Rozšírené hľadanie
Sobota 19. Október 2024 |
meniny má Kristián
Včielkam na Štrbskom Plese sa darí. Začala sa im piata sezóna

30.06.2022 14:15 Úspešný projekt na Štrbskom Plese s názvom Včely v horách vstupuje do piatej sezóny. Vo včelích úľoch na streche hotela FIS je opäť rušno a hostia sa tak čoskoro budú môcť opäť tešiť na najčerstvejší med z kvetov z tatranských lúk. Po dlhej zime sa včely v náročných podmienkach prebúdzali len pomaly. „Včelstvá v Tatrách prezimovali celkom dobre, v zateplených úľoch doslova zasypaných The post Včielkam na Štrbskom Plese sa darí. Začala sa im piata sezóna appeared first on WomanMan.

Viete, že TRIČKO POD KOŠEĽOU môže byť zbraňou proti prepotenej košeli?

30.06.2022 14:15 Čo si oblečiete na pracovné stretnutie, konferenciu či na formálnejšiu spoločenskú udalosť? Mnohí muži, ale i ženy automaticky siahnu po košeli. Tráviť však v nej celý deň môže viesť najmä v teplých dňoch k nepríjemným momentom – prepoteniu. Vyhnete sa mu, ak si neoblečiete iba košeľu… Ak chcete zabrániť zápachu a mokrým fľakom či “mapám” na The post Viete, že TRIČKO POD KOŠEĽOU môže byť zbraňou proti prepotenej košeli? appeared first on WomanMan.

Pripravte sa, toto leto bude VEEV a celkom bez dymu!

30.06.2022 14:15 Philip Morris uvádza na Slovensko novú elektronickú cigaretu IQOS VEEV. Spoločnosť Philip Morris International pokračuje v napĺňaní vízie sveta bez cigaretového dymu. V týchto dňoch rozšírila svoju ponuku bezdymových zariadení na Slovensku o revolučnú novinku – elektronickú cigaretu IQOS VEEV.Dospelí fajčiari, ktorí nevedia, alebo nechcú skončiť s fajčením cigariet, majú ďalšiu bezdymovú alternatívu. Novinka je v porovnaní s klasickými cigaretami i menej The post Pripravte sa, toto leto bude VEEV a celkom bez dymu! appeared first on WomanMan.

Najhorší rodičia na svete? Zoznámte sa! Zábavná kniha pre deti na horúce leto

29.06.2022 18:30 Svetoznámy britský komik a autor detských bestsellerov David Walliams už napísal knihy o najhorších deťoch na svete aj knihu o najhorších učiteľoch. No nezabudol ani na rodičov. Samozrejme, je to kniha o tých najhorších a najtrápnejších rodičoch na zemeguli. Že tých máte doma? No… veď uvidíme…Je tu novinka Najhorší rodičia na svete. Každému, kto siahne The post Najhorší rodičia na svete? Zoznámte sa! Zábavná kniha pre deti na horúce leto appeared first on WomanMan.

Slovenský bylinný likér Dr. Kramer získal dve prestížne medzinárodné ocenenia ISC

28.06.2022 22:15 Likérka Trenčianske Teplice sa teší hneď z dvoch medailí, ktoré získala v uznávanej súťaži International Spirits Challenge, do ktorej sa prihlásili tisícky produktov z takmer 70 krajín sveta. Medzinárodná porota udelila remeselnému bylinnému likéru Dr. Kramer striebornú medailu v kategórii Tasting Awards – Liqueurs Specialities a bronz získal v kategórii Design Packaging za  originálny dizajn The post Slovenský bylinný likér Dr. Kramer získal dve prestížne medzinárodné ocenenia ISC appeared first on WomanMan.

Kto pomôže Ukrajine otvára pred letom ďalšie kolo prepotrebnej pomoci v Auparku

28.06.2022 22:15 Miesto humanitárnej pomoci iniciatívy Kto pomôže Ukrajine v Auparku Bratislava, ktoré pomáha ukrajinským rodinám už od 18. marca, otvorilo pred letom tretie kolo výdaja a pripomína, že pomoc pre ľudí z Ukrajiny, ktorí utiekli pred vojnou na Slovensko, je stále veľmi potrebná. Opätovne preto prosí verejnosť, dobrovoľníkov a firmy, aby pomohli ešte pred odchodom na The post Kto pomôže Ukrajine otvára pred letom ďalšie kolo prepotrebnej pomoci v Auparku appeared first on WomanMan.

Nadácia Krištáľové krídlo pomôže rodinám detských pacientov so závažným poškodením pečene

28.06.2022 22:15 Nadácia Krištáľové krídlo spojila príjemné s užitočným a spolu s priateľmi a podporovateľmi Krištáľového krídla vyzbierala na charitatívnom golfovom turnaji a cyklotúre 4 660 eur, ktoré pomôžu dvom rodinám malých pacientov – Samka a Robka – so závažným poškodením pečene. Skvelé počasie a dobrá nálada ovládli atmosféru charitatívneho golfového turnaja a cyklotoury Nadácie Krištáľového krídla. V The post Nadácia Krištáľové krídlo pomôže rodinám detských pacientov so závažným poškodením pečene appeared first on WomanMan.

SLIPKNOT prídu do Bratislavy s ďalšou úspešnou kapelou

25.06.2022 01:30 Americká NU metalová skupina SLIPKNOT, ktorá sa fanúšikom tvrdej muziky predstaví už začiatkom augusta, do Bratislavy privezie špeciálneho hosťa – ukrajinskú kapelu JINJER. Divokí muzikanti z hudobnej formácie SLIPKNOT, známi svojimi vystúpeniami v maskách, ktorí aktuálne brázdia svetom so svojím turné, na Slovensku odohrajú svoj prvý koncert už 03.08.2022 na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu.   Fanúšikovia metalu sa The post SLIPKNOT prídu do Bratislavy s ďalšou úspešnou kapelou appeared first on WomanMan.

Modrá zo slnka nie je pre našu pokožku dobrá. Viete, čo sa skrýva pod skratkou HEV?

25.06.2022 01:30 O modrom svetle z obrazoviek mobilov, počítačov a televízorov určite viete. Ale vedeli ste, že najväčším zdrojom modrého svetla je Slnko? Za jednu hodinu na slnku absorbujete toľko modrého svetla, ako za 64 hodín pri počítači. Hoci sa účinky modrého svetla v slnečných lúčoch stále skúmajú, už teraz je isté, že modré svetlo je pre pokožku ešte nebezpečnejšie než UVA The post Modrá zo slnka nie je pre našu pokožku dobrá. Viete, čo sa skrýva pod skratkou HEV? appeared first on WomanMan.

Túto psychoterapeutku by ste chceli mať na telefóne…

24.06.2022 15:45 Ak je zmena prirodzeným poriadkom vecí, prečo toľko ľudí zápasí s míľnikmi života – od prvého zamestnania a prvej lásky až po odchod detí z domu a odchod do dôchodku? Uznávaná psychoterapeutka Julia Samuelová čerpá z hodín rozhovorov so svojimi pacientmi, aby ukázala, ako sa môžeme naučiť prispôsobiť a vyťažiť čo najviac aj z menej The post Túto psychoterapeutku by ste chceli mať na telefóne… appeared first on WomanMan.

Výzva pre Slovensko: Zálohujte, ale nezabúdajte triediť

24.06.2022 15:45 Vo väčšine slovenských domácností tvorí najväčšiu odpadovú položku plast. Neznamená to však, že všetok plastový odpad vieme aj správne vytriediť. Vyplýva to z reprezentatívneho prieskumu OZV ENVI – PAK. Tá zároveň spúšťa novú kampaň, ktorá apeluje na zodpovednejšie triedenie plastového a kovového odpadu v domácnostiach a radí ľuďom, ako triediť konkrétne obaly obľúbených produktov. Prieskum OZV ENVI – The post Výzva pre Slovensko: Zálohujte, ale nezabúdajte triediť appeared first on WomanMan.

Čo ukázal prvý reprezentatívny prieskum o začleňovaní ukrajinských detí do slovenských škôl

23.06.2022 21:16 Komenského inštitút v reprezentatívnom prieskume medzi učiteľmi zistil, že ukrajinské deti má v triede viac ako polovica učiteľov základných škôl zapojených do prieskumu. Tí vnímajú ochotu ukrajinských detí učiť sa po slovensky, ale narážajú na jazykovú bariéru a inú úroveň vedomostí i spôsobilostí týchto žiakov. Na ich efektívnejšie začlenenie by potrebovali podporu v rozvoji ich The post Čo ukázal prvý reprezentatívny prieskum o začleňovaní ukrajinských detí do slovenských škôl appeared first on WomanMan.

Do kín práve teraz prichádza veľkolepý Elvis – životopisný trhák o hudobnej legende

23.06.2022 12:30 V sérii predpremiér a v širokom nasadením do kín od štvrtka 23. júna prichádza na slovenské plátna napäto očakávaný životopisný film Elvis. Príbeh legendárneho hudobníka si vyslúžil neuveriteľne dlhý – viac ako desaťminútový – aplauz na Festivale v Cannes a sprevádza ho povesť filmársky vycibreného diela s fantastickými hereckými výkonmi.  Režisér Baz Luhrmann, tvorca filmov Moulin Rouge! či Veľký The post Do kín práve teraz prichádza veľkolepý Elvis – životopisný trhák o hudobnej legende appeared first on WomanMan.

Na slávnostnej Ikariáde boli ocenení najúspešnejší autori vydavateľstva za rok 2021

23.06.2022 12:30 Vydavateľstvo IKAR na slávnostnom vyhlásení výročných cien za rok 2021 udelilo 3 Zlaté knihy, 4 Platinové knihy a cenu odbornej poroty Zlaté pero. Najviac ocenení opäť získali Táňa Keleová-Vasilková a Jozef Karika. Cenu literárnej kritiky, Zlaté pero 2021, si odniesla Mariana Čengel Solčanská za knihu Proces s mŕtvym. Vydavateľský dom a knižná distribúcia IKAR udeľuje The post Na slávnostnej Ikariáde boli ocenení najúspešnejší autori vydavateľstva za rok 2021 appeared first on WomanMan.

Veľké poprsie je in, ale obstarať si naozaj vhodnú podprsenku nie je jednoduché. Na TRIOLA STYLING DAY! vám s tým pomôžu

22.06.2022 17:16 S podprsenkami je to ako s chlapmi. Toľko hľadáme a skúšame, meníme tvary a vzory, až konečne nájdeme tú pravú, ktorá nám sadne ako uliata. Ak ste ešte takú nenašli, prijmite pozvanie na rande s vašou novou, teraz už konečne tou správnou podprsenkou! Akú nosíte podprsenku? Je sexi alebo funkčná? A prečo nie aj – aj? Lebo ste doteraz takú nenašli? The post Veľké poprsie je in, ale obstarať si naozaj vhodnú podprsenku nie je jednoduché. Na TRIOLA STYLING DAY! vám s tým pomôžu appeared first on WomanMan.