Rozšírené hľadanie
Utorok 22. Október 2024 |
meniny má Sergej
Športová elegancia aj počas cvičenia? Tieto kúsky si nebudete chcieť vyzliecť!

30.09.2020 19:01 Ruku na srdce milé dámy: Aké oblečenie nosíte najradšej? No predsa pohodlné, ale zároveň funkčné. Už dávno neplatí, že pohodlné kúsky musia byť len rozťahané tepláky, alebo nadrozmerné oblečenie. Ženské krivky muži milujú a keď si zvolíte správne tvarované pre všetky typy postavy, chlapské pokolenie z vás nespustí oči. Nie len to ale len o pánskej pozornosti, ale The post Športová elegancia aj počas cvičenia? Tieto kúsky si nebudete chcieť vyzliecť! appeared first on WomanMan.

Najlepšie tipy na zachovanie hmotnosti po schudnutí

30.09.2020 16:41 Konečne ste po týždňoch alebo dokonca mesiacoch snaženia dosiahli svoj cieľ – schudli ste. Lenže čo teraz? Čo robiť, aby ste sa opäť rýchlo nevrátili na začiatok? Odpoveď sa priamo ponúka, denne robiť len zdravé rozhodnutia. Keď dosiahnete svoju vysnívanú hmotnosť, nemali by ste zaspať na vavrínoch. Ten pravý boj totiž iba začína. Ak sa The post Najlepšie tipy na zachovanie hmotnosti po schudnutí appeared first on WomanMan.

Zriaďte si e-shop a podnikajte

30.09.2020 16:41 Len pred niekoľkými rokmi podnikateľom, firmám, malým spoločnostiam, živnostníkom stačili na komunikáciu s okolitým svetom telefón, fax a kvalitná tlačiareň. Dnes sa už v podnikateľskom svete takmer nikto nezaobíde bez počítača a vlastnej webovej stránky. Mnohí si už nevedia predstaviť podnikanie, osobitne teraz počas krízy spôsobenej koronavírusom, ani bez e-shopu. Pravda, nie každý si ho The post Zriaďte si e-shop a podnikajte appeared first on WomanMan.

Oslávte Medzinárodný deň kávy v Starbucks

30.09.2020 16:41 Prvý októbrový deň patrí Medzinárodnému dňu kávy a nie je lepšie miesto na oslavu tohto celosvetovo obľúbeného nápoja ako kaviareň Starbucks. Okrem kávových nápojov priamo v kaviarni nájdete v ponuke Starbucks aj široký výber zrnkových káv, kávových kapsúl alebo mikromletú instantnú kávu Starbucks VIA, ktorú si jednoducho pripravíte aj v pohodlí domova. Ak patríte medzi kávičkárov, určite nám dáte The post Oslávte Medzinárodný deň kávy v Starbucks appeared first on WomanMan.

Záhradná lavička pre dokonalé jesenné večery na záhrade

30.09.2020 16:41 Krásne babie leto je v plnom prúde a podľa predpovede počasia si budeme slnko a príjemné teploty užívať až do októbra. Možnosti výletov a cestovania sú tento rok kvôli Koronavírusovej pandémii obmedzené, ale to je o dôvod viac, prečo sa sústrediť na zveľaďovanie nášho domova a vonkajších priestranstiev, ktoré k nemu patria. Pokiaľ máte záhradu The post Záhradná lavička pre dokonalé jesenné večery na záhrade appeared first on WomanMan.

Oslovte svojich zákazníkov originálnym spôsobom

30.09.2020 14:36 Reklama sa na nás vrhá z každej strany. Niet ju obísť, aj keby ste chceli. Rúti sa na nás s rýchlosťou blesku z televízie, na sociálnych sieťach a aj na autobusových zastávkach. Ruku na srdce, koľko produktov ste kúpili vďaka tomu, že ste to niekde zachytili a až natoľko vám to utkvelo v pamäti, že ste si tovar alebo službu neskôr The post Oslovte svojich zákazníkov originálnym spôsobom appeared first on WomanMan.

Vytvorte si kanceláriu v pohodlí domova

30.09.2020 14:36 Možno aj vy patríte práve do tej kategórie, ktorá pre pandémiu musela zostať doma a vykonávať pracovné povinnosti z domova. Pre prísne opatrenia sa veľa firiem rozhodlo, že najlepším riešením bude, keď zamestnanci zostanú doma a budú vykonávať prácu takpovediac online. Nie ale každý má doma vybavenie ako v kancelárii a častokrát to vyzerá tak, že pripravujete prezentáciu v obývačke The post Vytvorte si kanceláriu v pohodlí domova appeared first on WomanMan.

Postarajte sa o svoju spoločnosť aj po jeho zániku

30.09.2020 14:36 Založiť spoločnosť v modernej dobe nie je vôbec zložité. Potrebujete k tomu dobrý nápad a nejaký kapitál. Udržať si ale úspešné podnikane je už zložitejšie. Nie vždy vám praje šťastne a nie každá firma profituje. Ak ste bohužiaľ dospeli k záveru, že vaša spoločnosť už neprekvitá, špecialisti na likvidáciu spoločnosti vám radi pomôžu.  Likvidácia spoločnosti predstavuje spôsob vysporiadanie majetku a The post Postarajte sa o svoju spoločnosť aj po jeho zániku appeared first on WomanMan.

Podávajte kávu štýlovo aj na záhradke

30.09.2020 14:36 Pitie kávy nie je len bežná slabosť či nevyhnutnosť. Kvalitná káva sa nedá konzumovať len tak naponáhlo a ledabolo. Chutí len vtedy, ak si k nej doprajeme pohodu, vypnutie od povinnosti aspoň na krátky čas a samozrejme, podávame ju s istou eleganciou. Pri pití kávy by sa nemali zohľadňovať len vlastnosti kávy, ale aj šálka, z ktorej si kávu The post Podávajte kávu štýlovo aj na záhradke appeared first on WomanMan.

Pestrá dovolenková ponuka Liptova

30.09.2020 14:36 Hľadáte štýlové dovolenkové ubytovanie v horskom prostredí ďaleko od mestského ruchu? Najlepšie ubytovanie nájdete na Liptove. Oplatí sa napríklad pozrieť na komplexnú ponuku Eko-šport hotela Björnson v Demänovskej doline. Poskytuje nezabudnuteľný zážitok z ubytovania priamo v srdci známeho lyžiarskeho strediska Jasná, Nízke Tatry. Miesto, ktoré je súčasťou Národného parku Nízke Tatry, patrí k najkrajším na Slovensku.  The post Pestrá dovolenková ponuka Liptova appeared first on WomanMan.

Veggie značka Garden Gourmet bude dostupnejšia a prichádza s komunikačnou kampaňou

30.09.2020 14:36 Populárnu veggie značku Garden Gourmet od Nestlé, ktorá na slovenský trh vstúpila v marci tohto roka, už budú môcť zákazníci nájsť okrem obchodnej siete Kaufland a predajní Fresh Plus už aj v supermarketoch Billa. Značka, ktorej koncept je založený na rastlinnej alternatíve k prevažne mäsitej strave, momentálne ponúka sedem chladených produktov. Oslovuje všetkých, ktorým záleží na kvalitnom zložení svojho The post Veggie značka Garden Gourmet bude dostupnejšia a prichádza s komunikačnou kampaňou appeared first on WomanMan.

Kurací vývar nasýti aj lieči

30.09.2020 12:40 S prichádzajúcimi chladnejšími dňami a sychravými počasím sa u ľudí zvyšuje riziko prechladnutia, angíny či chrípky. Ako prevencia pred nimi môže poslúžiť aj hydinové mäso. Medicínu z kuchyne poznali už naše staré matere a je dobré spomenúť si na to aj dnes. Kurací, prípadne slepačí vývar je dobrý tak na zasýtenie, ako aj na liečenie. The post Kurací vývar nasýti aj lieči appeared first on WomanMan.

Máte doma SodaStream? Bezpečné sú iba originálne bombičky, privezú vám ich až domov

30.09.2020 12:40 Originálne bombičky SodaStream zaručujú bezpečnosť celého systému. Rozoznáte ich jednoducho, kúpite takmer všade a od septembra vám ich dokonca dovezú až domov. Vyznávači sýtenej vody dobre vedia, že vláčiť fľaše so sódou z obchodu sa nevypláca. Oveľa ekonomickejším a aj ekologickejším riešením je systém SodaStream. Na začiatku stačí jedna investícia do prístroja, ktorý sa vám bude najlepšie hodiť The post Máte doma SodaStream? Bezpečné sú iba originálne bombičky, privezú vám ich až domov appeared first on WomanMan.

Knihu Krajina krásnych ľudí uviedla do života Iveta Radičová

30.09.2020 11:01 „Krajina krásnych ľudí je pre mňa príbehom o slobode a neslobode,“ tvrdí bývalá premiérka, profesorka Iveta Radičová. Krajina krásnych ľudí je príbeh romantickej lásky Benjamina a Márie, ktorý sa zrodil nad smrteľnou posteľou starého otca a postupne sa mení na nočnú moru. Krása sa stáva meradlom úspechu. A ak medzi vyvolených nepatríte? Nechceme vás na očiach, decentne The post Knihu Krajina krásnych ľudí uviedla do života Iveta Radičová appeared first on WomanMan.

BLUICER od Sage – to sú 3 prístroje pre vašu imunitu v jednom

24.09.2020 16:35 Čerstvé ovocné a zeleninové šťavy obsahujú maximum cenných zložiek a vitamínov. Práve šťavy a smoothie pomôžu vášmu imunitnému systému vystavať pevný múr aj proti jesenným vírusom. Pulty obchodov a trhovísk praskajú pod množstvom voňavého ovocia a zeleniny, požehnaných slnkom a plných vitamínov. Dary prírody nám majú pomôcť pripraviť imunitný systém na chladnejšie dni, v ktorých sa len ťažko vyhneme prechladnutiu, chrípke či The post BLUICER od Sage – to sú 3 prístroje pre vašu imunitu v jednom appeared first on WomanMan.