Rozšírené hľadanie
Utorok 22. Október 2024 |
meniny má Sergej
Costa Coffee otvorila vo VIVO! už 4. kaviareň na Slovensku

30.06.2020 14:03 Britský kaviarenský reťazec Costa Coffee otvoril koncom júna svoju už štvrtú kaviareň na Slovensku. Vašu obľúbenú kávu si tak odteraz môžete vychutnať aj v nákupnom centre VIVO! na Vajnorskej ulici v Bratislave. Lahodná káva na dosahKaviarenský reťazec Costa Coffee od expanzie na slovenský trh v januári 2019 otvoril už prevádzky v Auparku, v Eurovea, na Kamennom námestí a minulý týždeň The post Costa Coffee otvorila vo VIVO! už 4. kaviareň na Slovensku appeared first on WomanMan.

One Step Gel Lacquer: nechty ako od profesionála

30.06.2020 14:03 One Step Gel Lacquer: nechty ako od profesionálaGélové nechty nemusia z rôznych dôvodov vyhovovať každému. Čo by ste však povedali na lak, s ktorým dosiahnete porovnateľný efekt, no bez nežiaducich vedľajších účinkov? Odpoveďou sú nové laky na nechty One Step Gel Lacquer od Dermacol. Viac výdržeHoci nutnosť pravidelných návštev kozmetického salónu odradí od gélových nechtov nejednu ženu, The post One Step Gel Lacquer: nechty ako od profesionála appeared first on WomanMan.

Poznáte huslistku Barboru Botošovú? Práve vydala svoj debutový album Colours of my Soul!

30.06.2020 14:03 Syntéza zdanlivo nespojiteľných žánrov a rytmov. Asi tak by sa dal charakterizovať debutový album huslistky Barbory Botošovej – vnučky legendárneho huslistu Jána Berkyho Mrenicu, ktorý práve vychádza s názvom Colours of my Soul. Barbora Botošová je slovenská huslistka a primáška, interpretujúca rozmanité žánre od World music až po Ethno – Jazz. Pochádza z hudobníckej rodiny. Hudbe sa venujú aj jej The post Poznáte huslistku Barboru Botošovú? Práve vydala svoj debutový album Colours of my Soul! appeared first on WomanMan.

Návaly horúčav a zmeny nálad. Ako sa postaviť k chĺpkom na tvári po menopauze

30.06.2020 14:03 Nie je nič nezvyčajné, keď sa príznaky menopauzy dostavia o niekoľko rokov skôr než k nej dôjde. Priemerný vek posledného krvácania je zhruba 51 rokov. Nepravidelná perióda, návaly horúčavy, nočné potenie, zmeny nálad, zhoršená pamäť, horšia sústredenosť, bolesti hlavy, problémy so spánkom alebo priberanie na váhe – o tomto všetkom sa dobre vie a ženy The post Návaly horúčav a zmeny nálad. Ako sa postaviť k chĺpkom na tvári po menopauze appeared first on WomanMan.

Jana Tomas: Spať denne plnohodnotným spánkom bol pre mňa predtým luxus

30.06.2020 14:03 Opatrenia spojené so šíriacim sa koronavírusom sa postupne uvoľňujú. Po mesiacoch, kedy sme sa museli prispôsobiť novému životnému rytmu plnému obmedzení, zmien a nových situácií, sa tak život postupne takmer vrátil do podoby, na akú sme boli zvyknutí. Ako sa na to s odstupom týždňov pozeráme a čo nám táto nová skúsenosť priniesla do života? Na túto The post Jana Tomas: Spať denne plnohodnotným spánkom bol pre mňa predtým luxus appeared first on WomanMan.

VYCHUTNAJTE SI SVOJU OBĽÚBENÚ KÁVU S MLIEČNYMI ALTERNATÍVAM

29.06.2020 18:06 Mliečne alternatívy majú svojich fanúšikov nielen medzi tými, ktorí majú zo zdravotných dôvodov špecifické požiadavky, ale potešia tiež tých, ktorí hľadajú zdravšiu alternatívu svojich obľúbených nápojov. V Starbucks si môžete svoju obľúbenú kávu vychutnať nielen s klasickým, či bezlaktózovým mliekom, ale tiež so širokou ponukou vegánskych mliečnych alternatív, medzi ktoré teraz pribúda aj obľúbený ovsený nápoj. Cappuccino, The post VYCHUTNAJTE SI SVOJU OBĽÚBENÚ KÁVU S MLIEČNYMI ALTERNATÍVAM appeared first on WomanMan.

Leto s úsmevom a pohárikom kvalitného vína KetoMix

29.06.2020 16:52 Už dávno neplatí, že sa pri nízkosacharidovej diéte musíte vzdať pečiva a príloh. Tak isto neplatí, že je nevyhnutné striktne vynechať alkohol. Aj počas chudnutia si môžete vychutnať pohárik kvalitného českého vína a nemusíte za ním putovať ďaleko. Stačí sa pozrieť na širokú ponuku KetoMix vín a degustovať v pohodlí domova. Vína pochádzajú z vinárstva Altenberk a Vajbar, kde si potrpia The post Leto s úsmevom a pohárikom kvalitného vína KetoMix appeared first on WomanMan.

Štartuje Veľký letný výpredaj v ASKO – NÁBYTOK

29.06.2020 14:35 Viac ako 1 000 zlacnených produktov a cenové zvýhodnenie až do výšky 70 %, to ponúka v rámci obľúbenej letnej výpredajovej akcie spoločnosť ASKO – NÁBYTOK, jeden z najväčších predajcov nábytku na slovenskom trhu. „Zákazníci sa môžu tešiť na už tradičné výrazné letné zľavy, ktoré štartujú v našich pobočkách už dnes. Výhodný nákup môžu uskutočniť až do 13. augusta, The post Štartuje Veľký letný výpredaj v ASKO – NÁBYTOK appeared first on WomanMan.

Ako sa ponožky dostali do našich šatníkov? Príbeh rozprestierajúci sa priestorom i časom

29.06.2020 14:35 Ponožky sú zaujímavou časťou odevu, pretože napriek tomu, že zakrývajú minimálnu časť nášho tela, dokážeme nimi mnoho nielen pokaziť, ale aj zdokonaliť. Ako čas plynie, ľudia sa postupne učia ako správne využívať ponožky vo svoj prospech a rovnako tak objavujú čaro originálnej spodnej bielizne. Pánske či dámske ponožky, sortiment je široký, originálny, farebný, so vzormi alebo The post Ako sa ponožky dostali do našich šatníkov? Príbeh rozprestierajúci sa priestorom i časom appeared first on WomanMan.

Ako si užiť leto na záhrade

29.06.2020 14:35 Leto je takmer tu a spolu s ním aj čas letných prázdnin a dovoleniek. Na to, aby ste si užili plnohodnotný oddych a relax, nemusíte chodiť na dovolenku výhradne len do zahraničia. Leto si môžete užiť aj doma, a to dokonca priamo na záhrade. Záhrada je totiž skvelým miestom, ktoré ponúka priestor na oddych, voľnočasové aktivity ale aj chvíle strávené The post Ako si užiť leto na záhrade appeared first on WomanMan.

ĽAHKÉ, ALE VÝŽIVNÉ. KTORÉ JEDLÁ SÚ VHODNÉ AJ V LETNÝCH HORÚČAVÁCH?

29.06.2020 14:35 Letné počasie nás priam láka k tomu, aby sme žili a stravovali sa zdravšie. Všade je množstvo dozretého ovocia a zeleniny, vonku je krásne počasie, ideálne na prechádzky a behanie. Najmä v horúcich dňoch hľadáme skôr ľahké a sýte jedlá, ktorých príprava nám nezaberie veľa času. Viete, čo je vhodné jesť práve v lete a na čo si dať podľa odborníkov pozor? Schlaďte sa The post ĽAHKÉ, ALE VÝŽIVNÉ. KTORÉ JEDLÁ SÚ VHODNÉ AJ V LETNÝCH HORÚČAVÁCH? appeared first on WomanMan.

Vyskúšajte novú starostlivosť o zuby a ďasná značky Vademecum. Poskytuje najvyššiu ochranu a je šetr

29.06.2020 14:35 Trápi vás výber tej správnej starostlivosti o váš chrup? Chceli by ste tú najvyššiu ochranu, ale zároveň rešpektovať prírodu a ísť “zelenou” cestou? Vyskúšajte BIO novinky značky Vademecum, ktorá v sebe spája to najlepšie z moderných vedeckých postupov a prírodných ingrediencií. Objavte eco-friendly pasty s certifikáciou COSMOS Organic od Ecocert a farebné zubné kefky pre The post Vyskúšajte novú starostlivosť o zuby a ďasná značky Vademecum. Poskytuje najvyššiu ochranu a je šetrná k prírode. appeared first on WomanMan.

IKEA radí ako neplytvať jedlom a ušetriť

29.06.2020 14:35 Prispieť k lepšej budúcnosti nielen pre svoju generáciu, no predovšetkým pre tie ďalšie, môže každý z nás. Stačí si osvojiť zopár jednoduchých zvykov a postupnými, malými krokmi sa začať správať zodpovedne voči našej planéte. Navyše, viete tak ušetriť i nemalé peniaze do rodinného rozpočtu. Inšpirujte sa radami a produktmi od IKEA. 3 tipy, ako vyhodiť menej jedla Vedeli ste, The post IKEA radí ako neplytvať jedlom a ušetriť appeared first on WomanMan.

V objatí dreva a prútia

29.06.2020 14:35 Aj s bývaním je to ako s módou. Každý rok prinesie niekoľko nových trendov, ktoré sa po krátkom čase opäť stanú neaktuálnymi. Našťastie, nielen v módnych, ale aj v bytových trendoch nachádzame aj stálice, ktoré majú v interiéri svoje nezastupiteľné miesto. Sú nimi prírodné materiály, ktorých originalita a jednoduchosť dodáva priestoru pravý nádych domova. Okrem prepojenia s prírodou dokážu celý priestor prispôsobiť The post V objatí dreva a prútia appeared first on WomanMan.

Ako na dokonalú mliečnu penu do kávy? Stačia 3 kroky

29.06.2020 14:35 Pripraviť perfektnú mliečnu penu na caffé latte, macchiato alebo cappucino je hotové umenie. Stačí však poznať správny postup a stanú sa z vás hotoví baristi. Perfektná mliečna pena má byť krémová, dá sa dobre nabrať na lyžičku a na hotovom nápoji má nejaký čas vydržať. „Caffé Latte vyžaduje mlieko len mierne napenené, Macchiatto má mať penovú čiapočku The post Ako na dokonalú mliečnu penu do kávy? Stačia 3 kroky appeared first on WomanMan.