Rozšírené hľadanie
Pondelok 21. Október 2024 |
meniny má Uršuľa
Inšpirácia na prekvapenia pre všetky milujúce mamy

17.04.2021 10:03 Deň matiek je obľúbeným sviatkom, kedy vzdávame úctu matkám a materstvu. Na Slovensku sa začal oslavovať po roku 1989. V tento významný deň vyjadrujeme našim maminkám, babičkám a prababičkám lásku a rešpekt. Kytica a čokoláda sú slovenská klasika. Ak chcete však tento rok svoju maminku na Deň matiek naozaj prekvapiť, darujte jej veselé kvetinové produkty od Dedolesa. The post Inšpirácia na prekvapenia pre všetky milujúce mamy appeared first on WomanMan.

JARNÁ LYŽOVAČKA JE TU!

15.04.2021 18:31 Lyžiarske strediská Jasná a Štrbské Pleso 22. apríla 2021 otvoria svoje brány Vďaka uvoľneniu preventívnych opatrení sa po 110 dňoch opäť rozbehnú lanovky s lyžiarmi v Jasnej a na Štrbskom Plese. Prvých lyžiarov po nútenej prestávke privítajú lyžiarske strediská už vo štvrtok 22. apríla. To, aká dlhá jarná lyžovačka bude, závisí, samozrejme, od počasia, ale The post JARNÁ LYŽOVAČKA JE TU! appeared first on WomanMan.

Umelá inteligencia valcuje štatistiky v módnej e-commerce

15.04.2021 18:31 Podľa výskumu módneho vyhľadávača GLAMI.sk bola technológia Artificial Intelligence identifikovaná ako jedna z kľúčových hnacích síl inovácií v módnej e-commerce pre rok 2021. Jej zavedením môžu e-shopy nielen zefektívniť samotný nákupný proces, spríjemniť ho zákazníkom  a vyhnúť sa  reklamáciám či vráteniu tovaru, ale taktiež šetriť náklady na prevádzku e-shopu. Technológia tak ponúka množstvo benefitov, The post Umelá inteligencia valcuje štatistiky v módnej e-commerce appeared first on WomanMan.

Schopnosť ľahko zvládať ťažké situácie je vlastnosť ako každá iná, dá sa vytrénovať – hovoria odborn

15.04.2021 18:31 Uplynulý rok priniesol množstvo zmien a ovplyvnil naše životy rôznymi spôsobmi – či už netradičným spojením rodinného a pracovného života, obavami o zdravie alebo starosťami o prácu. K tomu všetkému sa pridáva rastúce množstvo povinností a nekončiaci sa boj s koronou. Nič z toho nám nepridáva na nálade. Preto vám prinášame pár tipov, ako jednoduchými trikmi urobiť svoj život lepší. „Osobná odolnosť nám The post Schopnosť ľahko zvládať ťažké situácie je vlastnosť ako každá iná, dá sa vytrénovať – hovoria odborníci appeared first on WomanMan.

Benefičný tréning pre lepší svet s Andym Winsonom

15.04.2021 16:03 Už túto nedeľu 18.4.2021 od 15:00 sa bude konať zaujímavý benefičný tréning pod taktovkou Andyho Winsona. Celá show bude vysielaná ONLINE. Keďže je to benefícia, vstup je voľný, no treba vyplniť tento registračný formulár: https://www.andywinson.sk/beneficny-trening-18-4/ Andy Vám načrtne, čo všetko Vás čaká: zdroj: A.W. / youtube.com The post Benefičný tréning pre lepší svet s Andym Winsonom appeared first on WomanMan.

Svetovým dňom hemofílie – 17. apríla – vyjadríme spoluúčasť s pacientmi s týmto vrodeným krvá

15.04.2021 14:02 Hemofília je nevyliečiteľné ochorenie, ktoré sa prejavuje poruchou zrážanlivosti krvi. Štatisticky sa týka jedného z 5000 chlapcov. Na Slovensku žije s týmto ochorením viac ako 600 pacientov a až tretina z nich sú deti. Vďaka modernej vede a pokroku v medicíne môžu dnes hemofilici žiť kvalitný a plnohodnotný život a majú čoraz lepšiu perspektívu do budúcnosti. Aj to je odkaz The post Svetovým dňom hemofílie – 17. apríla – vyjadríme spoluúčasť s pacientmi s týmto vrodeným krvácavým ochorením appeared first on WomanMan.

Bicyklujete? Našli sme štýlové a zároveň praktické vecičky, ktoré budete chcieť mať!

15.04.2021 14:02 Je len málo športov, pri ktorých môžeme robiť niečo pre svoje zdravie a pritom vyzerať absolútne štýlovo! Bicyklovanie je jedna z najzdravších foriem cvičenia, ktorú navyše môžeme vykonávať od detstva až do vysokého veku. Keď sa raz naučíte bicyklovať, túto schopnosť nikdy nestratíte. Na rozdiel od tréningov v posilňovni je cyklistiku možné ľahko integrovať do každodenného života. Bicykel The post Bicyklujete? Našli sme štýlové a zároveň praktické vecičky, ktoré budete chcieť mať! appeared first on WomanMan.

Objavte originálne tenisky s anatomickou stielkou vyrobené na Slovensku z prírodných materiálov

14.04.2021 18:08 Lúka plná voňavých kvetov, jarné melódie slovenských údolí, zelený závoj našich hôr. To všetko spojené s tichým krokom plným energie a prebúdzajúcej sa prírody. Obujte sa do JARI! So značkou Tikoki doslova. Jeden z modelov, ktoré kreatívna riaditeľka tejto slovenskej módnej značky predstavuje, nesie názov tohto podmanivého ročného obdobia. Jarka Črepová k nim doplnila viacero tipov pre The post Objavte originálne tenisky s anatomickou stielkou vyrobené na Slovensku z prírodných materiálov appeared first on WomanMan.

Deň po svojich narodeninách začal Zdeněk Svěrák natáčať novú komédiu

14.04.2021 18:08 „Film bude o hľadaní životnej harmónie, o hranici medzi vyrovnanosťou a rezignáciou, a túto ťažkú tému rozptýlime humorom, štylizáciou a veľkým nadhľadom,“ vysvetľuje režisér Ján Svěrák. Scenár vychádza z knižného bestselleru Povídky a Nové Povídky Zdeňka Svěráka a je rozprávaný ako príbeh o spisovateľovi, ktorému do bežného života vstupujú postavy z vlastných poviedok. Deň po svojich narodeninách začal The post Deň po svojich narodeninách začal Zdeněk Svěrák natáčať novú komédiu appeared first on WomanMan.

PRÍBEHY VEČNEJ LÁSKY ZACHYTENÉ VO VÔŇACH

14.04.2021 10:01 Myslíte si, že poznáte AVON? Naozaj?! Možno ani neviete, že spoločnosť Avon predá každú sekundu až 7 parfumov po celom svete. S blížiacim sa mesiacom lásky sa portfólio obľúbených vôní opäť rozrastá o sviežu novinku z kolekcie Today Tomorrow Always – Today Tomorrow Always This Love. Prežite aj vy svoj sen menom láska. Privítajte jar s ľahkými no zvodnými The post PRÍBEHY VEČNEJ LÁSKY ZACHYTENÉ VO VÔŇACH appeared first on WomanMan.

ODMEŇTE SVOJU POKOŽKU LÍNIOU S KONOPNÝM OLEJOM

14.04.2021 10:01 Myslíte si, že poznáte AVON? Naozaj?! Vedeli ste, že za posledných 20 rokov zaregistrovala kozmetická spoločnosť viac než 750 patentov? S prichádzajúcim jarným obdobím značka inovuje obľúbenú líniu s konopným olejom. Medzi produktami, ktoré dobre poznáte, teraz nájdete výživnú hydratáciu a ochranu v podobe tekutého balzamu na pery a pleťovú esenciu, ktorá vám zaručí rozjasnenú a vyživenú pleť. Konopný olej je The post ODMEŇTE SVOJU POKOŽKU LÍNIOU S KONOPNÝM OLEJOM appeared first on WomanMan.

NOVÉ BUBBLE POP FRAPPUCCINO PRINÁŠA DO STARBUCKS KOPEC ZÁBAVY

13.04.2021 17:34 Starbucks už tradične uvádza na jar novinku v podobe limitovanej Frappuccino ponuky. Tento rok tomu nebude inak a od 13. apríla zavíta do kaviarní jedinečné Bubble Pop Frappuccino, ktoré so sebou prinesie kopec zábavy. Bubble Pop Frappuccino zaujme už na prvý pohľad svojou netradičnou modrou farbou a následne ohúri žuvačkovou príchuťou a prekvapí ružovou praskajúcou posýpkou. S touto novinkou si The post NOVÉ BUBBLE POP FRAPPUCCINO PRINÁŠA DO STARBUCKS KOPEC ZÁBAVY appeared first on WomanMan.

Potraviny KRAJ hľadajú regionálnych dodávateľov korenín a byliniek

13.04.2021 11:34 Spoločnosti TERNO real estate ide vždy o maximálnu kvalitu produktov a spokojnosť zákazníkov. Preto pravidelne rozširuje svoju spoluprácu s poctivými slovenskými dodávateľmi potravín. Najnovšie ponúkajú spoluprácu novým regionálnym dodávateľom korenín s moderným reťazcom potravín KRAJ. Zákazníci, ktorí pravidelne nakupujú v potravinách KRAJ, sú zvyknutí na vysokú kvalitu potravín, často pochádzajúcich z ich okolia, od miestnych výrobcov a dodávateľov. Vysoké nároky na The post Potraviny KRAJ hľadajú regionálnych dodávateľov korenín a byliniek appeared first on WomanMan.

Krásna lady a nespútaný vojvoda

13.04.2021 11:34 Ak máte rady búrlivé historické prostredie, tajomstvá a záhady, a napokon aj nezvyčajne sa vyvíjajúce vzťahy, prídete si na svoje. K tomu pridajte zmyselné milostné scény, neraz zábavné dialógy, hru so slovíčkami a máte výbornú oddychovku na ktorýkoľvek večer. Obľúbená americká spisovateľka Gaelen Foley nás už po tretí raz pozýva na Moonlight Square – na najromantickejšiu adresu v regentskom The post Krásna lady a nespútaný vojvoda appeared first on WomanMan.

Výzva vládam krajín na lepšiu starostlivosť o onkologických pacientov napriek pandémii koronavírusu

13.04.2021 08:01 Svetový deň zdravia – 7. apríl 2021 virtuálne spojil v Bruseli vyše 290 onkologických organizácií sveta, s ktorými sme v tento deň podpísali medzinárodný dokument – SPOLOČNÝ LIST o COVID-19 a RAKOVINE. V mene onkologických pacientov dlhodobo ohrozených deficitom zdravotnej starostlivosti, na čele s významnými organizáciami ako Európska koalícia pacientov s rakovinou , Únia pre medzinárodnú kontrolu rakoviny a ďalšími, oboznamujeme verejnosť s výzvou The post Výzva vládam krajín na lepšiu starostlivosť o onkologických pacientov napriek pandémii koronavírusu appeared first on WomanMan.