY”!

26.02.2020 16:38 Už dlhšiu dobu na hudobnej scéne pribúdajú kvalitní producenti a skladatelia. Po poslednom úspešnom albume „Tvárou v tvár životu“ sa k nim zaslúžene pridal aj klavírny skladateľ Martin Kráľ. Novou emotívnou skladbou „BEJBY“ spojil slovenskú rockovú legendu – Paľa Drapáka a úspešnú muzikálovú herečku – Lenku Rakárovú alias LeRu. Skladba dostala netradičný až infantilný názov, no nie je za The post ROCKOVÁ BALADA KLAVÍRNEHO SKLADATEĽA MARTINA KRÁĽA SPOJILA DVA VEĽKÉ HLASY V SKLADBE “BEJBY”! appeared first on WomanMan.

Chceš nový život? Konečne sa rozhodni!

26.02.2020 10:39 Zaujímavé postavy, napínavý dej a skvelý štýl. Taká je Katarína Gillerová, jedna z najobľúbenejších slovenských autoriek. Doteraz napísala 18 kníh a mnohé staršie sú vypredané a tak vychádzajú v novom, krajšom vydaní. Tak je to aj s jej deviatym príbehom Konečne sa rozhodni. Natália pracuje už dlhé roky v požičovni svadobných šiat a v súkromnom živote stojí pred závažným rozhodnutím. Vydala The post Chceš nový život? Konečne sa rozhodni! appeared first on WomanMan.

Ako dostať telo do ketózy a chudnúť

26.02.2020 10:39 Ketogénna diéta je postavená na fakte, že sacharidy, ako jediné makronutrienty, si naše telo dokáže vytvoriť samé, a nie je teda potrebné sa nimi kŕmiť. Vplyvom nedostatku sacharidov si telo potrebnú energiu odoberá z tukov, a pomocou ketózy ich dokáže veľmi efektívne spalovať na tzv. ketóny. Ako sa ale do ketózy dostať?Obmedzte sacharidy na minimumZákladom The post Ako dostať telo do ketózy a chudnúť appeared first on WomanMan.

Jedli ste už vafle z grilu?

25.02.2020 20:07 Čo je to za otázku – vafle sa predsa na grile robiť nedajú! Vyvedieme vás z omylu. Elektrické grily presunuli klasickú letnú grilovačku pod holým nebom do ktoréhokoľvek ročného obdobia a sprístupnili ju aj tým, ktorí bývajú bez dvora či terasy. Na rozdiel od tých vonkajších ani nezaberajú veľa miesta. Štandardne na elektrickom grile pripravíte to, čo The post Jedli ste už vafle z grilu? appeared first on WomanMan.

Jarné líčenie – trendy 2020

25.02.2020 15:35 „Značka vznikla z lásky. Z lásky k zdraviu, kráse, prírode a k sebe samej. Veď každá žena v sebe nosí krásu – a je len jej vedomé rozhodnutie, ako túto krásu ukáže navonok.“ Módne prehliadky v New Yorku, Londýne, Miláne a Paríži ovládli neónové a pastelové očné tiene. Nebojte sa farieb a vyskúšajte 10 vysoko The post Jarné líčenie – trendy 2020 appeared first on WomanMan.

Slováci majú vzornú finančnú disciplínu

25.02.2020 15:35 Sprísňovanie podmienok poskytovania úverov, ktoré sa začalo v júli 2018, spomalilo tempo ich rastu. Ale iba na chvíľu. Vlani počet zaúverovaných dlžníkov opäť narástol. Pozitívne je, že Slováci sú v splácaní svojich záväzkov disciplinovaní. Klientom, ktorým sa finančná situácia skomplikuje, banka ponúka niekoľko riešení, vďaka ktorým sa vyhnú najhoršiemu.Ekonomika a zlepšujúca sa finančná situácia domácností je naďalej The post Slováci majú vzornú finančnú disciplínu appeared first on WomanMan.

Pozreli sme sa na kĺbovú výživu Alavis Triple Blend – prečo je taká úspešná?

25.02.2020 15:35 Ešte kým začneme, uveďme veci na pravú mieru. Prípravok Alavis Triple Blend je určený pre kone. Výhradne pre kone. Niekedy však bolesť, zúfalstvo alebo odvaha robí s ľuďmi zvláštne veci a bolo to tak aj v prípade tohto doplnku výživy. Ľudia ho začali užívať a ich stav sa evidentne zlepšil. Aby výrobca, ktorý pôsobí The post Pozreli sme sa na kĺbovú výživu Alavis Triple Blend – prečo je taká úspešná? appeared first on WomanMan.

Čo najďalej od hlučného davu

25.02.2020 13:34 Čo môže byť lepšie ako ničím nerušený pobyt v prírode? Prechádzka lesom či turistika po miestach, kde nestretnete živú dušu? Čoraz viac ľudí začína vyhľadávať nehnuteľnosti na kilometre vzdialené od hlavného mesta. Lokality, kde je jediným zdrojom tepla či svetla okolitá príroda. V určitej časti nášho života si totiž každý z nás uvedomí, že silu, ktorú dokážeme prijať The post Čo najďalej od hlučného davu appeared first on WomanMan.