Rozšírené hľadanie
Utorok 22. Október 2024 |
meniny má Sergej
Krotiteľ neposlušných skrutiek na majstrovanie aj expresné opravy

28.07.2020 16:32 Podľa Murphyho zákonov sa skrutka, ktorá by mala držať najpevnejšie, zaručene uvoľní v tom najnevhodnejšom okamihu. Akoby sa tie malé okrúhle potvory vytáčali zo závitov naschvál, pomaly a nenápadne a potom náhle hup! – uvoľnia sa a v domácnosti padajú kľučky, pánty, dvierka, vešiaky. Na expresnú opravu, pri domáckom majstrovaní aj pri montovaní nábytku do novo zariadeného bytu oceníte spoľahlivého The post Krotiteľ neposlušných skrutiek na majstrovanie aj expresné opravy appeared first on WomanMan.

Taste ho do boja s prachom a drobnými nečistotami – doma aj v aute!

24.07.2020 17:37 Poznáte to – hoci cez víkend povysávate celý byt a nezabudnete ani na interiér auta, počas týždňa to už zas vyzerá ako pred upratovaním. Smietky a omrvinky padajú akoby samy od seba, prach sadá na poličky a klávesnicu počítača nepretržite. Kam sa len pozriete, vidíte drobné nedokonalosti, ktoré kazia celkový dojem z útulnosti vášho domova aj z pohodovej jazdy The post Taste ho do boja s prachom a drobnými nečistotami – doma aj v aute! appeared first on WomanMan.

Dove predstavuje nový vegánsky prírodný kozmetický rad Powered By Plants

24.07.2020 13:40 Účinné prírodné produkty, v ktorých sa snúbi sila rastlín a znalosti expertov Dove Takmer 76 % žien sa domnieva, že prírodná kozmetika nie je účinná. Tento výsledok preniesol výskum britskej spoločnosti Mintel* z roku 2017. Pokiaľ výrobok pôsobí ako sľubuje, začnú ženy pochybovať o jeho ekologickej výrobe a zložení. Značka Dove však pevne verí v silu prírodných zdrojov, a preto prichádza The post Dove predstavuje nový vegánsky prírodný kozmetický rad Powered By Plants appeared first on WomanMan.

Tipy, ako zvládnuť problémy na dovolenke

24.07.2020 13:40 Množstvo Slovákov sa počas pobytu v zahraničí dostane do nečakaných problémov. Aj také nepríjemnosti, ako sú krádež peňaženky, strata dokladov či zablokovaná platobná karta sa dajú efektívne a rýchlo vyriešiť a nemusia vám pokaziť celú dovolenku. Prinášame vám pár tipov, ako na to. V dobe obmedzení spôsobených koronavírusom, keď boli ešte zatvorené hotely a výrazne obmedzené cestovanie, mnohí ani nedúfali, The post Tipy, ako zvládnuť problémy na dovolenke appeared first on WomanMan.

Starbucks otvorí ôsmu slovenskú kaviareň v Nitre

24.07.2020 10:13 Sieť celosvetovo obľúbených kaviarní Starbucks pokračuje v expanzii mimo hlavného mesta. Svoju ôsmu slovenskú kaviareň otvorí v obchodnom centre Mlyny Nitra.  „Veľmi sa tešíme, že sa nám darí rozširovať sieť kaviarní Starbucks do ďalších regiónov na Slovensku. Našou snahou je dostať sa čo najbližšie k našim zákazníkom a otvorenie novej kaviarne v Nitre je pre nás veľkým krokom. Sme The post Starbucks otvorí ôsmu slovenskú kaviareň v Nitre appeared first on WomanMan.

IKEA predstavuje bezmäsité guľôčky pre milovníkov mäsaa

24.07.2020 10:13 Udržateľnejšiu alternatívu ku známej mäsovej guľôčke Bezmäsité guľôčky zanechávajú v porovnaní s tými mäsovými iba 4% klimatickej stopy a chuťovo sú na nerozoznanie. Na výrobu bezmäsitej guľôčky sú použité ingrediencie ako hrach, ovos, jablká či zemiaky s dôrazom na to, aby mala táto udržateľnejšia alternatíva ku klasickým guľôčkam rovnakú chuť aj štruktúru, vďaka ktorej si ju vychutnajú The post IKEA predstavuje bezmäsité guľôčky pre milovníkov mäsaa appeared first on WomanMan.

Megaosvieženie: Skúste VIDEOrecepty na limonády od majstra sveta!

23.07.2020 16:31 Majster sveta v príprave nealko koktejlov z roku 2011 Peter „Pedro“ Pravotiak sa s nami podelil o recepty na neprekonateľné drinky, stvorené na horúce letné dni. Pustite sa do nich spolu s ním! Letné teplo priam nabáda na experimentovanie s pitným režimom. Cenu o najosviežujúcejší nápoj neprekonateľne vyhráva obyčajná pitná voda z vodovodu, no ak do nej pridáte bublinky, jej prvenstvo je The post Megaosvieženie: Skúste VIDEOrecepty na limonády od majstra sveta! appeared first on WomanMan.

Adrenalínové leto – pochváľte sa svojimi zážitkami!

23.07.2020 16:31 Ako stvorená na vernú reprodukciu reality aj v tých najdivokejším sekundách vašej dovolenky je športová akčná kamera Orava KAM-1080. Jej snímací CCD senzor s rozlíšením 12 Mpx je zárukou vysokej kvality obrazu vo Full HD rozlíšení. Na 2´´ plnofarebnom TFT LCD monitore svoje videá aj fotky dobre vidíte, aby ste ich korigovali a točili ďalšie a ďalšie dokonalé scény. The post Adrenalínové leto – pochváľte sa svojimi zážitkami! appeared first on WomanMan.

2020 mení plány, boj za zdravé prsia ostáva

23.07.2020 16:31 Heslo tohtoročného pochodu za zdravé prsia, #SPOLU, zostane len v rovine symbolickej. 12. ročník charitatívneho podujatia sa totiž neuskutoční. Napriek okolnostiam môžeme #SPOLU vyjadriť podporu počas októbra, mesiaca boja proti rakovine prsníka. Spoločnosť Avon sa celosvetovo snaží zlepšovať nielen postavenie žien, ale aj ich zdravie. Dlhodobo sa venuje problematike rakoviny prsníka a ani v čase pandémie nezabúdala na ženy, The post 2020 mení plány, boj za zdravé prsia ostáva appeared first on WomanMan.

Klasika medzi stylingmi

23.07.2020 14:38 Pena do vlasov je naozajstná klasika medzi stylingmi. Obrovský boom zažila v 80. rokoch minulého storočia a svoju pozíciu najpoužívanejšieho stylingu si drží dodnes. S neuStyling mousse sa nie je čomu diviť. Jednoduchá aplikácia, neskutočná funkčnosť pri použití s fénom i pri voľnom uschnutí je v NEUMA doplnená o patentovanú zmes rastlinných výťažkov a esenciálnych The post Klasika medzi stylingmi appeared first on WomanMan.

Harry Potter, Pán prsteňov, Matrix či Batman – CINEMAX vracia na plátna kín najobľúbenejšie fi

23.07.2020 13:05 Najväčšia sieť kín na Slovensku pozýva milovníkov filmov, aby strávili Leto v kine! V rámci rovnomennej prázdninovej kampane pripravil CINEMAX viacero horúcich akcií, ktorými spestruje aktuálnu ponuku filmových titulov vo svojom programe. Necháva si pritom poradiť aj do svojich fanúšikov – práve vďaka nim sa na plátna kín vracajú najobľúbenejšie filmové série. Bratislavské kino CINEMAX už minulý týždeň The post Harry Potter, Pán prsteňov, Matrix či Batman – CINEMAX vracia na plátna kín najobľúbenejšie filmové série appeared first on WomanMan.

Desatoro ako vyberať kuracie mäso

23.07.2020 11:36 Ako spoznám, že kuracie mäso je kvalitné a čerstvé? Môžu mi o produkte niečo napovedať vonkajšie faktory v podobe balenia alebo skladovania? V našom desatore je zhrnuté to najdôležitejšie, na čo si pri kúpe kuracieho mäsa dávať pozor. Skladovanie kuracieho mäsa. V prvom rade je dobré si všimnúť, kde sa kuracie mäso uchováva. Chladiaci box musí byť čistý The post Desatoro ako vyberať kuracie mäso appeared first on WomanMan.

Záleží vám na zdraví aj na životnom prostredí? Hľadajte zelenobiele srdce!

22.07.2020 23:02 O zdravšie životné prostredie sa staráme najmä triedením odpadu. Starať sa o čistejšiu Zem sa však môžete aj výberom oblečenia a ďalších výrobkov, označených zeleno-bielym srdcom. Ak vám leží na srdci zodpovednosť za prostredie, v ktorom žijeme, určite viete, že je množstvo výrobkov, vyrobených udržateľným spôsobom. Tovar, vyrobený s ohľadom na prírodu a ľudí ponúka aj Tchibo. Či už je to The post Záleží vám na zdraví aj na životnom prostredí? Hľadajte zelenobiele srdce! appeared first on WomanMan.

Chcete mať zdravšie kĺby, lesklejšie vlasy a pružnejšiu pokožku? Vyskúšajte so mnou Inca Collagen.

22.07.2020 19:05 Dlhé roky som pôsobila ako tanečníčka vo folklórnom súbore. Pri intenzívnom tancovaní po určitom čase, samozrejme, odchádzajú kĺby. Veľa aktívnych folkloristov je preto nútených podstúpiť operácie kĺbov, najmä kolien. Nie som výnimka. Aj moje kolená sa často hlásia, že som ich dosť zaťažovala. Ale prečo ísť hneď na operáciu, keď sa tento problém dá postupne The post Chcete mať zdravšie kĺby, lesklejšie vlasy a pružnejšiu pokožku? Vyskúšajte so mnou Inca Collagen. appeared first on WomanMan.

Unikátny televízor s otočnou obrazovkou Samsung The Sero prichádza na slovenský trh

22.07.2020 17:04 Na rozdiel od bežných televízorov môžete The Sero ľubovoľne otáčať na šírku aj na výšku, podobne ako telefón alebo tablet. Lifestylový rad televízorov Samsung dostupný na slovenskom trhu sa rozširuje o model The Sero – moderný dizajnový televízor s otočnou obrazovkou. Televízor nepotrebuje stojan, pretože ten je už jeho súčasťou. Zároveň je ho možné jednoducho The post Unikátny televízor s otočnou obrazovkou Samsung The Sero prichádza na slovenský trh appeared first on WomanMan.