Rozšírené hľadanie
Utorok 22. Október 2024 |
meniny má Sergej
Chorvátsko otvára hranice pre 10 krajín EÚ a spúšťa web EnterCroatia pre rýchlejší vstup turistov do

30.05.2020 09:02 Dňa 28. mája vláda Chorvátskej republiky prijala rozhodnutie o úplnom otvorení hraníc Chorvátska 10 konkrétnym členským štátom EÚ. Týmto rozhodnutím sú určené členské štáty Európskej únie , ktorých štátni príslušníci pri vstupe do Chorvátskej The post Chorvátsko otvára hranice pre 10 krajín EÚ a spúšťa web EnterCroatia pre rýchlejší vstup turistov do krajiny appeared first on WomanMan.

Tajné vitamínové bomby? Špenát, reďkovky, špargľa a lahôdková cibuľka

28.05.2020 16:32 Záujem o sezónne ovocie a zeleninu stále rastie. Čerstvé ovocie a zelenina zaručujú vysoký obsah minerálov a vitamínov. Na našich poliach sa teraz žne napríklad špenát, reďkovky, špargľa alebo lahôdková cibuľka. Pre niekoho ide o bežné a všedné potraviny. Málokto ale vie, že v obsahu prospešných látok pre naše telo hravo predčia aj veľmi obľúbené avokádo, The post Tajné vitamínové bomby? Špenát, reďkovky, špargľa a lahôdková cibuľka appeared first on WomanMan.

Vážite sa správne? Inteligentná váha vám ustráži viac než len hmotnosť

28.05.2020 12:02 Keď nejde váha dolu, nemusí to ešte znamenať, že nechudnete. Možno sa vážite pričasto. Možno sa vážite nesprávne. A možno máte nevhodnú váhu. Prečítajte si, ako sa správne vážiť a ako si vybrať dobrú váhu. Niekto sa váži pravidelne, niekto tomuto pokušeniu neodolá iba raz za čas. Mnoho výskumov však ukazuje, že ľudia, ktorí sa vážia pravidelne, The post Vážite sa správne? Inteligentná váha vám ustráži viac než len hmotnosť appeared first on WomanMan.

Ženy v jednom kolotoči

27.05.2020 21:33 Stres, ktorý bol v súvislosti s koronavírusom a obmedzeniami všadeprítomný, môže byť spúšťačom radu psychosomatických zdravotných problémov, najčastejšie sú bolesti hlavy, poruchy spánku, bolesť chrbta, zažívacie problémy spojené s bolesťami žalúdka, pálením záhy, plynatosťou alebo poruchami vyprázdňovania. Rovnaký stres môžeme zažívať aj teraz, keď sa život začína vracať do starých koľají. Ženy veľmi často riešia stres jedlom, obvykle nezdravím The post Ženy v jednom kolotoči appeared first on WomanMan.

Nová kampaň značky Zlatý Bažant odkazuje: Podporujme slovenské výrobky

27.05.2020 21:33 Situácia posledných týždňov negatívne zasiahla celý slovenský trh a pre mnohé značky môže mať fatálne následky. Práve v tomto období je dôležité viac ako kedykoľvek predtým, aby slovenský zákazník podporil domáce výrobky, a tým zvýšil ich šancu prežiť na trhu. S touto ideou sa stotožňuje aj značka slovenského piva Zlatý Bažant, a preto jej hlavný odkaz pretavila do svojej The post Nová kampaň značky Zlatý Bažant odkazuje: Podporujme slovenské výrobky appeared first on WomanMan.

Prví turisti už navštívili Národný park Plitvické jazerá a prešli sa hradbami v Dubrovníku

27.05.2020 14:35 Vzhľadom na vynikajúcu epidemiologickú situácii v Chorvátsku sa štátne hranice pomaly, ale isto otvárajú mnohým turistom, ktorí chcú stráviť svoju dovolenku v jednej z chorvátskych destinácií. Vstup do krajiny je teda umožnený všetkým majiteľom nehnuteľností a lodí, ktorí pri prekročení hranice potvrdia svoje vlastníctvo príslušnou dokumentáciou. Umožnené sú aj príchody kvôli ekonomickým a iným obchodným The post Prví turisti už navštívili Národný park Plitvické jazerá a prešli sa hradbami v Dubrovníku appeared first on WomanMan.

Veľké finále série Royalovci

27.05.2020 10:33 Séria Royalovci vychádza v slovenčine dva roky, začalo sa to Papierovou princeznou, pokračoval Prekliaty princ, Palác klamstiev, Padlý dedič a v týchto dňoch vyšiel posledný piaty diel s názvom Rozsypané kráľovstvo. To nadväzuje na šokujúci záver Padlého dediča, kedy došlo k nehode a v príbehu sledujeme najmä problémového sukničkára Eastona. A samozrejme tichú, ale cieľavedomú The post Veľké finále série Royalovci appeared first on WomanMan.

Nelámte si hlavu s lámavosťou vlasov. Nechajte si poradiť od odborníka

26.05.2020 10:32 Zdravé a krásne vlasy sú snom každej ženy, realita je však často iná. Vlasy sú denne vystavované nepriaznivým vplyvom životného prostredia a, bohužiaľ, často aj nešetrnej starostlivosti. To všetko je príčinou ich poškodenia a následnej náchylnosti na lámanie. Igor Sedlák, víťaz súťaže Kaderník roka 2019 v kategórii Dámsky komerčný účes Slovensko a ambasádor vlasovej kozmetiky AUTHENTIC BEAUTY The post Nelámte si hlavu s lámavosťou vlasov. Nechajte si poradiť od odborníka appeared first on WomanMan.

Do každej kuchyne, pre celú rodinu: SodaStream predstavuje letné novinky

25.05.2020 19:04 Najzdravším a ešte stále najlacnejším nápojom je čistá voda. Máme šťastie, že nám tečie z vodovodných kohútikov a nie sme odkázaní na nakupovanie vody v obchode. Napriek tomu sa na Slovensku za rok predá cca 570 miliónov kusov nápojov v jednorazových PET fľašiach, čo je v prepočte viac než 100 kusov na jedného Slováka vrátane bábätiek, pričom najviac je minerálok a stolových The post Do každej kuchyne, pre celú rodinu: SodaStream predstavuje letné novinky appeared first on WomanMan.

Costa Coffee otvára svoje kaviarne s lahodnou jarnou ponukou

25.05.2020 19:04 Po mesiacoch strávených v bezpečí našich domovov sa máme opäť príležitosť stretnúť so svojou rodinou a priateľmi nad lahodnou šálkou obľúbenej kávy. Costa Coffee za prísnych hygienických opatrení opäť otvára všetky svoje kaviarne. So sezónnou ponukou na vás čaká Costa Coffee Kamenné námestie, Aupark aj Eurovea. Signature drink – káva pre mlsné jazýčkyMáte radi sladko-slané kombinácie? The post Costa Coffee otvára svoje kaviarne s lahodnou jarnou ponukou appeared first on WomanMan.

Dusené jahňacie mäso so zeleninou a zemiakmi

25.05.2020 17:12 Počas svojho nákupu sa pri výbere potravín zamerajte na ich pôvod v krajinách Európskej únie. Ideálne je, pokiaľ sa všetka poľnohospodárska produkcia môže spotrebovať pár diesiatok alebo maximálne stoviek kilometrov od miesta výroby. Akékoľvek prevážanie na veľké vzdialenosti navyše významne ovplyvňuje čerstvosť všetkých poľnohospodárkych a potravinárských produktov. S projektom Zrodené v EÚ a v spolupráci s kuchárom Petrom Cvanom ochutnáme The post Dusené jahňacie mäso so zeleninou a zemiakmi appeared first on WomanMan.

Urobte si súkromnú diskotéku so Samsung Party audio

25.05.2020 13:12 Povýšte svoju párty na novú úroveň. Tri novinky postavia na nohy aj tanečné drevo. Samsung predstavuje audio novinku vo svojom portfóliu, ktorá je určená pre domácu zábavu – Samsung Party Audio. Stojanový reproduktor poskytuje okrem perfektného zvukového zážitku aj svetelnú hudbu a oživí tak každý priestor. V ponuke sú dva modely – T50 a T70, z ktorých si vyberú The post Urobte si súkromnú diskotéku so Samsung Party audio appeared first on WomanMan.

Čo všetko hrá rolu pri výbere kabelky?

25.05.2020 05:32 Máme ich hneď niekoľko, no aj tak nám to nestačí a netrvá dlho, kým sa obzeráme po ďalšej novinke do zbierky. Viete však, čo všetko by ste pri výbere mali zohľadniť, aby práve táto kabelka bola tou pravou pre vás? Či už si vyberáte podľa vlastného vkusu alebo dáte prednosť aktuálnym módnym trendom a kabelky The post Čo všetko hrá rolu pri výbere kabelky? appeared first on WomanMan.

Túžite po dokonalej a zjednotenej pleti? Objavte nové kozmetické prípravky, ktoré vám ju pomôžu dosi

24.05.2020 08:32 Ženy v každom veku trápia rôzne farebné či tvarové nedostatky na tvári. Stále hľadajú vhodné kozmetické prípravky, ktoré by im ich pomohli vhodným make-upom potlačiť, zakryť, zjemniť… Dokonalá a zjednotená pleť už nemusí byť len snom. Dekoratívna kozmetika v ponuke spoločnosti GlovUp je exkluzívne vybraná špecialistami, ktorý pre vás našli tie najlepšie produkty. Make-up, kontúrovanie tváre, highlighter, The post Túžite po dokonalej a zjednotenej pleti? Objavte nové kozmetické prípravky, ktoré vám ju pomôžu dosiahnuť. appeared first on WomanMan.

Ako sa „home“ premenil vplyvom koronavírusu na „home office“

22.05.2020 17:03 Aktuálna situácia v spojení so šíriacim sa koronavírusom priniesla na trhu práce mnoho zmien. Firmy aj samotní zamestnanci bojujú s neistotou a nepredvídateľnosťou najbližších mesiacov. Klesá dopyt, stúpa nezamestnanosť. V tomto ohľade znie práca z pohodlia domova ako luxusná dovolenka. No aj práca v podobe „home office“ v sebe skrýva mnoho úskalí. Pre mnohých z nás je dennou realitou už celé týždne. The post Ako sa „home“ premenil vplyvom koronavírusu na „home office“ appeared first on WomanMan.