Rozšírené hľadanie
Nedeľa 20. Október 2024 |
meniny má Vendelín
Zažite čarovné „Toskánsko“ u našich susedov

30.04.2022 19:33 Toskánsko je krajina, ktorú by si prial navštíviť každý z nás. Nekonečné vinice, dobré víno, skvelá atmosféra. To všetko nájdete nie len v Taliansku, ale aj u našich susedov. Neďaleko hraníc sa nachádza miesto, ktoré sa právom môžem nazývať „maďarským Toskánskom“. Má na to totiž všetky predpoklady. Keď dorazíte do mestečka Neszmély, kľukatá cesta vás zavedie až na The post Zažite čarovné „Toskánsko“ u našich susedov appeared first on WomanMan.

Deň narcisov OPÄŤ AJ V ULICIACH

28.04.2022 21:15 K výnimočným jarným akciám na Slovensku patrí verejno-prospešná zbierka DEŇ NARCISOV na pomoc onkologickým pacientom a ich blízkych, ktorú 23 rokov v apríli organizoval Liga proti rakovine v uliciach miest. Kvôli pandémii sa toto podujatie dva roky v uliciach nekonalo. Tento rok sa Deň narcisov opäť uskutoční  v uliciach slovenských miest – 28. apríla 2022. The post Deň narcisov OPÄŤ AJ V ULICIACH appeared first on WomanMan.

Kráľovná krvi. Krvilačný démon, či inteligentná žena?

22.04.2022 23:30 Prešla okolo kolísky a rozhojdala ju. Na perách jej zahral jemný úsmev. Priložila si dlaň na brucho a znova, asi tisíci raz, prosila Boha, aby bolo všetko v poriadku a aby dieťa prišlo na svet silné a zdravé. Odrazu sa zarazila. Otočila sa a prešla niekoľko krokov k otvorenému obloku. Vyzrela von, a keď uvidela, The post Kráľovná krvi. Krvilačný démon, či inteligentná žena? appeared first on WomanMan.

Svadobná pohroma na plagáte romantickej komédie Láska hory prenáša

16.04.2022 10:16 Ženích „pod obraz“, nevesta v zničených šatách, kytica v plameňoch… V komédii Láska hory prenáša, ktorá príde do kín 5. mája, sa pokazí prakticky všetko, čo sa pokaziť môže. Podarí sa nakoniec láske preniesť pomyselné hory a dočkajú sa postavy happy endu? Natália Germáni, ktorá vo filme stvárňuje sympatickú Kláru, má v pohľade na lásku jasno. „Ja na lásku verím The post Svadobná pohroma na plagáte romantickej komédie Láska hory prenáša appeared first on WomanMan.

Privítajte s priateľmi jar s talianskym aperitívom

15.04.2022 15:15 Prichádzajúce veľkonočné sviatky i stále príjemnejšie jarné dní sú ako stvorené na oddych a stretnutia s priateľmi. Sú skvelou príležitosťou, ako si ich vychutnať naplno aj v štýle príjemných talianskych rituálov, ktoré spájajú v sebe radosť zo stretnutia s priateľmi a z dokonalého chuťového zážitku. Čaša Cinzana, Campari či Aperolu, alebo nealkoholického aperitívu Crodino otvorí hodovanie a dodá tejto chvíli The post Privítajte s priateľmi jar s talianskym aperitívom appeared first on WomanMan.

Dietológ odporúča: nehladujte a jedzte vedome!

14.04.2022 20:46 Môžeme sa vrhnúť do pôstu a následne sa vrátiť k normálnym stravovacím návykom? A čo napríklad návrat k mastným jedlám po niekoľkých dňoch hladovania?  Existuje veľa druhov pôstov, ktoré sa líšia podľa regiónu, náboženstva a iných kritérií. Dôkladne naplánovaná krátkodobá, napríklad jarná diéta, ktorá obsahuje všetky druhy živín, môže pomôcť uľaviť telu a tráviacemu traktu po ťažkých The post Dietológ odporúča: nehladujte a jedzte vedome! appeared first on WomanMan.

Levanduľová záhrada od Lucindy Rileyovej

14.04.2022 20:46 Niekomu zvonka sa však mohlo zdať, že mala všetko. Rozprávkové detstvo – bývala predsa v nádhernom dome v Paríži, jej rodina pochádzala z francúzskej šľachty, ktorej história siahala niekoľko storočí do minulosti, a z jej bohatstva neubudlo ani v povojnových rokoch. Bol to život, o akom mohla snívať nejedna mladá Francúzka.Aspoňže tu bol jej milovaný The post Levanduľová záhrada od Lucindy Rileyovej appeared first on WomanMan.

Fantastické zvery: Tajomstvá Dumbledora. Veľkolepý návrat do kín

14.04.2022 20:46 Čarodejnícky svet spisovateľky J. K. Rowlingovej znova ožíva na filmových plátnach! Séria Fantastické zvery svojím dejom predchádza príbehom Harryho Pottera a teraz vstupuje do kinodsitribúcie so svojou treťou časťou. Už v jej názve môžu fanúšikovia identifikovať jednu z najobľúbenejších „potterovských“ postáv, čarodejníka Albusa Dumbledora. Ten bude musieť spojiť sily s ďalšími hrdinami, aby ochránili svet pred záhubou. Profesor Dumbledore The post Fantastické zvery: Tajomstvá Dumbledora. Veľkolepý návrat do kín appeared first on WomanMan.

Dokonalá elegancia v detailoch

09.04.2022 18:30 V móde stále platí, že menej je viac. Nepotrebujete mať v šatníku modely všetkých nových kolekcií a vykúpiť obchody, keď prichádzajú nové módne trendy. Ako ste si mohli všimnúť, móda sa opakuje a niektoré modely sú proste nesmrteľné. Stačí staviť na starú dobrú klasiku, jednoduché línie a príjemné materiály. To neznamená, že budete pôsobiť ako šedá myš bez kreativity. Kreativita The post Dokonalá elegancia v detailoch appeared first on WomanMan.

Veselé gumáky, pršiplášte a dáždniky pre celú rodinu

07.04.2022 20:45 Poznáme to! Akonáhle sa zhorší počasie, začne pršať a fúkať, vie nám to poriadne pokaziť náladu. Najradšej by sme ostali pekne doma v teple a v suchu. S novou kolekciou Dedoles sa už nemusíte báť, že zmoknete. Farebné gumáky, vzorované pršiplášte a praktické dáždniky vás zaručene ochránia pred nepríjemnými kvapkami a vyčarujú vám dobrú náladu, aj keby sa blížila víchrica.  Pohodlné The post Veselé gumáky, pršiplášte a dáždniky pre celú rodinu appeared first on WomanMan.

Zmeňte svojho vnútorného kritika na spojenca

05.04.2022 22:15 Rozpoznajte skrytú silu svojho vnútorného hlasu a naučte sa, ako ju využiť vo svoj prospech! Ethan Kross, oceňovaný psychológ, vo svojej prelomovej knihe Vnútorný hlas skúma tiché rozhovory odohrávajúce sa v našich mysliach. Vysvetľuje, ako tieto rozhovory formujú náš život, prácu a vzťahy, a radí, ako si hravo poradiť so stavmi úzkosti, zlepšiť si svoje The post Zmeňte svojho vnútorného kritika na spojenca appeared first on WomanMan.

Gryffin a OneRepublic majú spoločnú píseň You Were Loved

05.04.2022 22:15 Uznávaný producent tanečnej hudby z Los Angeles – Gryffin, sa spojil s hitmakermi OneRepublic na euforickej hymne „You Were Loved“. Nostalgická a srdečná pieseň len dokazuje Gryffinovu schopnosť spolupracovať s akýmkoľvek umelcom. „Som nesmierne rád. Táto nahrávka zahajuje novú etapu mojej hudby,“ vraví americký DJ a producent. „Pracovať s OneRepublic bolo neuveriteľnou skúsenosťou a som naozaj rád, že sme vytvorili pieseň, ktorá sa zvukovo The post Gryffin a OneRepublic majú spoločnú píseň You Were Loved appeared first on WomanMan.

Unikátna rozprávka Údolie lampášikov nesie v sebe cenné posolstvo

05.04.2022 13:15 Príbeh deťom ukáže, že aj dospelí môžu mať tendenciu k sebectvu a nesprávnemu konaniu. Dôležité je, ktorý prístup napokon zvíťazí a pre čo sa v živote vo finále rozhodneme. Jedinečná kanadská animovaná rozprávka pre celé rodiny, Údolie lampášikov, prichádza do kín 14. apríla. Výchova k empatii k starším ľuďom Aj pochopenie staršej generácie, starých rodičov The post Unikátna rozprávka Údolie lampášikov nesie v sebe cenné posolstvo appeared first on WomanMan.

Česko-Slovenský ples: Ples ako Majáles

04.04.2022 19:00 Česko-Slovenský ples opäť otvorí svoje brány po dvoch rokoch 30. apríla 2022 v honosných priestoroch Obecného domu v Prahe. Vstupenky na túto jedinečnú udalosť si môžete zakúpiť TU. Galavečer bude moderovať skvelé moderátorské duo Monika Hilmerová a Aleš Háma. V duchu tradičného sloganu „Ve dvou se to lépe tančí“ budú spievať hlavné hviezdy večera – legenda The post Česko-Slovenský ples: Ples ako Majáles appeared first on WomanMan.

Veľká novinka na festivale Balaton Sound

04.04.2022 00:15 Balaton Sound, ktorý je najväčším európskym plážovým festivalom elektronickej hudby, oznámil svoju druhú vlnu umelcov pre Elrow a B-stage. Na zozname zverejnených umelcov nájdete najvplyvnejšie mená v súčasnej techno, minimal a house music. Tešiť sa môžete aj na jedinečnú vizuálnu a zvukovú produkciu. Organizátori zverejnili druhú vlnu umelcov, ktorí vystúpia na festivale: Richie Hawtin, Deborah The post Veľká novinka na festivale Balaton Sound appeared first on WomanMan.