Rozšírené hľadanie
Sobota 19. Október 2024 |
meniny má Kristián
Trápenie alergikov na jar môže zmierniť inhalácia

31.05.2022 17:15 S obľúbeným ročným obdobím, keď sa prebúdza príroda, pribúda aj stále viac alergénov. Podľa údajov Úradu verejného zdravotníctva trpí v súčasnosti alergiami okolo 40 % ľudí, pričom väčšina z nich sú polinotici. Títo ľudia trpia precitlivenosťou na viacero druhov tráv, rastlín, vrátane burín a ich kvetov. V tejto situácií je, nepriaznivá aj skutočnosť, že zem The post Trápenie alergikov na jar môže zmierniť inhalácia appeared first on WomanMan.

Predpremiéra slovenského animovaného filmu Tvojazem plná známych tvárí

31.05.2022 17:15 V nedeľu, 22. mája, sa v kine Cinema City Aupark konal rodinný brunch s predpremiérou slovenského animovaného filmu Tvojazem. Kinosála SUPERSCREEN bola plná a film si nenechali ujsť ani známe tváre.  Na spracovanie nového slovenského animovaného filmu Tvojazem sa tešia všetci. A o tom, že je sa naozaj na čo tešiť, hovoria aj recenzie od ľudí, ktorí si mohli pozrieť The post Predpremiéra slovenského animovaného filmu Tvojazem plná známych tvárí appeared first on WomanMan.

Krása sprevádzaná jasným odkazom

31.05.2022 17:15 Privítajte leto tak, ako sa patrí. Horúce dni už klopú na dvere a vy máte konečne príležitosť vytiahnuť obľúbené kúsky zo svojho šatníka. Obklopte sa preto novinkami z Avonu a dotvorte svoj vzhľad žiarivým make-upom. Pohrajte sa s farbami, ktoré sú pre tieto dni ako stvorené a  zvýraznite svoju ženskosť. A doprajte darček aj svojim blízkym.  Romantické tóny nových The post Krása sprevádzaná jasným odkazom appeared first on WomanMan.

Mladí muži, žijete vo vysokom tempe? Pozor na vysoký krvný tlak!

31.05.2022 17:15 Muži nad 35 rokov, myslíte si, že bolesti hlavy, nespavosť a občasné bolesti na hrudníku, máte zo stresu? A čo, ak je to inak? Zmerajte si krvný tlak a ak sú jeho hodnoty vyššie ako 140/90 mmHg, objednajte sa k lekárovi. Nerobte zo seba hrdinov, nebagatelizujte svoj zdravotný stav. O niekoľko rokov vám to môže nepekne spočítať: neliečený vysoký krvný The post Mladí muži, žijete vo vysokom tempe? Pozor na vysoký krvný tlak! appeared first on WomanMan.

Poliklinika Bezručova otvára ďalšie medicínske centrá

31.05.2022 17:15 Zabezpečí starostlivosť o tehotné, o prevenciu rakoviny kože i pomoc pri inkontinencii Poliklinika Bezručova od 1. júna 2022 rozširuje svoju pôsobnosť o nové gynekologické a urologické centrum, ktoré budú pacientom zabezpečovať komplexnú zdravotnú starostlivosť vrátane preventívnych prehliadok a ultrazvukových vyšetrení na urológii či starostlivosti o tehotné ženy a vedenie predpôrodných kurzov na gynekológii. Rozširuje sa aj Dermatologické centrum, jeho lekári zároveň The post Poliklinika Bezručova otvára ďalšie medicínske centrá appeared first on WomanMan.

Ako sa máte, Slovensko? prichádza s novým projektom: diskusné panely ASMS Vision Boards

31.05.2022 17:15 Po dvoch rokoch pandémie prichádza Ako sa máte, Slovensko? s novým projektom: ASMS Vision Boards. Projekt vzniká v spolupráci so Slovenskou asociáciou verejného zdravia s cieľom iniciovať kontinuálnu diskusiu na top témy, ktoré hýbu Slovenskom. Prvé diskusné panely ASMS Vision Boards sa uskutočnili v máji pri príležitosti Európskeho týždňa verejného zdravia. Ako sa máte, Slovensko? je etablovaný The post Ako sa máte, Slovensko? prichádza s novým projektom: diskusné panely ASMS Vision Boards appeared first on WomanMan.

Galaktické vedomie: Kniha nádeje od Moniky Jakubeczovej práve prichádza k svojim čitateľom

27.05.2022 18:45 Monika Jakubeczová patrí medzi známe a úspešné slovenské spisovateľky v oblasti anjelskej a ezoterickej literatúry. Hoci vyštudovala chemicko-technologickú fakultu v Bratislave, po narodení syna sa už do laboratórií nevrátila. Niekoľko rokov pracovala vo finančnej oblasti,  neskôr riaditeľskú pozíciu v banke vymenila za podnikateľský život. Realizovala internetové obchody, vydala desať meditačných cédečiek a dodnes radí podnikateľom, ako byť úspešný na The post Galaktické vedomie: Kniha nádeje od Moniky Jakubeczovej práve prichádza k svojim čitateľom appeared first on WomanMan.

Romantika na chorvátskom pobreží. Slnko, pláže a more

26.05.2022 23:45 Čaká vás príbeh plný chutí, vôní a tej pravej lásky, vďaka ktorému pochopíte, že partner, ktorého ste si vysnívali, môže byť nakoniec na míle vzdialený od toho, ktorý sa k vám skutočne hodí…Pláž v Chorvátsku je najnovšia kniha z úspešnej série Romantické úteky od Julie Caplinovej. Ak poznáte niektorú z predchádzajúcich kníh, viete, že si treba pripraviť The post Romantika na chorvátskom pobreží. Slnko, pláže a more appeared first on WomanMan.

Chorvátsko sa v Bratislave prezentovalo ako jedna z najvyhľadávanejších destinácií Stredomoria

26.05.2022 14:00 Pred začiatkom letnej sezóny Chorvátske turistické združenie a jeho zastúpenie v Českej republike a na Slovensku zorganizovali v Bratislave prezentáciu chorvátskej turistickej ponuky a tohtoročné novinky pre slovenské médiá a partnerov, touroperátorov a agentúr zo Slovenska, ktoré sú dôležité pre chorvátsky cestovný ruch. Podujatia sa zúčastnili veľvyslanec Chorvátskej republiky na Slovensku Aleksandar Heina, riaditeľ HTZ Kristjan Staničić, The post Chorvátsko sa v Bratislave prezentovalo ako jedna z najvyhľadávanejších destinácií Stredomoria appeared first on WomanMan.

Tajomstvá, lži a príliš dôverčiví priatelia

25.05.2022 10:15 Prestaň! Prestaň! Prestaň! Krv stekajúca ako farba po kovovej tyči. Kristen s rozšírenými, ohromenými očami. Krvavé škvrny na jej rukách, zápästiach, topánkach. Obľúbená autorka Andrea Bartzová uchvátila svojím novým trilerom Nikdy sme tu neboli čitateľov po celom svete. Príbeh, ktorý do hĺbky skúma podoby priateľstva vás zoberie na exotickú dovolenku, ktorá sa premení na nočnú The post Tajomstvá, lži a príliš dôverčiví priatelia appeared first on WomanMan.

Festival Lovely Experience bude opäť v Trnave

25.05.2022 00:46 Festival plný zvuku, technológií a dych vyrážajúcich svetelných efektov doplnený tanečnými a akrobatickými prvkami. To je Lovely Experience 2022, ktorý sa uskutoční v sobotu 28. mája na Trojičnom námestí v Trnave. Centrum mesta Trnavy ožije hudbou a svetelnou šou vďaka multimediálnemu festivalu, ktorý sa sem vrátil po dvojročnej prestávke. Zvukové a interaktívne inštalácie odštartujú v The post Festival Lovely Experience bude opäť v Trnave appeared first on WomanMan.

Vzdelávací program HOBIT otestoval takmer 1 700 žiakov z krajín Vyšehradskej skupiny

23.05.2022 19:00 Do projektu HOBIT sa zapojili Česko, Slovensko, Poľsko a Maďarsko. Zdravotnou výchovou v školách v krajinách V4 sa žiaci učia o záchrane životov. Prostredníctvom e-learningových aktivít sa žiaci z takmer 30 základných a stredných škôl naučili rozpoznať príznaky mozgovej príhody a infarktu a poskytnúť postihnutým prvú pomoc. Vďaka projektu sa podarilo rozšíriť tento úspešný vzdelávací program aj The post Vzdelávací program HOBIT otestoval takmer 1 700 žiakov z krajín Vyšehradskej skupiny appeared first on WomanMan.

Naplánujte si výlet na Jarný Medokvas pod Smolenickým zámkom, začína už v sobotu

21.05.2022 00:00 Festival Jarný Medokvas odštartuje 21. mája popoludní o 15. hodine v Smoleniciach. Už tradične sa bude konať v medovinárstve Včelovina, ktoré je na jar oázou včiel a kvetov. Tradičný festival medových nápojov Medokvas sa majiteľom medovinárstva Včelovina podarilo minulý rok usporiadať kvôli pandémii len raz – v auguste. „Tradične ho pre svojich stálych aj nových návštevníkov The post Naplánujte si výlet na Jarný Medokvas pod Smolenickým zámkom, začína už v sobotu appeared first on WomanMan.

Tri týždne do svadby. Ideálna romantická oddychovka

20.05.2022 15:00 V prvom diele úspešnej regentskej série Tri týždne do svadby vám populárna americká spisovateľka Ella Quinn predstaví budúceho grófa a grófku Worthingtonovcov – zaľúbencov, ktorí majú oveľa viac spoločného, než sami tušia… Lady Grace Carpenterová sa už zmierila s tým, že sa nikdy nevydá, keďže po smrti rodičov sama vychováva sedem mladších súrodencov. Sľúbila matke, The post Tri týždne do svadby. Ideálna romantická oddychovka appeared first on WomanMan.

Nový štart pre všetkých…aj pokiaľ ide o charitu a Avon Pochod za zdravé prsia

19.05.2022 11:15 Po náročných prekážkach, ktorými sme si za uplynulé dva roky prešli, prišiel čas sa znova spolu postaviť na štart. Spoločnosť Avon napriek pandémii neprestala pomáhať: pripravila krásne  charitatívne predmety a na boj za zdravé prsia tak získala a venovala 91 000 €. V septembri ZNOVA NAŠTARTUJE v poradí už 12. ročník Avon Pochod za zdravé prsia, aby The post Nový štart pre všetkých…aj pokiaľ ide o charitu a Avon Pochod za zdravé prsia appeared first on WomanMan.