Rozšírené hľadanie
Utorok 22. Október 2024 |
meniny má Sergej
5 dôvodov, prečo pracovať z kaviarne

27.08.2020 17:41 Máte naplánovaných mnoho pracovných stretnutí, potrebujete zmenu alebo nový pohľad? Vyskúšajte prácu z kaviarne. V Costa Coffee vás príjemne prekvapí nielen ponuka nápojov a občerstvenia, ale aj štýlový reprezentatívny priestor a dobrá energia. A pokiaľ ste z kaviarne ešte nepracovali, prinášame vám 5 naozaj dobrých dôvodov, prečo to vyskúšať. Od prokrastinácie k motivácii Na prokrastináciu v kaviarni nie je čas. Práve zmena prostredia The post 5 dôvodov, prečo pracovať z kaviarne appeared first on WomanMan.

IKEA® a  LEGO Group vytvorili kolekciu BYGGLEK. Spoločne vyzývajú rodičov, aby rozvíjali detskú krea

27.08.2020 17:41 Spoločnosti IKEA of Sweden AB a  LEGO Group dnes predstavia dlho očakávaný výsledok svojej spolupráce. Tieto dve značky sa spojili, aby vytvorili hravé úložné riešenie s názvom BYGGLEK. Nová kolekcia, ktorá pozostáva z niekoľkých úložných škatúľ so štuplíkmi LEGO® a špeciálnou súpravou dielov LEGO, chce ľudí podnietiť k hre a vniesť viac zábavy aj do úložných priestorov. Kolekcia BYGGLEK bude The post IKEA® a  LEGO Group vytvorili kolekciu BYGGLEK. Spoločne vyzývajú rodičov, aby rozvíjali detskú kreativitu appeared first on WomanMan.

Cíti sa odkopnutý, ohrdnutý…no nevzdáva sa

27.08.2020 12:38 Ak máte chuť na historickú romancu, Lisa Kleypasová a jej novinka je stávka na istotu. V slovenčine od nej vyšli knihy ako Bezohľadný darebák, Tajomný neznámy, Nemilosrdný magnát, či Skrotený búrlivák. A teraz v sérii Osudy rodu Ravenelovcov vychádza šiesta kniha s názvom Prenasledovaná kráska. Všetko sa dá kúpiť Železničný magnát Tom Severin je dosť bohatý a mocný, aby The post Cíti sa odkopnutý, ohrdnutý…no nevzdáva sa appeared first on WomanMan.

Lahodná káva? Doprajte si ju na jedno stlačenie

27.08.2020 10:36 Rána s deťmi bývajú často nevyspytateľné. Chystanie raňajok, ranná hygiena a uponáhľaná príprava do práce. Vo veľkej miere im počas všetkého asistujete a pokiaľ máte malé deti, ktoré musíte potom odviesť do škôlky, nájsť si trochu času na seba ešte pred odchodom, je takmer nemožné. Uvariť kávu? Ledva tak instantnú, no aj tú koľkokrát nestihnete The post Lahodná káva? Doprajte si ju na jedno stlačenie appeared first on WomanMan.

Samsung predstavuje nový rad úsporných práčok s umelou inteligenciou a nové chladničky pre vyznávačo

27.08.2020 10:36 Nový rad práčok s umelou inteligenciou dokáže prispôsobiť pracie cykly a pranie je tak efektívnejšie. Nová chladnička s mrazničkou na spodnej strane ponúka väčší a flexibilnejší vnútorný priestor, v Európe sa predstavuje rad Bespoke. Nové spotrebiče šetria energiu a prírodu. Spoločnosť Samsung Electronics dnes celosvetovo predstavila nový rad inteligentných práčok a originálnu chladničku s mrazničkou The post Samsung predstavuje nový rad úsporných práčok s umelou inteligenciou a nové chladničky pre vyznávačov rôznych životných štýlov appeared first on WomanMan.

SodaStream je riešenie pre čistejšie životné prostredie

27.08.2020 10:36 Za minerálky a sýtenú vodu minieme ročne až 457 miliónov eur. V prepočte tak každý z nás vypije 84 litrov balenej vody. S touto spotrebou ide ruka v ruke aj spotreba jednorazových plastov, ktorým by sa dalo vyhnúť. Najradšej máme minerálky a jemne sýtenú perlivú vodu. Vyplýva to z prieskumu spoločnosti Nielsen, podľa ktorého najviac kupujeme balenú vodu. Každý Slovák vypije The post SodaStream je riešenie pre čistejšie životné prostredie appeared first on WomanMan.

Objem – viac aj menej

25.08.2020 16:09 Žiadny objem alebo príliš veľa vlasov. To sú dva protiklady, s ktorými sa kaderníci stretávajú u svojich klientok. V poslednom čase sa okrem stále žiadaného objemu objavuje téma kučeravých vlasov a starostlivosti o kučery. Až 70% žien hovorí, že sú ich vlasy príliš jemné a bez objemu. Patríte medzi nich? Potom poznáte ten každodenný boj so zľahnutými The post Objem – viac aj menej appeared first on WomanMan.

Vtipný manuál pre ženy, ako potrestať neverných partnerov

25.08.2020 14:31 Nová česká komédia Ženská pomsta rozpráva príbeh troch žien, ktoré spojí rovnaký osud –  nevera manželov. Filmový manuál pre ženy ako potrestať neverných partnerov rozohrajú pod režisérskou taktovkou Dušana Rapoša. Diváci sa môžu tešiť na skvelé herecké výkony a nečakané humorné situácie. Film je úsmevným pohľadom na mužskú krízu stredného veku a oslavou jednej z najaktuálnejších tém The post Vtipný manuál pre ženy, ako potrestať neverných partnerov appeared first on WomanMan.

Odborník radí: Aj extrém v dodržiavaní zdravej stravy môže byť v skutočnosti nezdravý

25.08.2020 11:00 Zdravé stravovanie a dostatok pohybu stále patrí medzi najdiskutovanejšie témy. Najmä počas domácej karantény si mnoho ľudí odvyklo od pravidelného pohybu a pribudli aj nejaké kilá navyše. Netreba sa ale zľaknúť, všetko sa ľahko dá dať do poriadku. Odborník na výživu Borisa Bajer vám poradí, ako nájsť zlatú strednú cestu. Počas domácej karantény veľa ľudí The post Odborník radí: Aj extrém v dodržiavaní zdravej stravy môže byť v skutočnosti nezdravý appeared first on WomanMan.

Šatňa snov nemusí byť len fantáziou. Ako ju zariadiť lacno a bez búrania?

24.08.2020 19:32 Šatňa už dávno nie je luxus, ktorý si môžu dovoliť len šťastlivci v rodinnom dome. S trochou šikovnosti si ju jednoducho zariadite aj v tej najmenšej spálni, bez veľkých investícií aj stavebných úprav. Poradíme vám, ako šatňu do priestoru zakomponovať aj na čo si dať pri výbere pozor. Nikde nie je napísané, že šatňu vám urobí na mieru The post Šatňa snov nemusí byť len fantáziou. Ako ju zariadiť lacno a bez búrania? appeared first on WomanMan.

McArthurGlen Designer Outlet Parndorf pripravil úplne nový zážitok z nakupovania plný horúcich zliav

24.08.2020 15:01 Vďaka predlženým otváracím hodinám môžete nakupovať od pondelku do piatku v čase od 9:00 do 21:00 a v sobotu od 9:00 do 18:00. Muži aj ženy tak môžu svoje nákupné chúťky uspokojiť počas Fashion Shopping Weeku od 24. do 29. augusta a ušetriť až 50% z outletovej ceny. Tešiť sa môžet na letné kolekcie známych The post McArthurGlen Designer Outlet Parndorf pripravil úplne nový zážitok z nakupovania plný horúcich zliav appeared first on WomanMan.

Chýba vám v obývačke pohodlie? Taburetka vám v tomto smere určite vyhovie

24.08.2020 15:01 Komfort a pohodlie je pozitívnym emocionálnym stavom človeka. Dosahuje sa prostriedkami a technikami, pomocou ktorých sa naše telo a myseľ dostanú do stavu pokoja a harmónie. Ide o vytvorenie priestoru, v ktorom je dôležitá integrita a konzistencia jeho prvkov.Estetická organizácia prostredia alebo dosiahnutie krásy interiéru si však vyžaduje veľa rôznych úloh. Medzi hlavné patrí zloženie The post Chýba vám v obývačke pohodlie? Taburetka vám v tomto smere určite vyhovie appeared first on WomanMan.

Svetová rada pre cestovný ruch udelila Chorvátsku „Medzinárodnú značku pre bezpečné cestovanie“

24.08.2020 15:01 Od začiatku roka v Chorvátsku pobývalo 150 000 Slovákov, ktorí realizovali 1 milión prenocovaní. Svetová rada pre cestovania a cestovný ruch , ktorá predstavuje globálny súkromný sektor cestovania a cestovného ruchu, vytvorila v máji tohto roku špeciálnu značku bezpečného cestovania, ktorá umožňuje cestujúcim identifikovať destinácie a spoločnosti na celom svete, ktoré prijali globálne zdravotné a The post Svetová rada pre cestovný ruch udelila Chorvátsku „Medzinárodnú značku pre bezpečné cestovanie“ appeared first on WomanMan.

Vymeňte starý za nový. Samsung štartuje bonusovú akciu a spúšťa predaj Galaxy Note20

24.08.2020 13:01 Spoločnosť Samsung dnes spúšťa predaj svojich troch najnovších zariadení. Nový rad Galaxy Note20, ktorý pozostáva z dvoch modelov, Galaxy Note20 a Galaxy Note20 Ultra 5G, je určený záujemcom o mimoriadny výkon a maximálnu produktivitu. Slúchadlá Galaxy Buds Live sú prelomové svojim ergonomickým dizajnom, a univerzálne tablety radu Galaxy tab S7 sú určené na prácu aj The post Vymeňte starý za nový. Samsung štartuje bonusovú akciu a spúšťa predaj Galaxy Note20 appeared first on WomanMan.

Coca-Cola podporuje sektor HORECA Reštauratérom zadarmo dodáva nápoje, vybavenie a zabezpečuje rekl

24.08.2020 10:01 Spoločnosť Coca-Cola sa rozhodla svojimi produktami podporiť hotely, kaviarne a reštaurácie pri obnovovaní ich podnikateľských aktivít v časoch pandémie Covid-19. Segment HORECA, ktorý tvorí 40 percent obratu nápojového výrobcu, patrí k vôbec najciteľnejšie zasiahnutým podnikateľským segmentom. „Posledné mesiace boli ťažké pre ľudí i pre podnikanie. Kým sme ako Coca-Cola boli schopní udržať prevádzku, vrátane opatrení na zaistenie bezpečnosti zamestnancov, The post Coca-Cola podporuje sektor HORECA Reštauratérom zadarmo dodáva nápoje, vybavenie a zabezpečuje reklamu v hodnote 2,4 milióna EUR appeared first on WomanMan.