Rozšírené hľadanie
Pondelok 21. Október 2024 |
meniny má Uršuľa
Podporujme imunitu domácim miláčikom

31.03.2021 13:00 Spolužitím v jednej domácnosti so spoločenskými zvieratkami sa snažíme nadväzovať a udržiavať prirodzený kontakt detí s prírodou. Štvornohý miláčik tiež dokáže neuveriteľne zmierňovať nejeden výchovný problém s malými i väčšími deťmi. Starať sa však oň v domácom prostredí je náročné a zodpovedné. Psík či mačička dokáže opateru odplatiť celej rodine svojou náklonnosťou, oddanosťou a pohodou. Ak však začne mať zdravotné problémy, zrazu je The post Podporujme imunitu domácim miláčikom appeared first on WomanMan.

MALÝ SYMBOL, VEĽKÉ GESTO

31.03.2021 13:00 Symbolické zahájenie projektu AVON za zdravé prsia. Zapojiť sa môže každý zakúpením AVON symbolu. Zložité obdobie neumožní konanie tradičného Avon Pochodu, ale rozhodne sa tým nemení cieľ a zmysel projektu Avon za zdravé prsia, na ktorom spolupracuje kozmetická spoločnosť vždy s vybranou neziskovou organizáciou zaoberajúcou sa ochorením rakoviny prsníka. Avon tak prichádza s novinkou – Avon symbolmi, ktoré The post MALÝ SYMBOL, VEĽKÉ GESTO appeared first on WomanMan.

STARBUCKS OSLAVUJE 50 ROKOV JEDINEČNOU KÁVOU ANNIVERSARY BLEND

31.03.2021 13:00 V Starbucks sú míľniky často oslavované kávou a nebude tomu inak ani pri 50. výročí otvorenia prvej kaviarne tejto obľúbenej kaviarne v americkom Seattli. Jedinečná zmes Anniversary Blend tento rok očarí kávových fanúšikov dymovou vôňou cédra a tónmi estragónu, nového korenia a čiernej hľuzovky. Zmes Anniversary Blend bola prvýkrát vytvorená v roku 1996 k pripomenutiu 25. výročia Starbucks a odvtedy The post STARBUCKS OSLAVUJE 50 ROKOV JEDINEČNOU KÁVOU ANNIVERSARY BLEND appeared first on WomanMan.

Energošmejdi sa neštítia využiť koronakrízu na podvádzanie ľudí. Boj s ich praktikami sa každým roko

31.03.2021 13:00 Ani pandémia koronavírusu nezastavila nekalé praktiky podvodných poskytovateľov energií. Aj v súčasnosti sa tak stáva, že títo takzvaní energošmejdi prídu k niekomu domov, medzi rečou sa predstavia, veľmi sofistikovane klamú, zavádzajú a pokiaľ ich človek začne podozrievať z podvodu, znervóznejú a niekedy sú až agresívni. Príbehy o neznámych mužoch či ženách, ktorí sa tvárili ako The post Energošmejdi sa neštítia využiť koronakrízu na podvádzanie ľudí. Boj s ich praktikami sa každým rokom stáva dôležitejším appeared first on WomanMan.

Malý symbol, veľké gesto. Každý môže prispieť k dobrej veci

31.03.2021 11:00 Zložité obdobie neumožní konanie tradičného Avon Pochodu, ale rozhodne sa tým nemení cieľ a zmysel projektu Avon za zdravé prsia, na ktorom spolupracuje kozmetická spoločnosť vždy s vybranou neziskovou organizáciou zaoberajúcou sa ochorením rakoviny prsníka. Avon tak prichádza s novinkou – Avon symbolmi, ktoré sú viditeľným vyjadrením podpory ženám a ich rodinám, ktoré prechádzajú najťažšími chvíľami života. Tohtoročnej charitatívnej The post Malý symbol, veľké gesto. Každý môže prispieť k dobrej veci appeared first on WomanMan.

Rizikom home office je depresia a vyhorenie. Riešením je hybridná práca

31.03.2021 11:00 Aký bude dopad pandémie koronavírusu na slovenskú ekonomiku či na celkové fungovanie trhu, vieme predikovať. Oveľa menšia pozornosť sa však sústreďuje na psychiku zamestnancov, na pracovné a medziľudské vzťahy. Množstvo z nich pritom pracuje z domu už rok a hrozí im vyhorenie. Odborníci odporúčajú siahnuť po hybridných úväzkoch. Pokles výkonnosti ekonomiky a HDP, vplyv na životné prostredie, kriminalitu, The post Rizikom home office je depresia a vyhorenie. Riešením je hybridná práca appeared first on WomanMan.

Home officeové outfity: inšpirácie na každý deň alebo ako vyzerať šik na videohovore

30.03.2021 20:12 Práca z domu sa stala bežnou súčasťou našich dní. Aj keď by ste si možno povedali, že táto zmena nekladie príliš veľké nároky na náš denný režim alebo si nevyžaduje dokonalú úpravu zovňajšku, predsa sú situácie a profesie, kedy aj videocall musíme absolvovať dokonalo upravené. Alebo sa len jednoducho chceme doma cítiť príjemne. Aupark Bratislava preto prináša The post Home officeové outfity: inšpirácie na každý deň alebo ako vyzerať šik na videohovore appeared first on WomanMan.

Agatha Christie a záhadné úmrtia v malom mestečku

30.03.2021 14:01 Detektívku Vraždiť je hračka si vychutnáte. Je výborne napísaná, čítavá, premyslená. Agatha vlastne tvrdí, že ak vás nikto nepodozrieva, zabíjanie a vražda je vlastne hračka. No rafinovanosť tejto autorky tkvie práve v tom, že tá jednoduchosť je iba zdanlivá. Že vás učičíka, navnadí, ukáže smer, a pritom môže byť všetko oveľa zložitejšie. „Jeden z najlepších detektívnych príbehov Agathy The post Agatha Christie a záhadné úmrtia v malom mestečku appeared first on WomanMan.

Zabudnite na heslá. Slováci prinášajú výnimočnú inováciu v oblasti IT bezpečnosti

30.03.2021 14:01 Slovensko-holandský startup Crayonic spolupracuje s gigantami ako Microsoft, Google, Apple na vývoji revolučného spôsobu prihlasovania do používateľských účtov a zariadení. Odomknutie počítača, prístup na súkromný účet v banke či prihlásenie do firemnej siete môže byť rovnako jednoduché ako odomknutie auta. A pritom oveľa bezpečnejšie ako zložité heslo. Viacfaktorové prihlasovanie už pozná každý majiteľ bankového účtu na Slovensku. Či ide The post Zabudnite na heslá. Slováci prinášajú výnimočnú inováciu v oblasti IT bezpečnosti appeared first on WomanMan.

Terno darovalo ovocie na Deň lekárov zdravotníkom v Ružinove

30.03.2021 14:01 Už vyše roka Slovensko bojuje s pandémiou koronavírusu. Zdravotníci a lekári sú maximálne vyťažení a ako je vidieť na situácii v krajine, ich silu a energiu budeme ešte nejaký čas potrebovať. Pomôcť sa dá jednoducho, a to dodržiavaním opatrení a nariadení. No potešiť a rozveseliť v tejto ťažkej dobe ich vieme pekným slovom či milým prekvapením. Vedeli ste, že krátko po Dni učiteľov The post Terno darovalo ovocie na Deň lekárov zdravotníkom v Ružinove appeared first on WomanMan.

Veľká Noc za rohom? Aj vy môžete byť hviezda

29.03.2021 18:01 K Veľkej noci sa tradične pečie veľkonočný baranček, mazanec, veniec alebo torta. Avšak, fantázii sa medze nekladú a môžeme si urobiť aj niečo jednoduchšie – napríklad tematické medovníky či muffiny, ktoré pripravíme ako zvyčajne, akurát ich výzdobu prispôsobíme príležitosti. Perníčky zdobené marcipánom Základné cesto: 500 g hladkej múky, 160 g práškového cukru, 10 dkg masla, 3 vajcia, The post Veľká Noc za rohom? Aj vy môžete byť hviezda appeared first on WomanMan.

JAR V STARBUCKS BUDE SKUTOČNE ZELENÁ

29.03.2021 15:43 Marec priniesol do Starbucks závan jari a s ním aj novú ponuku, ktorá bude v tomto roku zelenšia, ako kedykoľvek predtým. Okrem výnimočných nápojov na báze čaju matcha, si vo svojej obľúbenej kaviarni budete môcť vychutnať aj vegánske alternatívy svojich obľúbených nápojov alebo sa potešiť širokou ponukou šálok, fliaš či tumblerov. Ak náhodou nepoznáte jedinečný zelený čaj matcha, The post JAR V STARBUCKS BUDE SKUTOČNE ZELENÁ appeared first on WomanMan.

McDonald’s uvádza chutné veggie novinky!

29.03.2021 13:43 Bezmäsitý Veggie Burger, Veggie Wrap a Veggie šalát spestria ponuku už aj Slovensku Narastajúci záujem Slovákov po mäsových alternatívach si dlhodobo uvedomuje aj spoločnosť McDonald’s. Preto aktuálne prichádza s novinkou, ktorá poteší nejedného zákazníka. Na slovenský trh od dnešného dňa uvádza novú Veggie ponuku – tri nové bezmäsité jedlá. Prvým je Veggie burger, ktorého dopĺňa v The post McDonald’s uvádza chutné veggie novinky! appeared first on WomanMan.

Vitaj Pani Vianočka!

27.03.2021 15:31 Aj vy ste v detstve obľubovali tento sladký pokrm s hrozienkami? Oplatí sa opäť siahnuť na zaručenú kvalitu, ktorá je oprášená históriou. Touto cestou v trnavskej reštaurácií U Právnika vsadili na kvalitné spomienky z detstva, keď sme ako malí boli na návšteve u babičky privítaní v sobotné ráno voňavou a kvalitnou vianočkou rovno z rúk našej babičky. Podľa receptu, ktorý si sami vytvorili sa The post Vitaj Pani Vianočka! appeared first on WomanMan.

10 tipov odborníka, ako sa skutočne naučiť cudzí jazyk

26.03.2021 15:00 Na Slovensku pretrváva mýtus, že existuje talent na jazyky a tí, ktorí ho nemajú, sa cudzí jazyk skrátka nenaučia. Ako ste na tom s cudzími jazykmi vy? „Je to skutočne len mýtus. Vezmite si, aká prirodzená je pre Slovákov čeština. Nie je to len preto, že ide o podobný jazyk, ale najmä tým, že sme s ňou prichádzali do The post 10 tipov odborníka, ako sa skutočne naučiť cudzí jazyk appeared first on WomanMan.