Rozšírené hľadanie
Streda 23. Október 2024 |
meniny má Alojza
Objavte nové vône z kolekcie Attraction od AVONu!

30.04.2020 14:01 Spoločnosť AVON Cosmetics predstavuje nové osobité vône pre ňu a pre neho – Attraction One Fresh Intense, ktoré vás vzájomne prepoja. Sú pre seba stvorené ako dokonalý pár, ktorý svojmu okoliu vysiela signál, že sa vzájomne priťahujú. Dve osobité vône, ktoré vás vzájomne prepoja. To sú novinky Attraction One Fresh Intense od spoločnosti AVON. The post Objavte nové vône z kolekcie Attraction od AVONu! appeared first on WomanMan.

Doprajte pleti prírodný recept pre mladistvý jas s novinkami od AVONu!

30.04.2020 14:01 Spoločnosť AVON Cosmetics rozširuje portfólio pleťovej starostlivosti línie Nutra Effects Ageless o dva nové krémy pre zrelú pleť. Novinky účinkujú ako stopka pre predčasné starnutie a účinne rozžiaria pleť zdravým jasom. Perfektný deň začína dokonalou pleťou. Máte už zrelú pleť? Zistite to! Hlavné znaky a výzvy zrelej pleti sú vrásky a mimické línie, starecké škvrny a suchosť či prvé The post Doprajte pleti prírodný recept pre mladistvý jas s novinkami od AVONu! appeared first on WomanMan.

Samsung pokračuje s víkendovými akciami aj v máji

30.04.2020 14:01 Akčné Samsung víkendy pokračujú aj v priebehu mája. Počas nich môžu záujemcovia získať pri kúpe jedného produktu druhý za zvýhodnenú cenu. Do akciovej ponuky sú zaradené modely Galaxy radu S, Note, A, vybrané tablety a nositeľné zariadenia. Akcia Samsung 1+1 prebieha počas celého mája vždy od piatku do nedele. Ponuka produktov, ako aj kombinácie zliav sa budú každý The post Samsung pokračuje s víkendovými akciami aj v máji appeared first on WomanMan.

KORONAVÍRUS AKO ZÁSAH VYŠSEJ MOCI DO OBCHODNÝCH A SPOTREBITEĽSKÝCH VZŤAHOV

30.04.2020 11:07 Na otázky odpovedá právnik, JUDr. Adam Nociar, MPH, ktorý je špecialistom na obchodnoprávne vzťahy, správne právo a verejné obstarávanie. Je autorom mnohých odborných článkov a venuje sa prednáškovej činnosti vo viacerých oblastiach praktickej aplikácie práva. Čo si môže bežný človek predstaviť pod pojmom „vyššia moc“ a ako tento pojem súvisí s pandémiou koronavírusu? Z právneho hľadiska možno povedať, že The post KORONAVÍRUS AKO ZÁSAH VYŠSEJ MOCI DO OBCHODNÝCH A SPOTREBITEĽSKÝCH VZŤAHOV appeared first on WomanMan.

Ako si užiť čas strávený s deťmi doma?

29.04.2020 19:09 Deti sa najlepšie zahrajú doma. Práve tu cítia lásku a bezpečie a môžu slobodne snívať a objavovať. Hranie sa je však mimoriadne dôležité nielen pre deti, ale aj pre dospelých. Podporuje kreativitu a pomáha nám aj deťom učiť sa a rozvíjať schopnosti. Svoje o to vie aj blogerka Silvia Škultéty, ktorá sa venuje blogu Minidiamond blog, The post Ako si užiť čas strávený s deťmi doma? appeared first on WomanMan.

Správny krok k dokonalej záhrade

29.04.2020 19:09 Pekná záhrada a upravené okolie dotvára celkový dojem každého domu. Jedným z dôležitých estetických a funkčných prvkov sú aj kvalitné záhradné dlažby či platne. Podčiarknu nielen celkový charakter záhrady, ale taktiež zabezpečia stabilitu terás, chodníkov, príjazdových ciest či iných častí domu, ktoré denne využívate. Výrobca stavebných materiálov, spoločnosť Leier Baustoffe SK, má vo svojom portfóliu The post Správny krok k dokonalej záhrade appeared first on WomanMan.

Chorvátske turistické združenie spustilo kampaň #CroatiaLongDistanceLove

29.04.2020 13:10 „Niekedy kvôli okolnostiam, ktoré nedokážeme ovplyvniť nemôžeme byť s tými, ktorých máme najradšej. Niekedy sa musíme držať ďalej od ľudí, miest a vecí, ktoré nás robia šťastnejšími, ktoré v nás zanechajú pocit uspokojenia a naplnia naše srdce láskou. Láska na diaľku nie je nikdy jednoduchá, ale pravá láska prežije. Rovnako, ako sme si istí, že The post Chorvátske turistické združenie spustilo kampaň #CroatiaLongDistanceLove appeared first on WomanMan.

Trápi vás ponorka? Siahnite po karavane!

29.04.2020 10:00 Mať alebo si prenajať karavan v čase, keď je najlepšie sedieť doma, je naozajstnou výhrou. Môžete ho využiť hneď niekoľkými spôsobmi. Zachráni vás aj pred vytečenými nervami, ponorkou či teplákovou kultúrou. Tomu, kto má na dvore karavan alebo si ho na pár dní prenajme, ponorková choroba zaručene nehrozí. V čase, keď je pre všetkých najlepšie sedieť doma, The post Trápi vás ponorka? Siahnite po karavane! appeared first on WomanMan.

Alone dala obraz 6 rokov starej skladbe

28.04.2020 17:38 Okolo kapely Alone bolo chvíľu ticho, no aktuálne sa hlási o slovo. Pred časom nakrútila videoklip ku skladbe, ktorá je už nejaký ten piatok v éteri. Kam patrím sa nachádza na albume Za seba dýcham, ktorý nitrianska skupina vydala ešte v roku 2014. „Je to skladba, ktorá si zaslúžila vlastný obraz. Má čo povedať a boli The post Alone dala obraz 6 rokov starej skladbe appeared first on WomanMan.

Chceš pomôcť svojmu pubu, kaviarni, reštaurácii alebo podporiť umelcov?

28.04.2020 14:43 Pripoj sa k HEINEKEN Slovensko a značka Zlatý Bažant, ktorá podporuje HORECU, umenie aj lekárov. Súčasná situácia v spojení so šíriacim sa ochorením COVID-19 vniesla do každodenného života množstvo zmien. Zároveň ale ukázala spolupatričnosť, priniesla vzájomnú pomoc a podporu. K zástupu tých, čo aktívne pomáhajú, sa pridáva aj pivovarnícka spoločnosť HEINEKEN Slovensko. Pomocnú ruku podáva prostredníctvom rôznorodých The post Chceš pomôcť svojmu pubu, kaviarni, reštaurácii alebo podporiť umelcov? appeared first on WomanMan.

Odborník radí: takto si k športu nájdete cestu

28.04.2020 13:03 Nie každý z nás je rodený športovec s láskou k pohybu. Aj vy ste si už prešli tŕnistou cestou a vyskúšali množstvo športov, ale stále vás to nebaví? Neviete si na šport nájsť čas? Možno ste k tomu všetkému pristupovali len z nesprávneho uhla a pomôže aj malá, zdanlivo banálna zmena. Tréneri sa s týmito problémami stretávajú často, preto sme o užitočné rady požiadali The post Odborník radí: takto si k športu nájdete cestu appeared first on WomanMan.

Žite “Bella Vita”! Talianska značka N.A.E. prichádza s udržateľnými tuhými produktmi na vlasy, pleť

28.04.2020 13:03 Značka N.A.E. predstavuje nové tuhé šampóny, telové a pleťové tuhé mydlá. Zároveň ponúka skvelú alternatívu k tradičným produktom v plastových obaloch a vyjadruje tak svoj postoj k udržateľnosti. Zložky v produktoch značky N.A.E. sú z 99% prírodného pôvodu, bez silikónov a umelých farbív. Ide o rýdzo vegánske mydlá z prírodných a organických ingrediencií. Sú vysoko The post Žite “Bella Vita”! Talianska značka N.A.E. prichádza s udržateľnými tuhými produktmi na vlasy, pleť a telo appeared first on WomanMan.

V Starbucks pristál plameniak

28.04.2020 11:03 Začiatok mája sa v Starbucks bude niesť v znamení ružovej. V limitovanej ponuke totiž uvedie jedinečné Ruby Flamingo Frappuccino. Originálny drink do slnečných dní si nesmiete nechať ujsť! Ruby Flamingo Frappuccino zaujme nielen svojou originálnou ružovou farbou, ale aj výbornou chuťou, ktorú tomuto krémovému nápoju dodáva malinový sirup a kúsky Ruby čokolády. To všetko je zvŕšené ružovou šľahačkou. Svojej farbe The post V Starbucks pristál plameniak appeared first on WomanMan.

Surealisticky New York

28.04.2020 11:03 Len ťažko by sme na svete hľadali mesto s väčšou energiou, mesto, ktoré nikdy nespí, sen miliónov ľudí alebo aj Veľké jablko premenené na magnet či kľúčenku do vrecka, americký New York. Oficiálne je New York nazývaný The City of New York, skrátene New York City. Skladá sa z piatich častí: Brooklyn, Bronx, Manhattan, Queens a The post Surealisticky New York appeared first on WomanMan.

Siemens Healthineers vyvinul rýchly laboratórny test na stanovenie protilátok proti koronavírusu s v

28.04.2020 11:03 Spoločnosť Siemens Healthineers prichádza s novým, rýchlym laboratórnym testom na detekciu prítomnosti IgM a IgG protilátok SARS-CoV-2 v krvi. Test vyznačujúci sa špecificitou a senzitivitou na úrovni 99 % a dostupnosťou výsledku do 14 minút sa začne v máji vyrábať vo veľkom a od júna dodá spoločnosť Siemens Healthineers až 25 miliónov týchto testov mesačne. Tieto sérologické testy budú pomáhať aj na The post Siemens Healthineers vyvinul rýchly laboratórny test na stanovenie protilátok proti koronavírusu s výsledkom do 14 minút. Pomôže aj na Slovensku appeared first on WomanMan.